Asker Eşleri

öle valla sohbet açılıyor döktürüyorsunuz sonra yok:)

düşünüyorum da ne konu açayım bulamıyorum; bütün gün evdeyim; kızımın gelmesini bekliyorum artık. bir şey de yaşamıyorum ki; eşimin nöbetleri baya zor geliyor artık diyeceğim de siz hepiniz gurbettesiniz eşinizden :KK43:

neyse sizin bitiyor sanırım son aylardı dimi?

düşünüyorum da ne konu açayım bulamıyorum; bütün gün evdeyim; kızımın gelmesini bekliyorum artık. bir şey de yaşamıyorum ki; eşimin nöbetleri baya zor geliyor artık diyeceğim de siz hepiniz gurbettesiniz eşinizden :KK43:

neyse sizin bitiyor sanırım son aylardı dimi?
hamile misiniz?evet bizimde son aylarmız..:)

hamile misiniz?evet bizimde son aylarmız..:)

evet son günlerimiz bekliyoruz artık keyfi ne zaman gelirse gelecek :)

gözünüz aydın şimdiden. bizim de 2016 da yeniden doğu var eş götürülemez de çıkabilirmiş bakalım ne olacak. 5.5 sene yüksekova'da kaldı eşim zaten eş götürülemez çıkmaz inşallah

gözünüz aydın şimdiden. bizim de 2016 da yeniden doğu var eş götürülemez de çıkabilirmiş bakalım ne olacak. 5.5 sene yüksekova'da kaldı eşim zaten eş götürülemez çıkmaz inşallah
hayırlısı olsun.bebişinizi sağsalim alın kucağınıza...çıkmaz inşallah kötü biyer ya.eş götürülen biyer çıkar

hayırlısı olsun.bebişinizi sağsalim alın kucağınıza...çıkmaz inşallah kötü biyer ya.eş götürülen biyer çıkar

amin canım inşallah... sizin yok galiba bebiş istediğiniz zamanda olur inşallah :)

bakalım hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda; ben de tercih listesi hazırlarken çıkmıştım gerçi puanım çok kötü atanamam ama :KK48: züğürt tesellisi benimki :KK70:

canım senin sevgilin miydi internet yok falan diye baya bunalıma giren???
mobil hatların taşınabilir modemlerinden alsın bak ben de bilmiyordum onu kullanmak zorunda kaldıklarını önceden. kaynıma bilgisayar yollayacağız buradan da müzik film falan indirdik bugün baya; eşim vınn'a ne dayanır bunlar dedi öyle öğrendim ben de...
Ondan düşündükte nasıl alıcaz benim burdan alıp ona yollamam lazım ancak.o orda zor bulur heralde demi abla tam bilemyrm şuanlık telefonndaki netle yetiniyor.Laptop aldı bizde aynen müzik,oyun,film attık bakalım :)

Ondan düşündükte nasıl alıcaz benim burdan alıp ona yollamam lazım ancak.o orda zor bulur heralde demi abla tam bilemyrm şuanlık telefonndaki netle yetiniyor.Laptop aldı bizde aynen müzik,oyun,film attık bakalım :)

çarşıya falan çıkmıyor mu canım; bir bayiden alabilir herhalde. olmazsa da sen alıp yollayabilirsin...
nasıl alışabildi mi biraz?

selam canım, eş götürülemez garnizonu bir kere yaptıysa tayin daire yine çıkarmaz diye düşünüyorum, yapmayanları veriyorlar genelde mesela biz :KK53: 2018de bize yine doğu yolları görünür ve eş götürülemeyen garnizonu yapmadık :cry:batıya tayin olmadan bi dahaki doğuyu düşünüyorum :confused:

selam canım, eş götürülemez garnizonu bir kere yaptıysa tayin daire yine çıkarmaz diye düşünüyorum, yapmayanları veriyorlar genelde mesela biz :KK53: 2018de bize yine doğu yolları görünür ve eş götürülemeyen garnizonu yapmadık :cry:batıya tayin olmadan bi dahaki doğuyu düşünüyorum :confused:

her zaman bir ihtimal varmış... bakalım hayırlısı...
2018 mi ne kadar erken

Bi bati yapalimda sonrasi Allah kerim...biz bi bati yaptik..bi dogu bitiyor...smdi en az 4 yil kalacagz.umarim guzel bir yer cikar...snra ki doguyu dusunmek bile istemiyoru.:))

çarşıya falan çıkmıyor mu canım; bir bayiden alabilir herhalde. olmazsa da sen alıp yollayabilirsin...
nasıl alışabildi mi biraz?
Alıştı abla ama hala arada bunaliyorr ve bana patlıyor oda olur artık. Evet almis dun geldi vini ama cok yavaa diyor. Kasiyormus net

canım bizim inşallah 2016 yaza yada mayıs da olabilir.. atamam inş. olursa mayıs ayında izin vermezler diye yaza sarkabilir :S mayın ayında da nişanım olacak :)

:) çok beklediniz ya evleniverin gitsin bu işler uzamaya gelmez. eşimin sınıf okulu mezuniyetinde bitane tuğgeneral geldi eşime sordu kıta neresi çıktı eşini götürüyomusun diye eşim de daha düğün yapmadık komutanım dedi sen boşver düğünü filan al götür eşini de dedi :KK45:zaten nikahımız vardı şansa benim de atamam oldu hemen evlendik eşim komutanımı dinledim diyo :KK6:

her zaman bir ihtimal varmış... bakalım hayırlısı...
2018 mi ne kadar erken

evet şuanda doğudayız bu yaz gidiyoruz sanırım 3 yıl sonra tekrar geleceğiz buralara..

Bi bati yapalimda sonrasi Allah kerim...biz bi bati yaptik..bi dogu bitiyor...smdi en az 4 yil kalacagz.umarim guzel bir yer cikar...snra ki doguyu dusunmek bile istemiyoru.:))

ben şimdiden onun derdine düştüm :KK53: hele bi de kaydırma birlik gelirse batıda ohh yine ayrılık

:) çok beklediniz ya evleniverin gitsin bu işler uzamaya gelmez. eşimin sınıf okulu mezuniyetinde bitane tuğolureral geldi eşime sordu kıta neresi çıktı eşini götürüyomusun diye eşim de daha düğün yapmadık komutanım dedi sen boşver düğünü filan al götür eşini de dedi :KK45:zaten nikahımız vardı şansa benim de atamam oldu hemen evlendik eşim komutanımı dinledim diyo :KK6:

evet şuanda doğudayız bu yaz gidiyoruz sanırım 3 yıl sonra tekrar geleceğiz buralara..
En iyisiki yaptiniz canim da ailem diyor atan oyle diye :KK43: bende 2015de ins atanirsam hemen dugun yapma yaparizda hani okuldan izin vermezler diyede yazin olur diye dusunmustum. ,benimkide koskoca kislada
tek bekar :) ,herkes baski yapiyor evlende ni ceki duzene gir demisler :) garibim bekarya her yere gidiyor. :KK43:

En iyisiki yaptiniz canim da ailem diyor atan oyle diye :KK43: bende 2015de ins atanirsam hemen dugun yapma yaparizda hani okuldan izin vermezler diyede yazin olur diye dusunmustum. ,benimkide koskoca kislada
tek bekar :) ,herkes baski yapiyor evlende ni ceki duzene gir demisler :) garibim bekarya her yere gidiyor. :KK43:

Evet yalnız ben tuğgenerali ne biçim yazmışım ya :KK70: gözlerim nereye bakıyodu acaba askerlerin geneli mezun olur olmaz evlendiği için bekar çok az var yazık ya :KK70:

X