hadi yaa ciddimisin eşin neden böyle birşey yaptı ki sonuçta o senin geleceğin ben olsaydım sanırım dinlemezdim böyle bir kıyaslama yapmasına izin vermezdim kötü bişi yapmıyorsun ki sen sonuçta böyle seçim yapmanı istiyor
canım nişanlım öyle istiyor askeri kimlikler fln geç çıkıyormuş bir kaç evrak çıkıcak bana lazım dedi düğüne kadar halletmeliyiz dedi bir ay önce olması iyi dedi diye yapıcaz :26:
canım nişanlım öyle istiyor askeri kimlikler fln geç çıkıyormuş bir kaç evrak çıkıcak bana lazım dedi düğüne kadar halletmeliyiz dedi bir ay önce olması iyi dedi diye yapıcaz :26:
elifçim ailen bişi demedimi bırakıcm evlenicem dediğinde:44:
iyiyim saolun...iç güveyisinden halliceyim ya daalışverişin etkisi kısa sürdü
okyonus niye nikahı erken yaptırıyosunuz ki...memuriyet durumu yok sende dimi...bence düğünde olması daha güzel
jelby niye sildiriyosun canım..hangi bölümdü...dondur bence devam edersin inşallah
çok üzüldüm ve çok kızdım
askeri kimlik çıkana kadar evlilik cüzdanını kullanıyorsun sorun olmuyo tatlım ya..neyse
erkekler yönlendirmeyi severler hele bide kıskançlıkta varsa tamam 85 kiloyum bana ister 100 kilo ol ben kıskanç biriyim diyor emekli olunca çalışacağım dedim önceleri asla diyodu ama yavaş yavaş yumuşatıyorum içimde uhde kaldı çalışacağım o emekli olunca tabi bide kızım düzelirse
canım bir daha ansıl gidip okucam oralara.pek mümkün gözükmüyor.seneye kimbilir hangi şehirde olucaz.gıda kazanmıştım canım.hemde en çok bu bölümü istemiştim olmuştu.ama hata yaptım gitmedim evlendim.bu yıl mezun olucaktım ne güzel.seneyede eşim doğudan dönücekti.
canım ben olayı bilmediğim için fransız kalıyorumöğrenmem iyi oldu
düzelir inş. meleğin çalışırsın sende içini ferak tut elifçim Allah yardımcın olsun
hmm canım askeri bi yere gidecekseniz sorun olabilir belki o yüzden kimliği erken çıkartmak istemiştir paşan. bi de lojman talebi için lazım oluyor sanırım.
nikahı biz ayrı yapmak zorunda kalmştık ama iyi ki yapmışız, ayrı bi mutluluk olmuştu, bi özel günümüz daha olmuştu. çok romantik bi gündüyağmurlu bi gündü ve biz kocişimle babamın arabasını alıp gezmiştik başbaşa
elifcim eşin kıskançlığı abartmış bence, yazık etmiş senin emeklerine.
baban da müdahele etmemiş. hayırlısı böyleymiş artık senin için canım.
benim babam asla izin vermezdi okulu bitirmeme, hiç dövmedi ama evlenmek için odtüyü bırakıcam deseydim döverdi.
işe girmeden evlenmeme bile izin vermedi.kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, kocana muhtaç olmayacaksın dedi hep.
okul bitmeden söz-nişan bile yaptırmadı.
canım babam, allah onu başımızdan eksik etmesin
canım belki hemen devletten eş yardımı almak içindir:44:, yoksa seni mi kandırıo kız bu paşacığın
elifcim eşin kıskançlığı abartmış bence, yazık etmiş senin emeklerine.
baban da müdahele etmemiş. hayırlısı böyleymiş artık senin için canım.
benim babam asla izin vermezdi okulu bitirmeme, hiç dövmedi ama evlenmek için odtüyü bırakıcam deseydim döverdi.
işe girmeden evlenmeme bile izin vermedi.kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, kocana muhtaç olmayacaksın dedi hep.
okul bitmeden söz-nişan bile yaptırmadı.
canım babam, allah onu başımızdan eksik etmesin
ne güzel canım ama herkes senin kadar şanslı değil malesef.ben okulu 3.olarak biterdim sınıftada 2. oldum çok az farkla.ama üniversite sınavına bile girememiştim o sene.çok iyi hatırlıyorum durumumuz çok kötüydü ve ben forumu yatıracak para bile bulamamışım.o gün iş yerimde çalışıyordum.sınavsız geçiş hakkından yararlanabildim sadece çok cüzi bir rakamdı o.tabiki kazandım ama babam okutamıcam dedi.bende hırs yapmadım sanki kaderime boyun eğer gibi hiç okucam demedim.bir daha sınavada girmedim hiç.bir kerede eşim beni teşvik eti gir kazanırsın belki diye.ama tabi kaç yıl geçmişti aradan kazandım ama myo.olsun istediğim bölümdü gıda.ordanda gıda müh. geçiş yapmaktı planım.olmadı.bu defada evlenesimiz tuttu.o konuda eşimin hakkını yiyemem çünkü okula bile o yaptırdı kaydımı.olmadı ama işte.keşke imkanlarımız olsaydı bende çok iyi bir üni. okur çok iyi yerlere gelirdim çok eminim.birazda hırs tabi.
ne güzel canım ama herkes senin kadar şanslı değil malesef.ben okulu 3.olarak biterdim sınıftada 2. oldum çok az farkla.ama üniversite sınavına bile girememiştim o sene.çok iyi hatırlıyorum durumumuz çok kötüydü ve ben forumu yatıracak para bile bulamamışım.o gün iş yerimde çalışıyordum.sınavsız geçiş hakkından yararlanabildim sadece çok cüzi bir rakamdı o.tabiki kazandım ama babam okutamıcam dedi.bende hırs yapmadım sanki kaderime boyun eğer gibi hiç okucam demedim.bir daha sınavada girmedim hiç.bir kerede eşim beni teşvik eti gir kazanırsın belki diye.ama tabi kaç yıl geçmişti aradan kazandım ama myo.olsun istediğim bölümdü gıda.ordanda gıda müh. geçiş yapmaktı planım.olmadı.bu defada evlenesimiz tuttu.o konuda eşimin hakkını yiyemem çünkü okula bile o yaptırdı kaydımı.olmadı ama işte.keşke imkanlarımız olsaydı bende çok iyi bir üni. okur çok iyi yerlere gelirdim çok eminim.birazda hırs tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?