Asker Eşleri

Eşim racoda şuan 1 ay oldu gireli neredeyse
Yaa en son haber bekliyodunuz gittiler demek Rabbim yardımcıları olsun hepsini korusun inşallah hergün ya fettah okuyoruz tesbihler fetih sureleri biz Allaha emanet ettik inşallah kavuştuğumuz günleri de nasip eder Rabbim...

Amin canım hepimizi Allah kavuştursun...

Evet girdiler ama çok yorucu oldu artık zor 20 gün duş alamadılar çamur yağmur neler neler işte biliyorsun sende . Biraz değişim olsun istiyoruz artık

Evet girdiler ama çok yorucu oldu artık zor 20 gün duş alamadılar çamur yağmur neler neler işte biliyorsun sende . Biraz değişim olsun istiyoruz artık
Ya çok kötü Rabbim esirgesin zor valla bizmkilerde yağmurda yaşta kalıyo öyle canları sağolsun ne diyelim hiç birinin tırnağına taş değmesin beklycez mecbur ..

Görev yerleriniz nereler kızlar biz dogudayiz mus eşim gidecek ben evimde kalmak istiyorum .ama kalabilcemmi bakalım.

Biz siirtteydik merkez de . Ben anneme geldim süre belli değil moralimde çok bozuk o yüzden
Benide çağırıyorlar.ama gitmek istemiyorum.evet süre belli değil. Çok zor ya böyle süresi belli olmayınca .

Benide çağırıyorlar.ama gitmek istemiyorum.evet süre belli değil. Çok zor ya böyle süresi belli olmayınca .
Eşim 2015 kasımda Irak başikaya gitti 6 ay diye gittiler . Tam 1 sene kaldılar o zamanda inanılmaz zordu hiç basına yansımayan saldırılar oldu 4 ay kesintisiz yerde yattılar çok şeyler yaşandı . Şimdi zaman belli olsa bile asla güvenmem ben . Bizim bir tabur yine Irak’ta şuan onlarda 6 ay diye gittiler afrin patlayınca orası 1 seneye yükseldi. Adamlar yine 1 sene orada kalacaklar ki eşimgil o zaman izne bile gelmediler

Bizmki adıyaman canım. Ailem 15 saat uzaklıkta.. Dönecekleri gün net olmadığı için malum birde hamileyim riskli geçiyor eşim rahat edemem dedi ailemin yanına bıraktı beni. Adıyamandaki arkadaslarımda gitti ailelerinin yanına zaten asker kalmadı çoğu sınırda.. Rabbim döndüğümüz günleri de nasip eder inşallah hayırlısıyla.

Insalaln canim rabbim sağ salim eslerimize kavuşmayı nasip etsin insalalh hayirlica hepsi sağ salim evlerine dönerler insalalh

Bizde irak gördük 8 ay 2016 da sonra hakları çukurca sonra yine kuzey irak sinir aldılar 4 ay önce basın herşey olmuyor evet amabiz herşeyi biliyoruz .tayinler uzadı rezil olduk .burdakiler katarda yarısı idlip gidiyor. Haziranda katar gidecekler yine gittiler geldiler şükür geçti o günler.Inşallah buda hayirlica sapa sağlam biter evlerimize dönerler

İnşallah

Bana da yardımcı olacak var mı eşimin tayini şırnak merkeze çıktı bende çalışıyorum nasıl bir yer gitmeli miyim
biz bu yıl sirnaktan döndük bizde merkezdeydik 3 yıl kaldık ve en zorlu hendek operasyonları sokağa çıkma yasağı çatışmaların olduğu dönemde ordaydık.tabikii çok ama çok zorlandık çocuklarımız okula gidemedi psikolojik olarak herkes çok etkilendi.ama şuan sakin oralar hala orda çalışan arkadaşlarla görüşüyoruz pek sıkıntı yok diyorlar tabi ama orası şırnak ne olacağı belli olmaz.ne is yapıyorsunuz siz bu arada.

Sgk da memurum canım arkadaşları şaka yapmış Şırnak konusunda doğru değilmiş ama çıkma ihtimali de var ve bana aile götürülemeyen yerlere çıkabilir diyor o beni çok strese soktu

Tayinlerle ilgili bilgisi olan var mı ? 18 inde açıklanır diyorlardi ama kaldı ne zaman açıklanır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…