Asker Eşleri

eyvah eyvah yandım desenize 15 aylık kızım var zaten korkuyorum hava deyişimi olucak hastalanıcak diye kara kara düşünüyorum şimdi dahada korktum napıcam bakalım kızım inşallah hastalanmaz

inşallah bişey olmaz cnm yaaa
dikkat et:emir_bebek:

selam arkdaslar burasıda sıcakkkkkkkkkkkk eee ne yapıyonuz anlatın bakalım canım sıkılıyor

walla heeeç bişey yapmıyoooz sen ne yapıoosun cnm Şeniz

herkese günaydınlar.dün akşam ki patlamadan ötürü çok moralim bozuk.teröre lanet ediyorum.o görüntüler dehşet verici hiç bir insanlığa sığmayan bu olayı yapanları allah kahretsin.

tüm arkadaşlar günaydıın
terörüü kınamaktan ve lanetlenemkten başka elimizden başka bişey gelmiyoor
gece gece hangi eve ateş düştü allah bilir
lanetliyoruum allah belalırını vere diyoruum
daha da çok şey diyorum ama yazmaıyoruum
............................

laylaaylaylalalallaal herkese güzellll haftaalr dilyorummmmmmmmmmmmm.. şafak mafak kalamdıı artık yarın inş. kocişkom geliyooo. çok mutluyummm heycanlıyımmmm

manolya gözün aydın allah bidaha ayırmasın
haberlere daha bakmadım yine şehit vermişiz sizden okuduklarımla yazıyorum,allah onları kendi ateşinle gebermeyi nasip etsin ne diyelim milyonlarca kişi beddua ediyor ama birimizden birimizinki tutar inş.
rabbim sabır versin bizim yarınız ne onuda bilmiyoruz allah bundan sonrakimseye yaşatmasınn
AMİİİİNNNNNNNNNNNNN..

manolya gözün aydın allah bidaha ayırmasın
haberlere daha bakmadım yine şehit vermişiz sizden okuduklarımla yazıyorum,allah onları kendi ateşinle gebermeyi nasip etsin ne diyelim milyonlarca kişi beddua ediyor ama birimizden birimizinki tutar inş.
rabbim sabır versin bizim yarınız ne onuda bilmiyoruz allah bundan sonrakimseye yaşatmasınn
AMİİİİNNNNNNNNNNNNN..

[Bsaol cnm çok şükürr sag saglim gelir inş.

evet cnm istanbulkda patlama oldu rabbim oyapanalrın elleirni ayaklarını krısınn acı çeke çeke can evrsinler leş gibi.... şehit olan insanlarımızn aileleirnede sabır evrsin. çok zor. gun gectikçe dahada artıyooo... inş. bigun biticek bu lanettt[/B]

arkadaşlar artık bn bi asker eşi değilimm bu topik asker eşleri topiği
ama biliyorum ki burda bu topikte bn güzel arkadaşlıklar edindim
bni yalnız bırakmayacağınıza eminim
allah kimsenin yuvasını bozmasın
ama bnm ki bozuldu
kader kısmet

azracım nediyeceğimi bilmiyorum linki okudum senin adına seviniyimmi kızın adına üzzüleyimmi inan ne hissedeceğimi,ne diyeceğimi bilemedim allah senin yardımcın olsun herrneye ihtiyacın olursa bilki ben burdayım bilmem ne kadar kabul edersin tanımadığın kişiden yardıma yardım derken maddi manevi her konuda burdayım yanındayım
geçen gün dananın kuyruğu bugün kopacak diye yazmıştın o bu konuydu gliba
hayatta herşey ama herşey kızın ve senin güzel gönlünüzce olsunn uzun bi zaman onun psikolojisinden çıkamasın allah kolaylık versin yardım olsun kızının ve senin şuan okudum ve çok üzüldüm nediyeceğimide bilemedim saçmaladıysam kusura bakma

azracım nediyeceğimi bilmiyorum linki okudum senin adına seviniyimmi kızın adına üzzüleyimmi inan ne hissedeceğimi,ne diyeceğimi bilemedim allah senin yardımcın olsun herrneye ihtiyacın olursa bilki ben burdayım bilmem ne kadar kabul edersin tanımadığın kişiden yardıma yardım derken maddi manevi her konuda burdayım yanındayım
geçen gün dananın kuyruğu bugün kopacak diye yazmıştın o bu konuydu gliba
hayatta herşey ama herşey kızın ve senin güzel gönlünüzce olsunn uzun bi zaman onun psikolojisinden çıkamasın allah kolaylık versin yardım olsun kızının ve senin şuan okudum ve çok üzüldüm nediyeceğimide bilemedim saçmaladıysam kusura bakma

