Asker Eşleri

boşwer canım ya kendine iş mi arıosun, napıcan...burdaki arkadaşlıklarımız daha iyi bence, iş yerinde bile neler yapıyo insanın dostum arkadaşım dediği insanlar. iki dk da satıyorlar valla

haklısın tatlım yorulsam da aman arkadaş için olur diyodum ama sonra anladım ki canları sıkılınca bir kapı olsun kişi farketmezmiş gerçekten şurası yetiyo aslında

kızlaaar nerdesiniz yahuuu???
facede beni eklemeyen var mı bakıyım made bulamıyorum seni bana bi tüyo ver

yok canım eşim geçen yıl tayin oldu buraya sonra biz evlendik 8 ay oldu ama hiç arkadaşım yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum o günlerden biri galiba bu günde

ben 6 yıl önce batmanda tuzlagözü diye bi dış karakolda 2 yıl kaldım aynı şeyleri bende hissettim dağın tepesinde bi karakol 40 asker karakolun içinde kalıyorduk 200metre ilerde 2 katlı evde asker eşi vardı ama görüşmezlerdi benle doğuda arkadaşlık iyi olur derler ama ben o arkadaşlığı görmedim allahın dağında 3 evli personel hepsi birbirinden bi haber eşim bıraksam uzatacak hayatta olmaz ben kafayı yiyeceğim burda dedim

iyi geceler kızlar, sıcaklar artık iyice çekilmez oldu:18: derinciğimm hep sen geliyorsun aklıma. geçen 54 derece yazmıştın. klimalı ortamlarda olmayanlara Allah day anma gücü versin .

Son düzenleme:
swelam bayanlar nasılsınızzz..bugun büyük bir kaza yaşıyordum ..ucuz atlattımverilmiş sadakam varmış

hoşgeldin canım,burada gerçekten güzel paylaşımlar var. geçen sayfalarda yazdığına göre emekliliğinize 3 yıl kalmış. eşiminde 1.5 yılı kaldı. inşallah sağlıkla o günleride görürüz. bu arada eşim havacı Ankaradayız:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…