Asker Eşleri

Bende anlamadım ki. Seçim yüzünden zaten doğudan dönüşleri gecikecekmiş bari yerleri açıklasalar da biraz onunla teselli olsak

Bende anlamadım ki. Seçim yüzünden zaten doğudan dönüşleri gecikecekmiş bari yerleri açıklasalar da biraz onunla teselli olsak
Normalde bizim doğuda bir senemiz daha vardı. Ama Ankara koruma taburluğuna personel istemişler. Eşimin ismi gitti bizim oranın kabul olup olmaması bu tayinlerde belli olacak . Şuan afrinde eşim. Önümüzdeki ay Irak görevi başlıyor 6 ay . Zaten şubattan beri ayrı yaşıyoruz birde Ankara olmazsa Irak için ayrı yaşayacağız ve bu bizim 3. Yurt dışı görevimiz olacak ki eşimin 2015 girişli. Bu tayinler bizim için inanılmaz önemli

inşallah iki ayağımızı bi pabuca sokmazlar.
biz tayin de kesin değil bebeğimin de sağlık raporu var kalacak mıyız gidecek miyiz öylece bekliyoruz. bu sene istanbul da ki temrid ler kabul edilmicek demişler bi de. hayır en azından kesin gidiyosunuz dese toplanıcam

Benim eşimde jandarma bekliyoruz
Son butona bastık
Batıda 8 sene bitti
Kızımın okula başlaması doğu dönüşü olsun diye bu sene çıkmasını çok istiyorum
Bu hafta içi belli olur inşallah
Bakalım

Bugün seçimler sonrasına kaldı diye birşey duydum inşallah öyle birşey olmamıştır

Kesin olmamakla beraber tayinlerin belli olduğunu ve bakanın imzasını beklediğini duyduk biz de
Öyle mi acaba ne zaman açıklanır valla bu bizim için çok önemli. Eğer tayinimiz çıkmış ise eşim yurt dışında tayine kadar kalacak yoksa puan afrinde haziranın ilk haftası ırağa geçecekler ve aralığa kadar orada kalacağız

Selam kizlar bende asker esiyim bizde dogu tayini beklioruz paylasimlarinizin hepsini okuyamadim ama bayramdan bir hafta sora aciklancak yerler diolar

Biz Ankara koruma taburuna tayin bekliyoruz eşimin ismi gitti çok gerginiz inanın yoksa Irak görevine gidecek 6 ay . Zaten afrinde şimdi
Allah yardimcimiz olsun canim umarim olur isiniz esimde yeni geldi yurtdisi gorevinden sonra sirnaga gitti simdide doguya tayin bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…