estağfurullah ne saçmalaması arkadaşım inan okuyunca göz yaşlarımı tutamadım mutluktan ağladıım
hiç tanımasam da sizi içimden sevgi aktı size karşı
hakkımda herşeyin hayırlısı kimse istemez yuvam yıkılsın die ama olmazsa olmuyoor
çok sabrettim çok dayandım ama artık ytr dedim
kızm için dedim ama olmadı
bn mutluyum şuan
inşallah ilerki zamnlar da öle deriim

hakkın da hayırlısı olsun hayatt devam ediyoo kızın ve senin içinn.. sorup mekul etmek istemem ama şimdi napıcaksın adanadamı kalıcan nerdesin cnm nası lgecinicen hayatım. rabbim yardım etsin saana inş..bi yardımım dokunursa hep burdayım ben

hakkın da hayırlısı olsun hayatt devam ediyoo kızın ve senin içinn.. sorup mekul etmek istemem ama şimdi napıcaksın adanadamı kalıcan nerdesin cnm nası lgecinicen hayatım. rabbim yardım etsin saana inş..bi yardımım dokunursa hep burdayım ben

cnm bnm tabiki de sor bn sizlerle sorunmu paylaşıyosaam sizde sorun tabiki de
bnm evliliğim zaten yarsı adana da geçti ama d.bakırda hep evim vardı çünkü bakım bölüğüydü çalıştı yer hep görevdeler di bn de annemlerde kalırdım zaten bnm babam yok biz küçkken trafik kazasında öldü :KK43:((((
annem kız kardeşim ve bn
ailemin yanına döndüüm mahkeme de hiiç bişey talep etmediim sadce çocuğumn nafakası dediim o da 200 ytl bağladndıı
babamdan kalma maaaşımı da tekrardan bağlatacaaam çok yüksek değil ama olsuun
çalışırım ederiim geçim yaparıım en azından oradki yaşaşmından daha huzurlu ve mutlu oluruum daha da refah olurum maddi yönden de
çünkü bn evliliğim boyunca hep bunun sıkıntısını çektiim
ama sadce bu olsaydı yine katlanırdıım
hep yok dedii
bn maddi manevi
annemdul haliyle yardım ettik ama yarnamadıık
buldun şimdi bizden iisini

anladım cnmm.. ben avukatın yanında çalışıyorum 200ytl çok az bi miktar keşke hakkını tam alsaydın nafakanıda isteseydin bu seniii dogal hakkın.. hayat zor ne olrusa olsun... dedigim gibi hakkımızda herkes için hayırlısı olsunnnn.. kötüyü de veren allah iyiyide bize düşen herseye sabır edip şükretmeyi bilmeek..

kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım bugun kocıs gelıyo ucakta 1 saat sonra ınecek sızler napıyosunuz

anladım cnmm.. ben avukatın yanında çalışıyorum 200ytl çok az bi miktar keşke hakkını tam alsaydın nafakanıda isteseydin bu seniii dogal hakkın.. hayat zor ne olrusa olsun... dedigim gibi hakkımızda herkes için hayırlısı olsunnnn.. kötüyü de veren allah iyiyide bize düşen herseye sabır edip şükretmeyi bilmeek..

evt az biliyorum ama ona şükür
dedim ya geçmişte kötü şeyler yaşadıım
o hertürlü pisliği
yapabilecek bi insan olduğu için hakkımdan bn vazgeçtiim
bilirsiin sen biri hırsızlık yapsa evsahibi şikayetçi olmassa bile kamu davası olurr
bnde allaha bıraktım allah bnm hakkımı hm bu tarafta alsın hm öteki taraf da
sen ce yanına koyarmı :1no2:

azracım yazını okudum canım az önce hakkınızda hayırlısı olsun sen en dogru kararı vermişsindir eminim seni ve yavrunu güzel günler geçirmenizi dileyerek öpüyorum ..........

X