Asker Eşleri

slm kızlar bne geldim az önce eşim akşam nöbetçi yarın görcez onu özledim ya herksi nasılsınız sizler...........

huhuuuu asker eşleri nerelerdesiniz yaaaakaydirigubbakcemile2 kaç gündür kimseye raslayamıyorumm:icecream:

günaydınlaarrrrrrrrrrrrrr hanımlar bugün kimse yokmuuu
rüyanaz h.g şekerim bu sene leyleği havada gördün heralde hiç evde oturduğun yok senin eylüldede izindesiniz ohhhhhhhh

günaydınlaarrrrrrrrrrrrrr hanımlar bugün kimse yokmuuu
rüyanaz h.g şekerim bu sene leyleği havada gördün heralde hiç evde oturduğun yok senin eylüldede izindesiniz ohhhhhhhh

evet canım öle oldu bakalım eylülde izini nasıl geçircez.........

kızlar selam hepinizi çok özledim.nasipse eylülde tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi hasretle öperimmmm

kızlar selam hepinizi çok özledim.nasipse eylülde tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi hasretle öperimmmm
pelincan merhaba tadlummmm kıss niye eylül hayırdır yaaa iyice dağıldık haaabenneyaptımkiŞeniz
selamlr nasılsınz sızlerı cok ozledımmmm herkese kucak dolusu sevgılr
zeynebimmm nerelerdesin yavrukuşummm özledimm kısssss neler yapıyosun bakemmmŞeniz

benim izinde dün bitti iş başı yaptımmm kaydirigubbakcemiletembelliğe fena alışmışımmm zorr geldi ya bide işe gittim dosyalar yığılmışşş:1shok:birlikde çalıştığım iki arkadaşda o gün izinli :1shok:ee yani gerisi malumunuzzz
işleri bi kolaylıyayımmm daha sık girecemmmm şimdilik hepinize byyyyŞeniz

ayyldzkj9.jpg

çıkıyom bende gezim sende ütüye gittiin galiba beloş neyse görüşürüz kocaman öptümmm

nasılsın beloş özledim inan yaaaaaaaaaa

eşim görve gittti bende çocuklarla kaldım yalnız sizlere bakım dedm

saol canımmm valla bende özledimmm fırsat buldukça girdim gerçi
canım şimdi çıkıyomm hem ütü yapcam hemde küçük oğlum hadi anne hadi anne diye yedi beni-tatlicadiarzu-görüşürüz tatlımmmŞeniz

selam kızlar nasılsınız yaklaşık 2 aydır giremiyordum tatil bitti beloşcum nasılsın işe başladım bende... oğlum ve kızımdan ayrı olmak zor geldi ama alışırım heralde:KK43:

slm kızlar canım çok sıkkın eşimin sınıfı degişecegi ve tain döneminde hangi sınıf oldugu belli olmadıgı için bize tain çıkmamıştı şimdi sınıfı belli oldu ve ikmal oldu bizi eylüldeki ara tainlerde tain ediyolar eşimi tain idareden aramışlar ve istanbul diyarbakır ve erzurum 3. birine gitçeksin tercih yap demişler çok üzüldüm eşyaları topladık geri serdik tain yok diye şimdi de bu çıktı herhalde erzurum olcak eşim zaten şubatın ilk haftası 5 aylık kursa gidecekti şimdi buda çıkınca lojmanlarda dagıtıldı dışarda oturmak zorunda kalcaz ben gitmeyecem öle karar aldık eşim gitçek ekim 15 te şubata kadar idare etçek ordanda kursa gitçek 5 ay haziranda kursubitiyo lojmanlar yeniden dagıtılınca taşıncam ben çok üzüldüm ya 1 sene ayrılık gözüküyo şimdililk bize

X