slm kızlar canım çok sıkkın eşimin sınıfı degişecegi ve tain döneminde hangi sınıf oldugu belli olmadıgı için bize tain çıkmamıştı şimdi sınıfı belli oldu ve ikmal oldu bizi eylüldeki ara tainlerde tain ediyolar eşimi tain idareden aramışlar ve istanbul diyarbakır ve erzurum 3. birine gitçeksin tercih yap demişler çok üzüldüm eşyaları topladık geri serdik tain yok diye şimdi de bu çıktı herhalde erzurum olcak eşim zaten şubatın ilk haftası 5 aylık kursa gidecekti şimdi buda çıkınca lojmanlarda dagıtıldı dışarda oturmak zorunda kalcaz ben gitmeyecem öle karar aldık eşim gitçek ekim 15 te şubata kadar idare etçek ordanda kursa gitçek 5 ay haziranda kursubitiyo lojmanlar yeniden dagıtılınca taşıncam ben çok üzüldüm ya 1 sene ayrılık gözüküyo şimdililk bize [/Qsenin adına uzuldum gercekten kötü bir durum ama uzulme nelere alışmıyoruzki biz 3 sene önce erzurumdaydık güzel ama soğuk bir şehir malum ama hiç sıkıntı çekmedim orda istediğin herşeyi bulabiliyorsun hemen hemen hayırlısı olsun senin için
slm kızlar canım çok sıkkın eşimin sınıfı degişecegi ve tain döneminde hangi sınıf oldugu belli olmadıgı için bize tain çıkmamıştı şimdi sınıfı belli oldu ve ikmal oldu bizi eylüldeki ara tainlerde tain ediyolar eşimi tain idareden aramışlar ve istanbul diyarbakır ve erzurum 3. birine gitçeksin tercih yap demişler çok üzüldüm eşyaları topladık geri serdik tain yok diye şimdi de bu çıktı herhalde erzurum olcak eşim zaten şubatın ilk haftası 5 aylık kursa gidecekti şimdi buda çıkınca lojmanlarda dagıtıldı dışarda oturmak zorunda kalcaz ben gitmeyecem öle karar aldık eşim gitçek ekim 15 te şubata kadar idare etçek ordanda kursa gitçek 5 ay haziranda kursubitiyo lojmanlar yeniden dagıtılınca taşıncam ben çok üzüldüm ya 1 sene ayrılık gözüküyo şimdililk bize [/Qsenin adına uzuldum gercekten kötü bir durum ama uzulme nelere alışmıyoruzki biz 3 sene önce erzurumdaydık güzel ama soğuk bir şehir malum ama hiç sıkıntı çekmedim orda istediğin herşeyi bulabiliyorsun hemen hemen hayırlısı olsun senin için
güzel şeyler duymak hoşuma gitti canım inşallah erzurum olur orası olursa ayrıntıları ögrenirim senden saol........
rüyanazcım hakkında hayırlısı olsun ınsallah
HB TADDLUUMMMMMbeloş hg şekerim nasılsın
zeynep sende hg canım ........
canım biz 3 sene sarıkamışda kaldıkkk erzurumla çok yakınn sık sık gider cağ kebap yer gezerdik erzurum doğuda gidebileceğin en güzel yerlerden biri taş mağazaları çok güzel oltu taşından envai çeşit şey varr birde o tarafın markaziti var ben set yapmıştımm altın alıyo gibi para ödemiştimm ama çok şık batıya görede daha uygun kendine mutlaka alslm kızlar canım çok sıkkın eşimin sınıfı degişecegi ve tain döneminde hangi sınıf oldugu belli olmadıgı için bize tain çıkmamıştı şimdi sınıfı belli oldu ve ikmal oldu bizi eylüldeki ara tainlerde tain ediyolar eşimi tain idareden aramışlar ve istanbul diyarbakır ve erzurum 3. birine gitçeksin tercih yap demişler çok üzüldüm eşyaları topladık geri serdik tain yok diye şimdi de bu çıktı herhalde erzurum olcak eşim zaten şubatın ilk haftası 5 aylık kursa gidecekti şimdi buda çıkınca lojmanlarda dagıtıldı dışarda oturmak zorunda kalcaz ben gitmeyecem öle karar aldık eşim gitçek ekim 15 te şubata kadar idare etçek ordanda kursa gitçek 5 ay haziranda kursubitiyo lojmanlar yeniden dagıtılınca taşıncam ben çok üzüldüm ya 1 sene ayrılık gözüküyo şimdililk bize
HB TADDLUUMMMMM
canım biz 3 sene sarıkamışda kaldıkkk erzurumla çok yakınn sık sık gider cağ kebap yer gezerdik erzurum doğuda gidebileceğin en güzel yerlerden biri taş mağazaları çok güzel oltu taşından envai çeşit şey varr birde o tarafın markaziti var ben set yapmıştımm altın alıyo gibi para ödemiştimm ama çok şık batıya görede daha uygun kendine mutlaka al
ayrıca kışları hiç sıkılmaz bol bol kayağa gidersin emin ol o tarafda kış çok güzel geçiyor
kış piknikleri yapılır işte bol bol kayılır hiiiiçççç üzülme bence sevin bileee Şeniz
canım benim bende erzurum olmasına üzülmüyorum da bizim 1 yılımız ayrı gececek eylül 15 te belli olacak kesin yerler ekim 15 te gidilecek lojman olmayacak ve eşim şubatta kursa gitçek ya o yüzden 1 sene gitmeyecem ayrı kalcagımız için üzülüyorum...........
GÜNAYDIN RÜYANAZ GÜNAYDIN ARKADAŞLARRkaydirigubbakcemile2NASILSINIZ???
günaydın canım kimseler yok ya(
mrb arkadaşlar.nasılsınız..