Asker Eşleri

ya ama gazeteye ilan vericeksin ne alaka ben onu anlamadım:Skasıyo valla bu işler beni ya..

canım ilana falan gerek olmaz ama bankaya bi miktar para yatırmanı isteyebilirler. bizde 50 tl falandı kimlik cezası. istersen bi ara sor ne kadarmış. bu arada niye sildiriyorsun, mezun oldun mu bırakıyor musun anlamadım tatlım:44:

ya ama gazeteye ilan vericeksin ne alaka ben onu anlamadım:Skasıyo valla bu işler beni ya..

canım her okul farklı bizim okul kimliği geri alıyordu yada yada kaybettiysen para ödetiyordu ama o arkadaşım öyle demişti sonra naptı bilmiyorum okulu bırakıp gitmişti memleketine

canım ilana falan gerek olmaz ama bankaya bi miktar para yatırmanı isteyebilirler. bizde 50 tl falandı kimlik cezası. istersen bi ara sor ne kadarmış. bu arada niye sildiriyorsun, mezun oldun mu bırakıyor musun anlamadım tatlım:44:

Canım okuldan okula değişiyor sanıyorum
bizde para cezası yoktu
sadece okula dilekçe verdim
o'da 2 ya da 3 ay sonra sanıyorum

evet canım okullar arasında farklı uygulamalar var. diplomayı bize hemen vermişlerdi mesela, bi arkadaşım başka üniversiteden 1 yıl sonra almıştı diplomasını, çok garip gelmişti bana.:44:
jelyb hangi okul olduğunu söylersen belki aynı okuldan olanlar vardır biliyorlardır canım

Son düzenleme:
kocaeli üniversitesi canım.saolun kızlar valla sabahtan beri beynim döndü deli gibi onu arıyorum heryerde.canım sıkıldı çok.

ne güzel ben üniv.diplomasını almaya 6 ay kala okulu bırakmıştım eşim ya ben ya okul demişti arkadaşlarımı facede okul yıllığında görünce hep duygulanırım bakalım önümüzdeki sene açık öğretim okumak istiyorum hayırlısı

kızlaar ankarada engelli ve kronik hasta olan memurlara izin vermişler haftasonuna kadar. hemen bi hastalık uydurmam lazım:26: kronik kocişimi özledim mi desem acaba

ne güzel ben üniv.diplomasını almaya 6 ay kala okulu bırakmıştım eşim ya ben ya okul demişti arkadaşlarımı facede okul yıllığında görünce hep duygulanırım bakalım önümüzdeki sene açık öğretim okumak istiyorum hayırlısı

elif kusura bakmazsan eşine çok kızdım:19: ne kadar okudun peki canım, 4-5 yıl emek verip de bırakmadın inşallah, yazık olmuş

hadi yaa ciddimisin eşin neden böyle birşey yaptı ki sonuçta o senin geleceğin ben olsaydım sanırım dinlemezdim böyle bir kıyaslama yapmasına izin vermezdim kötü bişi yapmıyorsun ki sen sonuçta böyle seçim yapmanı istiyor :20:

slm tatlım nasılsınnn :7:

selam canım nasılsın

iyiyim saolun...iç güveyisinden halliceyim ya da:31: alışverişin etkisi kısa sürdü:37:
okyonus niye nikahı erken yaptırıyosunuz ki...memuriyet durumu yok sende dimi...bence düğünde olması daha güzel:69:
jelby niye sildiriyosun canım..hangi bölümdü...dondur bence devam edersin inşallah

elif kusura bakmazsan eşine çok kızdım:19: ne kadar okudun peki canım, 4-5 yıl emek verip de bırakmadın inşallah, yazık olmuş

yok canım ya 2 yıllıktı diplomayı almama 6 ay kalmıştı aşk sarhoşluğu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdım yatay geçişlede üstünü okurdum 11 yıl geçti güvenlik sertifikası aldım 2 yıl oldu onuda çocuklar sorunlu diye çalışamadım

iyiyim saolun...iç güveyisinden halliceyim ya da:31: alışverişin etkisi kısa sürdü:37:
okyonus niye nikahı erken yaptırıyosunuz ki...memuriyet durumu yok sende dimi...bence düğünde olması daha güzel:69:
jelby niye sildiriyosun canım..hangi bölümdü...dondur bence devam edersin inşallah

canım nişanlım öyle istiyor askeri kimlikler fln geç çıkıyormuş bir kaç evrak çıkıcak bana lazım dedi düğüne kadar halletmeliyiz dedi bir ay önce olması iyi dedi diye yapıcaz :26:

hayırlısı olsun canım hakkında,
ben genel olarak erkeklerin kadınların eğitimlerine,kariyerlerine müdahele etmelerine çok karşıyım. kendilerinden fazla okumuş, kendilerinden fazla kazanan kadından korkuyorlar sanırım.

yok canım ya 2 yıllıktı diplomayı almama 6 ay kalmıştı aşk sarhoşluğu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdım yatay geçişlede üstünü okurdum 11 yıl geçti güvenlik sertifikası aldım 2 yıl oldu onuda çocuklar sorunlu diye çalışamadım

elifçim ailen bişi demedimi bırakıcm evlenicem dediğinde:44:

Back