Asker Eşleri

beloş hg şekerim nasılsın
zeynep sende hg canım ........
HB TADDLUUMMMMM
canım biz 3 sene sarıkamışda kaldıkkk erzurumla çok yakınn sık sık gider cağ kebap yer gezerdik erzurum doğuda gidebileceğin en güzel yerlerden biri taş mağazaları çok güzel oltu taşından envai çeşit şey varr birde o tarafın markaziti var ben set yapmıştımm altın alıyo gibi para ödemiştimm ama çok şık batıya görede daha uygun kendine mutlaka al
ayrıca kışları hiç sıkılmaz bol bol kayağa gidersin emin ol o tarafda kış çok güzel geçiyor
kış piknikleri yapılır işte bol bol kayılır hiiiiçççç üzülme bence sevin bileee Şeniz

Kalktım,sabahı dinledim;
''4,20'' bir yaz günü sabahı.
Suların yüzü ağardı,
Ağaçlar yeşile çıktı.
Ben sabahları severim oldum bittim.
Sabahları,çocukları,bütün başlangıçları.

Kalktım,sabahı dinledim.
Kente giden caddelerde köylerin,
Geceden yola çıkan sebze arabaları.
Fırınların kepenkleri nedense hep aralıktır.
Çıplak ampul ışıklarıyla karışık sabahlara,
Taze ekmek kokuları.

Kalktım,sabahı dinledim.
Dudaklarımda okuldan kalma bir şarkı.
Hani yorgundum,yeniktim,çaresizdim;
Dündü...
Evet dün.
Dün,bir kentti;geride kaldı.
Bu sabah başka bir kente indim.
__________________NECATİ CUMALI

HEPİNİZE GÜNAYDINNNNN KISSSSLAAARRRRR

canım benim bende erzurum olmasına üzülmüyorum da bizim 1 yılımız ayrı gececek eylül 15 te belli olacak kesin yerler ekim 15 te gidilecek lojman olmayacak ve eşim şubatta kursa gitçek ya o yüzden 1 sene gitmeyecem ayrı kalcagımız için üzülüyorum...........

şekercim bazen böle adı konmuş süresi belli ayrılıklar iyidirrrrr:jeyyar:
bak arkadaşın kocası şırnağa gitti 2 yıl bu yıl son sayılı gün akıp gidiyo tatlımmm
kaydirigubbakcemile5

ya kaç gündür giremiordum delirdim kıssss nerdesiniz kimse mi giremio ya:)) yoksa bütün askerler tatilde mi?

slm ya bende kaç gündür giremiyorum ancak girebildim girdiysem bir türlü çıkamıyorum kk da sorun vardı herhealde neyse bugün pazar eşim nöbetçi evdeyiz oğlumla birlikte hrkese iyi pazarlar dilerima.s.

günaydın kızlar benimde eşim dün nöbetçiydi nöbetten geldi kahvaltı yaptık ögleden sonra tugay komtanını karşılama töreni varmış ona gitçek....bu haksızlık ya dinlenmeye ailesiyle vakit geçirmeye zaman bırakmıolar ........

ya benim 2 yaşında oğlum var günde en az 4defa kaka yapıyo niye olabilirki ishal değil bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa bana yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…