Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden seçimden sonra mı açılanacak acaba ? Yeni görev yerlerine başlama tarihi ne zamanhala bıkmadan usanmadan bir umut bakıyorum ama yok yok yok
Eşimin kendi yorumu ile bayramdan sonra açıklanır diyor ama bu tabi sadece varsayım..inşallah seçime kadar uzamaz..yaz tatili zehir oldu çünkü..Cidden seçimden sonra mı açılanacak acaba ? Yeni görev yerlerine başlama tarihi ne zaman
Ben kendimi garip şekilde bıraktım hani denizde kendini dalgaya bırakırsınız ya aynı öyle saçma sapan. Zaten çok hastalandım eşim yanımda yok iğneye gidip geliyorum onu da ailemin yanındayım tek gidip gelemiyorum bacağım uyuşuyor arabayı kullanamıyorum. Bizim bu yurtdışı görevimden kurtuluşumuzun tek yolu tayin görmek şuan başka yolu yok . Neyi böyle deli gibi beklesem ihtiyacımız olsa o sabrımın sonunu geçince açıklanıyor belli oluyor ne garip bir durumdur bu . Neyi bekliyoruz acabaEşimin kendi yorumu ile bayramdan sonra açıklanır diyor ama bu tabi sadece varsayım..inşallah seçime kadar uzamaz..yaz tatili zehir oldu çünkü..
Temmuzun 15nde ilisik kesilcekMIS 29 haziranda yerler belli olucakMIS mış mış muş muş walla sinir stres olduk kulaktan duyum seylerden ya siz nerden nereye gidiosunuz canimEşimin kendi yorumu ile bayramdan sonra açıklanır diyor ama bu tabi sadece varsayım..inşallah seçime kadar uzamaz..yaz tatili zehir oldu çünkü..
Aynn canim valla bende ev tasincak toplanmadi bile dogumum var temmuzun ikinci haftasi elim kolum bagli sanki bunaliorum yaaa artik sabrimin sonuna geldim vallaBen kendimi garip şekilde bıraktım hani denizde kendini dalgaya bırakırsınız ya aynı öyle saçma sapan. Zaten çok hastalandım eşim yanımda yok iğneye gidip geliyorum onu da ailemin yanındayım tek gidip gelemiyorum bacağım uyuşuyor arabayı kullanamıyorum. Bizim bu yurtdışı görevimden kurtuluşumuzun tek yolu tayin görmek şuan başka yolu yok . Neyi böyle deli gibi beklesem ihtiyacımız olsa o sabrımın sonunu geçince açıklanıyor belli oluyor ne garip bir durumdur bu . Neyi bekliyoruz acaba
Herşeyi herkes uyduruyor maşallah mesela kim diyor 29 haziran diye acaba neden 29 haziran ? Ayrıca aslında bizim tayin görüp görmeyeceğimiz de belli değil ay çok garip bir durumdayız keşke bugün açıklansaAynn canim valla bende ev tasincak toplanmadi bile dogumum var temmuzun ikinci haftasi elim kolum bagli sanki bunaliorum yaaa artik sabrimin sonuna geldim valla
Ay keske yaaa offf offf bayramda kafamiz rahatlar enazindan beynimizi kemirio bu tayin isi...Herşeyi herkes uyduruyor maşallah mesela kim diyor 29 haziran diye acaba neden 29 haziran ? Ayrıca aslında bizim tayin görüp görmeyeceğimiz de belli değil ay çok garip bir durumdayız keşke bugün açıklansa
Eşimde seçimden sonra diyor seçim bizi ne ilgilendiriyor anlamış değilimCuma gunleri aciklaniomus o yuzden 29 u diolar canim
Ainn valla hemen gitmiycez sonucta nereye gidioruz napioruz bilelim istioruz sadece yaEşimde seçimden sonra diyor seçim bizi ne ilgilendiriyor anlamış değilim
Aman hiç işte ya eşimde seçimden sonra açıklanır diyorAinn valla hemen gitmiycez sonucta nereye gidioruz napioruz bilelim istioruz sadece ya
Jandarmanin ki aciklanip bizimkilerin aciklanmamasida ayrica komik yaAman hiç işte ya eşimde seçimden sonra açıklanır diyor
Ayın 20 sinde ihraç olanlar açıklanacakmış 3000 kişi galiba onu bekliyorlar diyor eşimJandarmanin ki aciklanip bizimkilerin aciklanmamasida ayrica komik ya
Hayirlisi olsun ya insallah bekledigimize degsin valla yoruldukAyın 20 sinde ihraç olanlar açıklanacakmış 3000 kişi galiba onu bekliyorlar diyor eşim
Nereleri yazdınızHayirlisi olsun ya insallah bekledigimize degsin valla yorulduk
Agri merkez agri eleskirt dogubeyazit hatay yayladag hatay merkez ogdir mardin merkez midyat kiziltepe bayburt igdirNereleri yazdınız
Öyle birşey olsa düşüp bayılırım kesin taaa oradan duyarsın bayıldığımı hahahaKizlar bi duyum varmis uzman cavuslarin 16.00da tayinler belli olucakmis diolarr bakalim nekadar dogru
esimide aradim oda dio evet ole bi soylenti varmis bayramdan sorada subay assubayinki aciklancakmisÖyle birşey olsa düşüp bayılırım kesin taaa oradan duyarsın bayıldığımı hahaha