ya ama gazeteye ilan vericeksin ne alaka ben onu anlamadım:Skasıyo valla bu işler beni ya..
neden kaydını sildiriyorsun tatlım
ya ama gazeteye ilan vericeksin ne alaka ben onu anlamadım:Skasıyo valla bu işler beni ya..
yok ya hiç başalamadım ki mezun olayım bırakıyorum.
canım ilana falan gerek olmaz ama bankaya bi miktar para yatırmanı isteyebilirler. bizde 50 tl falandı kimlik cezası. istersen bi ara sor ne kadarmış. bu arada niye sildiriyorsun, mezun oldun mu bırakıyor musun anlamadım tatlım:44:
ne güzel ben üniv.diplomasını almaya 6 ay kala okulu bırakmıştım eşim ya ben ya okul demişti arkadaşlarımı facede okul yıllığında görünce hep duygulanırım bakalım önümüzdeki sene açık öğretim okumak istiyorum hayırlısı
ne güzel ben üniv.diplomasını almaya 6 ay kala okulu bırakmıştım eşim ya ben ya okul demişti arkadaşlarımı facede okul yıllığında görünce hep duygulanırım bakalım önümüzdeki sene açık öğretim okumak istiyorum hayırlısı
slm tatlım nasılsınnn
selam canım nasılsın
elif kusura bakmazsan eşine çok kızdımne kadar okudun peki canım, 4-5 yıl emek verip de bırakmadın inşallah, yazık olmuş
iyiyim saolun...iç güveyisinden halliceyim ya daalışverişin etkisi kısa sürdü
okyonus niye nikahı erken yaptırıyosunuz ki...memuriyet durumu yok sende dimi...bence düğünde olması daha güzel
jelby niye sildiriyosun canım..hangi bölümdü...dondur bence devam edersin inşallah
yok canım ya 2 yıllıktı diplomayı almama 6 ay kalmıştı aşk sarhoşluğu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdım yatay geçişlede üstünü okurdum 11 yıl geçti güvenlik sertifikası aldım 2 yıl oldu onuda çocuklar sorunlu diye çalışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?