Asker Eşleri

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kk ya giremedim misafirim var bugün fırsat buldum ve girdim
görüşmeyeli nasılsın biz misafirlerle gezmekten eve giremiyoruz bugün fırsat buluşken giriyimsizlere bakıyım dedim inş. iyisinizdir yine fırsat bulduğumda girerim görüşmek üzere hoşca kalın

selammmm kıssslaarrrrrr valla benim izin bitti ama iş yerinde çok yoğunuz yemeğe bile çıkamadığım zamanlar oluyooo akşamda öle bitkin eve düşüyom kiii.....malum telaşlardan sonra (yemek vs..gibi)kafamçokkarıştıaynen şekilde gördüğünüz formatda bi tarafa yığılıyomm işdeki arkadaşlarda tatillerini bitirip bi dönsünlerr o zaman böle olmazzz o zamana kadar öpüldünüzz canlarrrr.......Şeniz

günaydınlar....beloşum,zeynepcim hoş geldiniz şekerler gelin böle ya özletmeyin aaaaa.......

leylasengunaydin6aj2.jpg

leylasengunaydin6aj2.5dedc208bc.jpg

herkese selamlar uzun zamandır yoktum izindeydim tatile amasraya gitik sonra memlekete gitik çokguseldi.. ama gel gör gene geldik işee:):)):...

herkes iyidir umarımmmmm

MERHABA HANIMLARRRRRhihoyyytNASILSINIZ BUGÜN??BEN ÇOK MUTLUYUM TEYZE OLDUM TEKRAR...OĞLUMUZ OLDU ADI BEREN:emir_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba hanimlarrrrrnasilsiniz bugün??ben çok mutluyum teyze oldum tekrar...oğlumuz oldu adi beren
slm arkadaşim allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydin .,

adsztb8.png

adsztb8.297fce38db.jpg

Arkadaşlar ancak vakit bulabildimmm hepinize hayırlı cumalarrr ve ii hafta sonlarıı öpüldünüzzz gacılarrrrr

selam kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim istanbulda kociş gelecek beni
almaya hala bekliyorum şırnağa gidicem daha önce oraya giden veya bilgisi
olanlar lütfen benimle paylaşın.
çok memnun olurum.

selam kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim istanbulda kociş gelecek beni
almaya hala bekliyorum şırnağa gidicem daha önce oraya giden veya bilgisi
olanlar lütfen benimle paylaşın.
çok memnun olurum.
canım arkadaşın eşi şırnak çakırsöğütde arkadaşım ank.kaldı aileler için pek uygun olmadığı sölenmişti özellikle çalışan eşler için iyice araştır bence inş. gönlünce olur:1hug:
merhaba kızlar nerdesınız hıc ugramaz oldunuz ya
baksennnnn budurumu izah eden çok güzel deyişler var örneğin
tencere dibin kara.............
dinime küfreden bari müslüman olsa......gibiii şekercimmm
valla izin dönemi bitmediği için zeynepcimm iş yerinde çok yoğunuz akşamları çooooooooooooooooookkkkkkkk yorgun oluyommm:nazar: izin dönemi bitsinn sen o zaman görrrr:jeyyar:

X