Asker Eşleri

çanakkale merkezdemisiniz canım benim kaynım 7 yıl kaldı eceabatta çok güzel bi yerdi ben bayıldım oralara

çanakkale merkezdemisiniz canım benim kaynım 7 yıl kaldı eceabatta çok güzel bi yerdi ben bayıldım oralara

güzeldir çanakkale canım benim memleketim orası aşığım çanakkaleye :97: merkezde değiliz canım ilçedeyiz ama yakınız merkeze bir saat

okyonuscum nişanlın nereliydi senin? sizin oralı gibi durmuyor pek kayınvalden

burdurlular canım yok bizim oralı değiller esmerler biz bulgaristan göçmeniyiz aslında babama fln bulgaristan doğumlu 18 yaşında gelmiş türkiyeye baba tarafımdan bir amcam çanakkalede kalan herkez bulgaristanda annemin babasıda orda doğmuş iki tarafımdada var göçmenlik :97:

belli canım maşallah, göçmen güzelliği var. benim anne tarafım selanik göçmeni, eşim laz uşağı

belli canım maşallah, göçmen güzelliği var. benim anne tarafım selanik göçmeni, eşim laz uşağı

aaa sweetcim benim annem de babam da selanik göçmeni
rahmetli dedelerim,anneannem ve babaannem sürekli rumca konuşurlardı alışmışlardı
ve sülalede annem ve ben hariç herkes sarışın mavi gözlü
inşallah benim bebeğimin'de gözleri renkli olur

bizdede herkez renkli gölü ablam hariç o kahverengi gözlü ben annem babam yeşil dedem ananem fln mavi nişanlımda yeşil gözlü inş. senin bebişte renkli gözlü olur eşin renkli gözlümü cnm

arkadaşlar ya sabahtan beri öğrenci kimlik kartımı arıyoru yok yok kafayı sıyırdım iyice.sanki yer yarıldı içine girdi.ben şimdi üniv. kaydımı sildiricem ama kimliksiz siliceklermi acaba?bir sorun çıkarmı öğrenci işlerinde sizce???

angelım bizdekiler cumhuriyet döneminde gelmişler, pek dil falan bilen yok karadeniz tarafına yerleşmişler. ama hepsi mi bembeyaz, sarışın ve renkli gözlü olur anlamıyorum, allah boş zamanında yaratmış valla
ben de baba tarafına çekmişim malesef, iç anadoluluyum. bildiğin siyah gibi gözlerim
inşallah canım bebişin de renkli oluverir ne güzel olur
ben de ilerde bebeğim olursa eşime benzesinler istiyorum, sarışın ela gözlü eşim.yakışıklı kocişim

benim anne tarafımda göçmen canım.bulgaristan göçmeniler.babam tarafıda araplar.dedem filan mısır dan gelmişler.bende ne oluyosam bu durumda hiç belli dğeil:)

canım ben diplomamı alırken kişmliğimide almışlardı bir arkadaşımda kaydını sildirmişti onunda alcakalrdı kimliğini kaybetmişti oda para yatırdı bir yerlere birde gazeteye ilan vericeksin kaybettim diye demişlerdi ama sonra noldu bilmiyorum

yok tatlım kaybettim dersin olur biter, bizim bazı arkadaşlar hatıra olsun diye kimliklerini vermemişlerdi, kayıp dediler.

bizdede herkez renkli gölü ablam hariç o kahverengi gözlü ben annem babam yeşil dedem ananem fln mavi nişanlımda yeşil gözlü inş. senin bebişte renkli gözlü olur eşin renkli gözlümü cnm

yok canım eşim renkli gözlü değil ve eşimin ailesinde renkli gözlü olan kimse yok
bizde de sadece annem ve ben
annemin ailesinde de babamın da herkes renkli gözlü
abilerim de babama çekmiş sarışın renkli gözlü
Allahtan boyum posun babama benziyor

Kimlik problem olmaz canım
bana da diploma almaya gittiğimde sormuşlardı yanımda da değildi o an
sonra kaldı bende

yok tatlım kaybettim dersin olur biter, bizim bazı arkadaşlar hatıra olsun diye kimliklerini vermemişlerdi, kayıp dediler.

saolun ızlar ya en iyisi birde öğrenci işleriyle görüşmek.zaten içim el vermyo kaydımı sildirmeye birde ha bire aksilik çıkıp çıkıp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…