Asker Eşleri

Kıyamam sana yaa.O zaman yakında ailenden biri yok mu onu cagır.Alısana kadar en azından..Ama atlatmak zorundasın hayatım biliyorsun dimi.Benim korkularım kızım dogunca gecti.1 sene sonra bebegim oldu.Ondan sonra alıstım.Onunla beraber uyuyordum.

aılem yakında ama nereye kadar gelebılırlerkı ablacım benım alısmam lazım bılıyorum ve alısmaya calısıyorum o yuzden annemlerınde kendıne gore durumları var ve kımsenın hayatını benım yuzumden etkılemek ıstemıyorum.napacam bılmıyorum esım sırf bu yuzden kurumlar arası gecıs yapmayı dusunuyor ve ınsallah gececekte,cunku cocougum oldugunda gozlerı yollarda babasını beklemesını ıstemıyorum ne resmı tatlı var ne haftasonu var 12 12 calısıyor:KK43:

herkese güsel gunler hayırlı cumalarrrrr rabbim bu gunde dualarımzı kabuleylesin inş.. gönlünüzce olsun herseyy..

eftelyacım seni çok iyi anlıyorum ben evleneli 1 yıl oldu bende aynı dertteym annemler yakın oldugui çin onlarda kalıyorum ama evde kaldıgım zamanda ışıkları açık bırakıp uyuyorum alışıyorum yavaş yavaş. buna mecburuzz bişi olcaksa gunduzde olur. duanı edip yat sen. rabbim korur. inş.

cumafb9dk2gu9.jpg

cumafb9dk2gu9.6259241328.jpg

Herkese hayırlı cumalar.

Böyle mübarek günlerde eksik etmeyelim dualarımızı arkadaşlar. Burada birbirimizin sorunlarından dertlerinde haberdarız, birbirimize de dua edelim.

Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin.

iyi akşamlar hanımlarr
benim kociş yine göreve gitti off çok sıkılıyorum kızım ve ben 10 gün kadar yalnızıs bakalım nasıl geçecek şu on gün allah yardımcımız olsun garip memlekette yapayalnızıs ailem uzakta haftaya misafirlerim gelecek of of heşey üst üstemi gelir on biz ne yaparız yalnız başımıza düşündükçe strese giriyorum
neyse sizinde başınızı ağrıtmayım
herkese iyi geçeler hayırl uykular

iyi akşamlar hanımlarr
benim kociş yine göreve gitti off çok sıkılıyorum kızım ve ben 10 gün kadar yalnızıs bakalım nasıl geçecek şu on gün allah yardımcımız olsun garip memlekette yapayalnızıs ailem uzakta haftaya misafirlerim gelecek of of heşey üst üstemi gelir on biz ne yaparız yalnız başımıza düşündükçe strese giriyorum
neyse sizinde başınızı ağrıtmayım
herkese iyi geçeler hayırl uykular

günaydın cnm bnm allah en kısa zamnada kavuştura strese girip kendini yıpratma Şeniz
günaydın arkadaşlar ii hafta sonları dilerim herkese
bizim ev inşaat şuan heryer göçer vaziyette mutfağı kırdırıyoruuz pnceler pvc oluoo boya olacak tüm ev

öf yaaa çok zor çok yorulduum :bbo:

gununuzzz güzell gecsinnn bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. bugun son iş gunum 1 hafta izinliyim .eşimde 24 gun izinli:):) ben okadaraalabildim.. inş. iyi bi tatil gecirrizzzzzz....

kızlar nasılsınız ıstanbul sılıvredeyım gorumcemlerde yarın allahın ıznı ıle evıme gıdıyoruz ev toplama telası sardı sımdıde ardayla nasıl olacaksa artık hepınızı kocaman optum sapırt dıye :))

saol canım seninde mübarek olsunkaydirigubbakcemile5 uzun zamandır karşılaşamıyoruz nerelerdesin:eek:

saol canım benim izindeyimkaydirigubbakcemile2 o yüzden pek giremedim yarın artık iş başı :kahve:daha sık girerim bundan sonra Şeniz

bu arada herkese ii pazarlar akşam da olmayacağım ferhat göçer i dinlemeye gideceğimsositosositohepinizŞeniznüz

kızlar nasılsınız ıstanbul sılıvredeyım gorumcemlerde yarın allahın ıznı ıle evıme gıdıyoruz ev toplama telası sardı sımdıde ardayla nasıl olacaksa artık hepınızı kocaman optum sapırt dıye :))

selam esmacım tatlımm sen evi toplamamışmıydın???:uhm:
arda çok hırpalanır ve sende...
bırakabileceğin yakınların varsa çevrende bırak derim
hemm şapırrrrtttt hemde şupurtttttt diye öptümmmmkaydirigubbakcemile3

beloscum tatlım esyalr geldı evde oylece duruyo bırakmıstım toplamamıstım hayatım annem gelecek allahtan senasılsın canım

beloscum tatlım esyalr geldı evde oylece duruyo bırakmıstım toplamamıstım hayatım annem gelecek allahtan senasılsın canım

iyiyim balam izindeydim işte yarın iş başı yapcammgamyoncuiremsu
valla nasıl olcak bilemiyorummm öle alıştım ki geç yatıp geç kalkıp sallana sallana hareket etmeye....ilk 2-3 gün baya zor olcakkkbenneyaptımkibakcezz artık
sanada kolay gelsin canımmm annenin gelmesi çok iyi olmuşş valla iyiki onlar varr can simidlerimiz bizimmm öpüyorum canımmmm

X