Asker Eşleri

merhaba arkadaşlar. bir şey sormak istiyorum. Ben öğretmenim eşim olacak kişi astsubay. eş durumundan tayın nasıl olur bu durumda.benım oldugum yere gelebılır mı eşim. yoksa benım mi onun yanına gıtmem gerekır. bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.

Bildiğim kadarıyla eşinin yanına sen gidiyorsun.
Benim eşim uzman çavuş jandarma özel harekat, ben ona uymak zorundayım bunu biliyorum en azından.

inşallah atanırsınız hocam. bir kaç kişiden duymustum eşimizin bıze gore tayın olabılecegını. aslını öğrenmek istedım

inşallah atanırsınız hocam. bir kaç kişiden duymustum eşimizin bıze gore tayın olabılecegını. aslını öğrenmek istedım

Sağol, benim asıl isteğim üniversitede kalmaktı ama eşimin mesleğinden dolayı mümkün değil maalesef :KK51:
Ne öğretmenisin ?
Belki değişiyordur senin derecen yüksekse falan ya da benim eşim özel harekat olduğundan ben ona tabii olacağımdır. Piyade, hava, deniz için falan farklıdır belki. burada çok öğretmeniz zaten daha iyi bilen biri de görürse cevaplar.

ingilizce öğretmenıyım. 2. yılım. hocam kaç senelık evlısınız? zor mu bir askerle evlı olmak?

Dün tam 1,5 yıl oldu :KK36:
Biz şimdi ankara'dayız o açıdan doğunun zorluğunu yaşamadım daha, eşim de mümkün olduğunca kapıdan girince taburdaki sıkıntısı varsa da orada bırakır.

disiplin konusu var tabi ama polis kızı olduğum için farklı bir durum yok pek. Babamla eşimin huyları çok benziyor çünkü.

Zorluğuna bir örnek; bugün 40 haftam doluyor doğum için eşim nöbetçi evde yalnızım -gerçi bizim kızın gelmeye niyeti yok pek ama:emir_bebek::KK48: neyse ki tabur yakın telefon açsam 10 dk ya evde olur.

Siz ne zaman evleneceksiniz kısmetse?

Rabbım bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. Bız ınsallah seneye dugun dusunuyoruz. Suan urfada gorev yapıyor sözlüm

Rabbım bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. Bız ınsallah seneye dugun dusunuyoruz. Suan urfada gorev yapıyor sözlüm

hocam ankarada çalışma şartları nasıl eşinizin. haftasonları da mesaisi oluyor mu?

Amin inşallah canım Hoppasizin için de hayırlı olsun şimdiden:KK39:

Şu an iyi ilk sene eğitimler falan yoğundu baya ama şimdi rahat.
ayda 4 nöbeti var hafta içine de gelebiliyor hafta sonuna da onun harici hafta sonlari evde. hafta içi 6 gibi evde oluyor. Taburdaysa ve yoğun değilse öğle arasında eve gelebiliyor.
biz de bu sene yedeklerdeyiz ama seneye kesin muhtemelen tayinciyiz doğuya

benım sözlüm de urfada. bugun sınıra göreve gitti :KK43: kaç senelık asker eşiniz?

9. Yılı bu sene. Benim eşim de buradan önce 5 yıl yüksekovadaydı.
Allah yardımcıları olsun çok zor sana da sabır versin. Ama sen iyi ve güçlü olmalısın her zaman.
Senin sözlün kaç yıllık asker ?

6. yılı bu sene. hakkarıde eş götürülemeyen bölgede çalısmıs 2 sene. hocam acaba tekrar eş götürülemeyen yer çıkarmı tayınlerde?

6. yılı bu sene. hakkarıde eş götürülemeyen bölgede çalısmıs 2 sene. hocam acaba tekrar eş götürülemeyen yer çıkarmı tayınlerde?

Benim eşim de çalışmış ama çıkabilir yine de diyor tatin tercihlerine yazmamış ama ne olur bilemeyiz. Ama urfadan sonra batı çıkar yani bizim için öyle doğu-batı olarak gidiyor sıra.

Hu huu kızlaaaar ben geldim nerelerdesiniz :) elbereth61 elbereth61 doğurdun mu kız geldi buralarda değildim en son takvim bitmiş senin minnak gelmemiş heralde sonra geldi yazmamissin çünkü :) benim de oğlum oluyor teyzesi. Bebeğinin güzel haberlerini Paylaş bizimle :)

X