Asker Eşleri

Benim minnak (!) Perşembe sabahı geldi 40 hafta 6 günlükken
sarılığı çıktı dün akşam hastanedeydik. Düzeldi biraz evdeyiz bugün.
pek yazmaya fırsatım olmUyor.
Sejin de gözün aydın tatlım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.

Amin canım. Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah :) sarılığı da geçer inşallah canım genelde yeni doğan bebeklerde çok oluyor. Adını ne koydunuz kızımızın :)

Ben artik daha iyiyim canim. Sen nasilsin? Kime benziyor bebis

iyiyim ben de eşimin şu anki deyimiyle ana kraliçe olarak yatıyorum

Hastanede kendimi fazla zorladım uzun süre oturmak zorunda kalınca dikişlerim hassaslaştı acıyor oturamıyorum pek.

Tabi ki bana benziyordiye kendimi avutuyorum ama benden çok teyzesine benziyor
Gerçi o da bana benziyor
teyzesi aslı yağmur fotokopisi

Canım doğum nasıl geçti çok sancın oldu mu ve normal mi sezeryan mı oldun :)

Mrb. Bende asker sözlusuyum. Öğrenciyım okul bitene kadar da nişanlı devam edeceğim.beni de araniza alırsanız sevinirim:)

Canım doğum nasıl geçti çok sancın oldu mu ve normal mi sezeryan mı oldun :)

Doğum güzel geçti :)
normal doğum oldu.
Çarşamba doktora kontrole gittim. Açılmam varmış 2-3 cm. Sen de gerildin artık bugü yatıralım yarına bebeğini alırsın kucağına dedi.
İzin istedim eve geldim duş aldım karnımı doyurdum mutfağımı topladım hastaneye gittik.
Saat 10 gibi rahim açıcı fitil gibi bir şey yerleştirdiler. 1 buçuk saat sonra falan sancım var dedim baktı dr çıkardı ilacı ondan sonra kendi sancım da başladı. 2 ye doğru dayanamayınca sancıya hemşireye gittim yine nat ye bağlandım ve gidiş o gidiş açılmam da artmış aktif doğum başlamış. Saat 4 buçuktan 6ya kadar olan sancılar çok zorladı. 7 gibiydi doğum odasına alındım vee 7.20 de tatlı kızım doğduu :)

Suni sancı verilecekti gerek kalmadi. Epidural de yapılmadı.

Biraz tombik bir kızım oldugundan dikişlerim biraz fazla ama olsun. doğum anında aklımda ne sancı kalmıştı ne acı bambaşka bir hismiş gerçekten.

Çok eğlenceli bir doğum oldu; gerçekten doktorla ebeyle şakalaşarak falan :)

Ayy canım yaa ne güzel bir doğum olmuş darısı başıma diyim artık ben çok korkuyorum. Bende normal doğum istiyorum. Çok zayifim ben ufak tefeğim açılma olmaz diye korkuyorum. Allah büyük bakalım :)

Ben eşimden uzağım benim ve diğer uzak olan arkadaşlarim için çok zor maalesef canım. Senin sözlün nerede görev yapıyor
Bizde farklı sehirlerdeyiz malesf. O da ankara da görev yapıyor. Bende okuyorum başka şehirde. Ne o gelebiliyor ne de ben gidebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…