• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Ayy canım yaa ne güzel bir doğum olmuş darısı başıma diyim artık ben çok korkuyorum. Bende normal doğum istiyorum. Çok zayifim ben ufak tefeğim açılma olmaz diye korkuyorum. Allah büyük bakalım :)

Ben baya iri yarıyım pehlivan annenin pehlivan kızı oldu demişler hemşireler :KK70:

Benim kız da 3920 gr doğdu.
ama dr bana kekik yapın uygun çok rahat normal doğurursun demişti.

Bizde farklı sehirlerdeyiz malesf. O da ankara da görev yapıyor. Bende okuyorum başka şehirde. Ne o gelebiliyor ne de ben gidebiliyorum.

Ankara da nerede canım? Ben de ankara dayım

Doğum güzel geçti :)
normal doğum oldu.
Çarşamba doktora kontrole gittim. Açılmam varmış 2-3 cm. Sen de gerildin artık bugü yatıralım yarına bebeğini alırsın kucağına dedi.
İzin istedim eve geldim duş aldım karnımı doyurdum mutfağımı topladım hastaneye gittik.
Saat 10 gibi rahim açıcı fitil gibi bir şey yerleştirdiler. 1 buçuk saat sonra falan sancım var dedim baktı dr çıkardı ilacı ondan sonra kendi sancım da başladı. 2 ye doğru dayanamayınca sancıya hemşireye gittim yine nat ye bağlandım ve gidiş o gidiş açılmam da artmış aktif doğum başlamış. Saat 4 buçuktan 6ya kadar olan sancılar çok zorladı. 7 gibiydi doğum odasına alındım vee 7.20 de tatlı kızım doğduu :)

Suni sancı verilecekti gerek kalmadi. Epidural de yapılmadı.

Biraz tombik bir kızım oldugundan dikişlerim biraz fazla ama olsun. doğum anında aklımda ne sancı kalmıştı ne acı bambaşka bir hismiş gerçekten.

Çok eğlenceli bir doğum oldu; gerçekten doktorla ebeyle şakalaşarak falan :)
Gozunm aydinn cnmm :) allah anali babali buyutsun :)

Ben baya iri yarıyım pehlivan annenin pehlivan kızı oldu demişler hemşireler :KK70:

Ayy şekerim sen şanslisin o zaman benim ne kemik uygun ne çatı uygun hepsi dar maşallah :)

İzmirde yaşıyorum ben sözlüm İstanbulda asker :) :110:

meslek olarak değil askerde şu an yani allah kavuştursun.
benim eşim jandarma uzman çavuş şimdilik ankara dayız.

çalışıyor musun? Ben şimdilik evdeyim master yapıyorum kpss hazırlsnıyorum. Yani kuzucuğumdan fırsat bulursam yeniden başlayacağım. 10 günlük bir kızım var.

Back