- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
dış görev hakkında tek bildiğim ingilizcesi olan gidebiliyor.. sanırım sınav mı yapıyorlar neEsi yurtdisinda gorev yapan veya yapmak isteyenler varmi sorum olacakti da yardimci olabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dış görev hakkında tek bildiğim ingilizcesi olan gidebiliyor.. sanırım sınav mı yapıyorlar neEsi yurtdisinda gorev yapan veya yapmak isteyenler varmi sorum olacakti da yardimci olabilirmisiniz
Valla bende bicok soylem duydum ama iste isi bilenlerden ogreneyim dedim. Evet yonrtmelikte bu tur maddeler varmis ama bi sitede askerlerin konusmalarina sahit oldum duruma gore degisiyomus heralde afganistan irak bole taraflarda pek onemli degilmis diyolar ama bilmiyorum aslinda ben bu isin maliye kisnindayim ec almak istiyoruzda o yuzden:)dış görev hakkında tek bildiğim ingilizcesi olan gidebiliyor.. sanırım sınav mı yapıyorlar ne
ben önemli diye biliyorum :S oralar içinde şart :S isteyen kişinin dili varsa hemen gönderirler. eşiniz bilmiyor mudur öğrense çalıştığı yerde.. daha detaylı bilgi verirler :)Valla bende bicok soylem duydum ama iste isi bilenlerden ogreneyim dedim. Evet yonrtmelikte bu tur maddeler varmis ama bi sitede askerlerin konusmalarina sahit oldum duruma gore degisiyomus heralde afganistan irak bole taraflarda pek onemli degilmis diyolar ama bilmiyorum aslinda ben bu isin maliye kisnindayim ec almak istiyoruzda o yuzden:)
yurt dışı görevi keyfi bir durum değil mi :S şahsen ben gitmesini istemezdim aylarca, belki yıllarca uzakta kalamam allah korusun eğer sizi de götürecekse gidin yaniii :) tabii afganistan yada ırak hariç. onun dışında ne gerek var otursunlar evlerindeEsim sordu ogrendi ama oglumuz kucuk diye ondan ayrilmak istemiyo bende hemen bisetler olsun istiyom ondan acele onemli seyleri ogrenmeye calisiyom
Ok onun ole gotme dusuncesi yok ama para yonunden dolayi ben gitmesini istiyom hem nolcakki gitse bence bunda keyfi bi durum yokyurt dışı görevi keyfi bir durum değil mi :S şahsen ben gitmesini istemezdim aylarca, belki yıllarca uzakta kalamam allah korusun eğer sizi de götürecekse gidin yaniii :) tabii afganistan yada ırak hariç. onun dışında ne gerek var otursunlar evlerinde
parasal yöndense gidebilirse gitsin. kişiden kişiye değişir ben ayrı kalamadığımdan yollamazdım şuan evli değilim.. gerçi evlenince ne olur bilemem :)Y
Ok onun ole gotme dusuncesi yok ama para yonunden dolayi ben gitmesini istiyom hem nolcakki gitse bence bunda keyfi bi durum yok
siz çalışıyor musunuz ?Valla bn gidipte napcam orda bosuna masrafa gerek yok zaten onunda gitme sebebi tatil degil is
oo siz alışkınmışsınız bu kadar ayrı kalmaya bana zor gelirdi.. sınavlarına girsin ingilizceesi ne durumdaEmeksiz yemek olmaz mecbur oglumuz icin borclar icin ev icin bikac sene dayancaz bildigim kadriyla yillik izonlerinide kullancaklar burda bile alti ay ayri kaldik isinden dolayi en azindan hakkini alsin
Yok suanda ogluma annelik yapiyorum ama sinava girdim aciktan okuyacagim o zamana kadrda oglumla ilgilencemsiz çalışıyor musunuz ?
Evlilik guzel ama eger bi cocugun varsa bazi zoluklara katlanmak zorundadin evlenince insan herseye katlaniyo mecburen katlanmak zorundayim hem yalnz degilimki oglum var yeter banaparasal yöndense gidebilirse gitsin. kişiden kişiye değişir ben ayrı kalamadığımdan yollamazdım şuan evli değilim.. gerçi evlenince ne olur bilemem :)
allah bağışlasın :)Yok suanda ogluma annelik yapiyorum ama sinava girdim aciktan okuyacagim o zamana kadrda oglumla ilgilencem
ngilizce yok denecek kadar az ama bi sekilde onunda ustesinden gelmek zorundaoo siz alışkınmışsınız bu kadar ayrı kalmaya bana zor gelirdi.. sınavlarına girsin ingilizceesi ne durumda
ayy ben daha şimdiden çocuk olayından korkuyorum.. çocuk büyütmek çok zor bir iş hele ki çalışan anneysen eğer.. ne olacak bilmiyorum.. siz evdeyken zorlanıyorsanız çalışanların vaay haline nereye gitmek istiyor eşiniz ?Evlilik guzel ama eger bi cocugun varsa bazi zoluklara katlanmak zorundadin evlenince insan herseye katlaniyo mecburen katlanmak zorundayim hem yalnz degilimki oglum var yeter bana
inşallah yapar sınavları ne zamanmışİ
ngilizce yok denecek kadar az ama bi sekilde onunda ustesinden gelmek zorunda
Allah kulunu cekemeyecegi dert vermezmis tabiki burda evlar dert degil ama lafin gelisi yani mecbur kalinca calisan hanimlarda dayaniyodur evlatlarindan ayri kalmaya ama bence en cokta cocugu ertelemek isteyen insanlara sasiyom sonrada hersey icin gec kaliyolar sonradan akilllarina dank ediyoayy ben daha şimdiden çocuk olayından korkuyorum.. çocuk büyütmek çok zor bir iş hele ki çalışan anneysen eğer.. ne olacak bilmiyorum.. siz evdeyken zorlanıyorsanız çalışanların vaay haline nereye gitmek istiyor eşiniz ?
Allah kulunu cekemeyecegi dert vermezmis tabiki burda evlar dert degil ama lafin gelisi yani mecbur kalinca calisan hanimlarda dayaniyodur evlatlarindan ayri kalmaya ama bence en cokta cocugu ertelemek isteyen insanlara sasiyom sonrada hersey icin gec kaliyolar sonradan akilllarina dank ediyo
Çocuk için uygun zamanı kollamakta önemli sonuçta iyi şartlarda yetişmesi gerek bakımıydı bir sürü meşakkatli işi var.. birde kendine güvende önemli büyük sorumluluk çocuk sahibi olmak iyi düşünmek gerek tabii o kadar fazlada bekleyip abartmaya gerek yok :) her şey zamanında güzel..