canım öyle huzar sağlık olsunda gerisi olur bendede biraz ortalık karışacak gibi duruyor ama hadi bklm hayırlısı
aman ortalığın karmışmadığı bi düğün pek görmedim be güzelim illa sağdan soldan çatlak sesler çıkıyor ister istemez ilşkiyide etkiliyor ama insan eşinden güç alacak allahtan eşim dengeleri korumasını biliyordu baştan nokta bitti bu böyle olacak dedi ailesi pek bişey diyemedi şimdi bi şey olsa eşime kendin ettin kendin buldun diyorlar onların gösterdiği kızlardan biriyle değilde benimle evlendiği için ben duymamazlıktan geliyorum hepimiz asker eşiyiz onların yanında kalmıyoruz ordan oraya ha bire tayinle geziyoruz bide yanlarında olsak allah bilir neler neler olur
kızlar nikah işlemleriniz kaç gün sürdü kaç günde oldu nikahınız biz agustosta olsun istiyoruz daha hazırlıklara başlamadık ama olurmu sizce yaaa:44:
Canım benim 2 gün sürdü işlemlerim
evrakları hazırlayıp gittiğinde hangi tarihte istediğinizi soruyorlar
onlar için de o tarih uygunsa kesinleşiyor.
kızlar nikah işlemleriniz kaç gün sürdü kaç günde oldu nikahınız biz agustosta olsun istiyoruz daha hazırlıklara başlamadık ama olurmu sizce yaaa:44:
bizim 3 gün içinde hikah 3 ay sonrada düğün olmuştu olur canım olur hiç meraklanma
tamam canım çok teşekkürlerbizde bir yapsak nikahı sonrada düğünümüzü:123:
kızlar konyada deprem olmuş ya hafif ama yine de şaşırdım, hani orda olmazdı?:26::26:
Az kaldı tatlım
bu zamanlar öyle hızlı geçer ki
bir bakmışsın hopppp dünya evi
bzimde nikah olucak bir ay sonrada düğün olcak inş. bakalım 10 agustostan sonra bölğk komutanı fln gelcekmiş nişanlım ancak ozaman günlük izin alabilcek şimdi rütbeli personel yok nöbetlşerde paso ona kalıyor herşey üzerinde
kızlar konyada deprem olmuş ya hafif ama yine de şaşırdım, hani orda olmazdı?:26::26:
deprem mi olmuş ben annemleri bi arayayım varmı bi şey
tayin dönemi ya hangi şehirdeydiniz siz bizim blk komutanı gelmişti idari işler asbyı orda kalmıştı onun yerinede eşi gelmişti personel az olan yerlerde gelmek sıkıntı
aloha kızlar
hoşgeldin bugün bir gittin gidiş o gidiş çokmu yoğunsun tatlım
hoşbulduk canım evet bugün birsürü işim vardı anca bitirdim:)kk ya girmek için iş temizliyom
bugün gelemedin mesaiyi paylaşamadık tüh bugün senin maaştan payımıza parada düşmücek
yarısı hazırdır okyosunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?