Asker Eşleri

kızlar nasılsınız bakalım sekerler ben kırklarelınde kayınvalıdemdeyım opuyorum hepınızı

slm kizlar ben yarin anneme gidiyorum anneannemin ölüm yildönümü mevlüt okutçaz 2-3gün kalcam arkadaşimi falan da götürüyorum belki pazartesiye kadar kalirim....valla kociş beni boşayacak bu gezmelerimden:))

iyi geceler kızlar sabah erken gitçem giremem herkesi öptüm kendinize ii bakın grş..........

cnm ya bişi sorcam çözemedim bu sitenin bazı yerleriniii.. şimid kendi kontrol panelimde hani tecrübe puanalrınız yazan yerin altında bana yazı yazan arkadaşlar oluyo. mesela sende yazmıştın. ben onlara nasıl cevap verebiliyorum acaabaaaa... off ya benmi salagım bitürlü bulamadımmmm

cnm ya bişi sorcam çözemedim bu sitenin bazı yerleriniii.. şimid kendi kontrol panelimde hani tecrübe puanalrınız yazan yerin altında bana yazı yazan arkadaşlar oluyo. mesela sende yazmıştın. ben onlara nasıl cevap verebiliyorum acaabaaaa... off ya benmi salagım bitürlü bulamadımmmm

estağfurullah cnm biri anlatmazsa nerden bileceen ki söleyiim bn sana
o kontrol panelinde yazanlar rep oluyoor yani sana + puan veriyorlar demk
beğenmediğin yazı olursda yazan kişiye tepkin - rep verebliyosuun bn hiç vermedim
inşallah vermem de neyse
nasıl verilere de gelirsek o kişinin sağ üst köşede terazi işareti var cnm zaten genelde onaylıyorumdadar yani + rep dedir oraya yorum yazıp yolluyosun o kişiye yorum ve rep olark gider
istedğin kişiye veebilrsin sadce karşılk için değildir beğendiğin bir yazı yorum olur o kişiye + rep verirsin
inşalah açık net anlatabilmişimdir
anlatamadığım yer olursa sor lütfen

tünaydınlaarrr
haftaya kaynanam ve görümcem gelecekmiş arkdaşlar çok stresteyim,of offfffffffffffffffffff:1ninca::smiley-cool:

slm arkadşlar gününüz güllerden güzel olsun nasılsınız eşim nöbettten çıktı uyuyo bende sizlere bakim dedim burdamısınızzzzzz

slm arkadaslar,sızlere bırsey danısmak ıstıyorum,sanırım sızlerden ıyı kımse yardımcı olamaz bana,ben 1.5 aylık evlıyım esım asker ve ben gecelerı nobetlerıne hala alısamadım evde yalnız kalıyorum ve cok korkuyorum hep ses dınlıyorum hep sankı evde yalnızken basıma bısey gelecek sanıyorum ve cıddı cıddı cok korkuyorum uyuyana kadar mahvoluyorum,sızlerden bana bu konuda yardımcı olmanızı ıstıyorum arkadaslar,bu korkularımı nasıl yenebılırım???

Canım alısırsın ben de ilk zamanlar cok korkuyordum.Bütün kapıları kapatıp, televizyonu acıp, bütün lambaları acık bırakıp uyuyakalıyordum.Bence bu yolu dene.Zamanla alısırsın tatlım..

bende butun ısıkları acık bırakıyorum ama her duydugum seste yuregım agzıma gelıyor,uzun zaman oldu alısamadım alısmayacagım dıye korkuyorum sence ne zaman gecer bu korkular arkadasım cunku ınan bana hayatım cok cıddı derecede etkılendı bu korkudan dolayı.

X