Asker Eşleri

selamm kızlarrr beni tebrik edebilirsiniz eşime lojman çıkmamış:50::50::50::50: bugün ev bulmuş 2+1 ev büyükmüş ama yerle mozaik dökülmüş betonmuş ayrıca evin içi de mavi renkte boyalıymış ve kira da 600 düşünün yaa ben 600 kira adanada versem en kral evde otururdum :50::50::50: neyse çok şükür yan yanayız ya o yeter. kızlar bu arada ev mavi boyalıymış eşim diyoki boyası kötü değil boyatmicam diyo,ev sahibi boya size ait demiş.eşimde diyoki seneye belki lojman çıkar boşuna eve masraf yapmayalım zaten herşey ateş pahasıymış.. ama mavi evde eşyalarım çok kötü olur....allahımmmm hakkaride ev bulmuş daha boya derdinde diye düşünebilirsiniz:1::1::1::1: sizce çok mu büyütüyorum

aynen öyle diyorum canım..otur kocanın yanında sweeti jelbyi ve beni sinir etme:27: hayırlı olsun tatlım :34: güzel günlerde oturun inşallah

özlemcim hayırlı olsun eviniz, seneye çıkar belki eşinin dediği gibi üzülme. hem bi aradasınız ya önemli olan o.
bana şu anda gel samanlıkta yaşa eşinle deseler giderim valla:69:
maviş maviş oturursunuz canım, hem o rengi kapatmak için 3 kat falan boya attırmanız lazım. yazık günah uğraştığına. 600 de abartıymış gerçekten, biz ankarada 500 verioruz. ama napıcaksın işte koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.:71:

hahahahahah sweett sen çok yaşa çok güldüm vallaa:9::9::9: çok haklısın kuzum geçen aya kadar ben de öyle diyodum hatırlarsan ahır olsa yatarım diyee...ama insan oğlu doyumsuz yaa offf :27::27: neyse dediğin gibi maviş maviş otururuzz:9::9: yarın da eşyalarımız yükleniyo ama eşyalar gidiyo başında duracak adam yokk asker ve asker eşi olmak böyle bişee allahımm ne zor şartlarda çalışıyoruz yaaa

haber okuyunca sinirden deli oluyorum :47: sen sabır ver Allahım..yıprat böl parçala orduyu....
amaç belli..hala uyanamadı millet..hala............

aynen öyle diyorum canım..otur kocanın yanında sweeti jelbyi ve beni sinir etme:27: hayırlı olsun tatlım :34: güzel günlerde oturun inşallah

sağol canım... ayyyy daha çok utandım kızz şimdi kendimden haklısın ben kırmızı evde de yaşamaya razıyım yeter ki siz kocalarınıza çabuk kavuşun

canım alışacaksın bunlara, biz babamlarla doğuya taşınırken eşyaları yükletmek için bulunamamıştık. 2. kattaki evimizin balkonundan atmışlar kamyona, sığmamış bi kısmı göndermemişler:52: komşuların eşyalarını falan da bize yollamışlar. allahım felaketti, mobilyaların hepsinin bacakları kırıktı:1: annem çıldırcaktı

canım alışacaksın bunlara, biz babamlarla doğuya taşınırken eşyaları yükletmek için bulunamamıştık. 2. kattaki evimizin balkonundan atmışlar kamyona, sığmamış bi kısmı göndermemişler:52: komşuların eşyalarını falan da bize yollamışlar. allahım felaketti, mobilyaların hepsinin bacakları kırıktı:1: annem çıldırcaktı

sağol sweet yaa çok güzel moral verdin :9::9::9: neyseki karşı komşumuz var o duracakmış başındaa...allahııımm yaa aklıma ne geldi : hani vizontele tuuba da kütüphanecinin tayini hakkariye çıkıyodu da eşyaları kamyondan indirecekleri sıra bi bakıyolar herşey paramparçaaa:9::9::9: allahımmm sen koru yarabbiimm :60::60::60:

yok canım eşim geçen yıl tayin oldu buraya sonra biz evlendik 8 ay oldu ama hiç arkadaşım yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum o günlerden biri galiba bu günde

yok canım eşim geçen yıl tayin oldu buraya sonra biz evlendik 8 ay oldu ama hiç arkadaşım yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum o günlerden biri galiba bu günde

eminim anlaşabileceğin birileri çıkar karşına...öğretmendin değilmi?umarım yanlış hatırlamıyorumdur...belki okulda güzel arkadaşlar edinirsin

evet canım ama daha başlamadım yeni mezunum bu yıl olacak ama pek umudum yok gibi annem doğuda arkadaşlık sıkı olur diyordu ama onlardan sonra çok sular akmış galiba herkes gelip ağırlanmak istiyor ama sonra müsait olamıyorlar :1: öyle bir arkadaşlık istemiyorum ki :85:

evet canım ama daha başlamadım yeni mezunum bu yıl olacak ama pek umudum yok gibi annem doğuda arkadaşlık sıkı olur diyordu ama onlardan sonra çok sular akmış galiba herkes gelip ağırlanmak istiyor ama sonra müsait olamıyorlar :1: öyle bir arkadaşlık istemiyorum ki :85:

ay evet böyle tiplerde vardır ki sinir olurum...alemin uyanığı kendileridir:47:

canım inan yenilen içilenin hesabını yapmam asla ama daha yeni evliyken eşimi arayıp bizi yemeğe çağırın dedi eşleri buyursunlar dedim yanlarında bi başka aile daha neyse ağırladım yemediklerini bi güzel seçtiler. kaç defa da oturmaya geldiler bir gidelim dedik.bizde kapıdayız çıkıyoduk tamda size geliyoruz demezler mi :27: cin olmuş bunlar artık :52:

Son düzenleme:
Back