selamm kızlarrr beni tebrik edebilirsiniz eşime lojman çıkmamışbugün ev bulmuş 2+1 ev büyükmüş ama yerle mozaik dökülmüş betonmuş ayrıca evin içi de mavi renkte boyalıymış ve kira da 600 düşünün yaa ben 600 kira adanada versem en kral evde otururdum neyse çok şükür yan yanayız ya o yeter. kızlar bu arada ev mavi boyalıymış eşim diyoki boyası kötü değil boyatmicam diyo,ev sahibi boya size ait demiş.eşimde diyoki seneye belki lojman çıkar boşuna eve masraf yapmayalım zaten herşey ateş pahasıymış.. ama mavi evde eşyalarım çok kötü olur....allahımmmm hakkaride ev bulmuş daha boya derdinde diye düşünebilirsiniz sizce çok mu büyütüyorum
özlemcim hayırlı olsun eviniz, seneye çıkar belki eşinin dediği gibi üzülme. hem bi aradasınız ya önemli olan o.
bana şu anda gel samanlıkta yaşa eşinle deseler giderim valla
maviş maviş oturursunuz canım, hem o rengi kapatmak için 3 kat falan boya attırmanız lazım. yazık günah uğraştığına. 600 de abartıymış gerçekten, biz ankarada 500 verioruz. ama napıcaksın işte koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.
aynen öyle diyorum canım..otur kocanın yanında sweeti jelbyi ve beni sinir etmehayırlı olsun tatlım güzel günlerde oturun inşallah
canım alışacaksın bunlara, biz babamlarla doğuya taşınırken eşyaları yükletmek için bulunamamıştık. 2. kattaki evimizin balkonundan atmışlar kamyona, sığmamış bi kısmı göndermemişlerkomşuların eşyalarını falan da bize yollamışlar. allahım felaketti, mobilyaların hepsinin bacakları kırıktı annem çıldırcaktı
özlemcim hakkaride bi yorgan bi döşek yeter sizenapıcaksın eşyayı
merhaba kimler var yaaa canım çok sıkkın
merhaba kimler var yaaa canım çok sıkkın
canım kimse yok burda yaa bi an çok üzüldüm arkadaş falan olur sanıyodum
yok canım eşim geçen yıl tayin oldu buraya sonra biz evlendik 8 ay oldu ama hiç arkadaşım yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum o günlerden biri galiba bu günde
heyoo biz burdayız bebeğim, bi çay koyup geleyim. ben de yalnızım kociş de yok
evet canım ama daha başlamadım yeni mezunum bu yıl olacak ama pek umudum yok gibi annem doğuda arkadaşlık sıkı olur diyordu ama onlardan sonra çok sular akmış galiba herkes gelip ağırlanmak istiyor ama sonra müsait olamıyorlaröyle bir arkadaşlık istemiyorum ki :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?