Asker Eşleri

canım öyle huzar sağlık olsunda gerisi olur bendede biraz ortalık karışacak gibi duruyor ama hadi bklm hayırlısı

aman ortalığın karmışmadığı bi düğün pek görmedim be güzelim illa sağdan soldan çatlak sesler çıkıyor ister istemez ilşkiyide etkiliyor ama insan eşinden güç alacak allahtan eşim dengeleri korumasını biliyordu baştan nokta bitti bu böyle olacak dedi ailesi pek bişey diyemedi şimdi bi şey olsa eşime kendin ettin kendin buldun diyorlar onların gösterdiği kızlardan biriyle değilde benimle evlendiği için ben duymamazlıktan geliyorum hepimiz asker eşiyiz onların yanında kalmıyoruz ordan oraya ha bire tayinle geziyoruz bide yanlarında olsak allah bilir neler neler olur

evet Allahtan yanlarında değilsin canım yoksa çok zor olurdu en azından görmüyrsun ama eminimki uzaktan bile yetiyorlardır kız bulmayı anlamıyorum ben oğullarının anlaştığı bir kız varken yuva yıkmak istediğini yaptırmak ne anlamıyorum

kızlar nikah işlemleriniz kaç gün sürdü kaç günde oldu nikahınız biz agustosta olsun istiyoruz daha hazırlıklara başlamadık ama olurmu sizce yaaa:44:

Canım benim 2 gün sürdü işlemlerim
evrakları hazırlayıp gittiğinde hangi tarihte istediğinizi soruyorlar
onlar için de o tarih uygunsa kesinleşiyor.

bizim 3 gün içinde hikah 3 ay sonrada düğün olmuştu olur canım olur hiç meraklanma

bzimde nikah olucak bir ay sonrada düğün olcak inş. bakalım 10 agustostan sonra bölğk komutanı fln gelcekmiş nişanlım ancak ozaman günlük izin alabilcek şimdi rütbeli personel yok nöbetlşerde paso ona kalıyor herşey üzerinde

tayin dönemi ya hangi şehirdeydiniz siz bizim blk komutanı gelmişti idari işler asbyı orda kalmıştı onun yerinede eşi gelmişti personel az olan yerlerde gelmek sıkıntı

Son düzenleme:
tayin dönemi ya hangi şehirdeydiniz siz bizim blk komutanı gelmişti idari işler asbyı orda kalmıştı onun yerinede eşi gelmişti personel az olan yerlerde gelmek sıkıntı

çanakkalede tatlım yok personel fln az değil ramazan geliyor diye hepsi izne çıkmış adam kalmamış tayinciler vardı onlar gitti yenilerde henüz gelmedi izni bitenler dönüyor bu pazartesi yeni bir bölük komutanı gelicekmiş öyle işte ayın 10undan sonra rahatlıycaz diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…