Asker Eşleri

günyadın kızlar herkese güzel hafta sonları benim kociş yine nöbetçi kızımla oturuyoruz evde

gnydın millet. valizi hazırladım geceden.. araba kiraladık 3 gün marmaris kampa gidicez.. daha karar vermdk. belki efes,kusadsı ,foca diye gezicez.herkese ii haftasonları

kızlar günaydın hepinizeeee nasılısnz bakalımmm

canım ohh gezin bakalım 3 gün güle güle gidin hayatım

günaydınlar herkse iyi hafta sonları diliyorum bizim içinde gezin oraları bol eğlenceler

merhaba canım ben bu gece yırttım valla orduevindeyiz bu aksam =) sen ney apmayı dusunuyosun

ordu evinde cok kaldım kuafördeki asker bıkmıstı artık benden yemekleride güzel oluyo

aksama ben hünkar beğendi ve mantı yapıcam tatlım

offf yaaa cok acıktım simdi su yazdıklarını gorunce =) hurkar begendi su patlıcanı kozluyosun et sote yapıp ustune dokuyosun oydu sanırım

sorma yaa suraya bir giriyorum kalkabilene ask olsun =) bende biraz yatıp uyuyayım diyodum 4 e kadar sonra banyo falan hazırlık derken cıkarız evden..bu arada oluşun da cok tatlı canım Allah bagıslasın

Herkese iyi hafta sonlari hanimlar
anneyim ben akşamki menün harika
benim sevdiğim yemekler varmiş bayilirim mantiya tabi hünkarida severim ama manti kadar değil
afiyetler olsun boğazinda kalsin desem kiyamam benim içinde bir tabak fazla yeee yeter

marveyn merhaba canım sana da iyi haftasonları evet anneyim benin menusu cok guzel hepsi de lezzetli seyler =) yarın ıcın bende bunları yapayım barı...senin bu aksam menun de ne var bakalım

marveyn merhaba canım sana da iyi haftasonları evet anneyim benin menusu cok guzel hepsi de lezzetli seyler =) yarın ıcın bende bunları yapayım barı...senin bu aksam menun de ne var bakalım

bugün yemeği dışarda yemeği düşünüyoruz tabi bir aksilik olmazsa eşim göreve gitmese dışardayız
son dakika göreve giderse şayet anneyimben arkadaşıma gidrim ne olacak tanrı misafiriyim diye
insanlık öldümü dimi bir tabakta bana verir belki
sana geliyim diyecem ama sende yokmuşun

evet canım biz bu aksam dısarda yemeyi dusunuyoruz ama yarın gel misafirim ol =) ben misafiri severim

vana gelmem biraz uzun sürer ama bellimi olur belki bir gün kapını çalarım
van merkezdemizin orda arkadaşlarım var
güzel yermiş biz bu sene büyük ihtimal tayinciyiz
arkadaşlar orayı yazmamızı istiyolar
bakalım belkide orası çıkar şansımıza

evet canım van merkezdeyiz..civar illere gore yanı hakkarı sırnak bingol falan cok daha iyi ve guzel burası....3. senemize girdik burda .....gerçi guzellik gorecelidır...ama rahat edersiniz burda gece bile iki bayan dısarda rahatlıkla yuruyebilir hanı o konuda sıkıntı yok burda siz su an nerdesiniz

evet canım van merkezdeyiz..civar illere gore yanı hakkarı sırnak bingol falan cok daha iyi ve guzel burası....3. senemize girdik burda .....gerçi guzellik gorecelidır...ama rahat edersiniz burda gece bile iki bayan dısarda rahatlıkla yuruyebilir hanı o konuda sıkıntı yok burda siz su an nerdesiniz

biz muğla dayız 6 senemiz doluyor bu sene
bingölde de bir yıl kaldım nasıl biyer olduğunu çok iyi bilirim orda olanlarada allah yardım etsin ama dediğin gibi güzellik görecelidir
burdan çok memnunum ama hayırlısı nasipte neresi ise orası olsun

mugla kulaga hos geliyor ama calısma ortamına bakmak lazım tabii.....dedigin gibi hayırlısı olsun oncelikle esimin gorevi ne canım personelci benimki

X