Asker Eşleri

Merhabalar. Kuzenim bir subayla konuşuyor çocuk şu an Hakkari'de seneye batıya gelecek. Ama sonra yine doğu herhalde. Yeni olmasının heyecanından mıdır nedir ikisi de çok hevesli ve heyecanlılar. Kuzenimin eski erkek arkadaşı doktordu. Ona bunu söylemedim ama sanki subayla evlenince biraz pişman olacak gibi geliyor. Karşılaştırma yapabilir, umduğunu bulamayabilir gibi. Siz neler düşünüyorsunuz ? Bu heyecan sizce de geçici mi? Bu yollardan geçmişler yardımcı olabilir sanki :63:

merhaba arkadaslar Kibris girneye tayinimiz cikti. cocugum 5 sinifa gecti. egitimi nasil tavsiye ediceginiz okul ve ogretmen var mi?
Merhaba yerleştiniz mi girne ye bizde düşünüyoruz bebegim var 2 yaşında cok karar siz kaldik siz eşyalarınızı ne yaptınız?

merhaba arkadaslarr bende asker esıyım sırnak uludereden rizeye geldimm alısmaya calısıyorum asker esı olmaltan cok memnunum ama gezici olmayı sewmeyen biri icin zor bi meslek var mı rizede olan suanda??
Meraba ya konu biraz eskide kalmış ama bilgi verirseniz çok sevinirim eşim suan asker ve uzman cavusluk icin pazartesi sınava giricek ve albay referansiyla büyük ihtimal olacakta malum teror çok bu zamanda ama bazı şeyler nasip tabi. Doğu gorevi yaptimi eşiniz lojman falan sağlanıyor mu.

Selam sizede günaydın hayırdır topicler niye silindi acaba bende yeni üye oldum sataşma var herhalde konuyu ben bilmiyorum inşallah önemli değildir.Umarım bundan sonra böyle tatsız şeyler olmaz,bizler çok değerli bir meslek grubunu temsil eden eşleriz.herkes birbirine daha saygılı olursa sorun yaşanmaz.Herkese selam ve sevgiler sunuyoruma.s.
Aa ben bilmiyodum asker eşi olduğunu, konuya yazalı 10 sene olmuş maşallah, hâlâ devam mı bıraktı mı mesleği?

Kızlar slm benim eşim de pazartesi gidiyor rabbim hepsinin yardımcısı olsun insallah.sınıra gidecekler idlip te temizlenmiş bölge vermişler. Ateşkes bölgesi orda olcaklarmis. Üzülüyorum .her zman ayrılık bizim için.asker deri işi zor rabbim bize sabir onlara güç versin insaalh

Kızlar slm benim eşim de pazartesi gidiyor rabbim hepsinin yardımcısı olsun insallah.sınıra gidecekler idlip te temizlenmiş bölge vermişler. Ateşkes bölgesi orda olcaklarmis. Üzülüyorum .her zman ayrılık bizim için.asker deri işi zor rabbim bize sabir onlara güç versin insaalh
Nereden gidiyor Allah sağlıkla kavuştursun

X