saol canım şşimdi düğün fln çok para gerekiyor gerçi seninde bebek olcak masrafın artacak ama olsun anlaşırız aramızda![]()
ayy okyonus o düğün borcunu beraber ödemek bile nasıl keyifli anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım şşimdi düğün fln çok para gerekiyor gerçi seninde bebek olcak masrafın artacak ama olsun anlaşırız aramızda![]()
çanakkalede tatlım yok personel fln az değil ramazan geliyor diye hepsi izne çıkmış adam kalmamış tayinciler vardı onlar gitti yenilerde henüz gelmedi izni bitenler dönüyor bu pazartesi yeni bir bölük komutanı gelicekmiş öyle işte ayın 10undan sonra rahatlıycaz diye umuyorum
çanakkale merkezdemisiniz canım benim kaynım 7 yıl kaldı eceabatta çok güzel bi yerdi ben bayıldım oralara
okyonuscum nişanlın nereliydi senin? sizin oralı gibi durmuyor pek kayınvalden
burdurlular canım yok bizim oralı değiller esmerler biz bulgaristan göçmeniyiz aslında babama fln bulgaristan doğumlu 18 yaşında gelmiş türkiyeye baba tarafımdan bir amcam çanakkalede kalan herkez bulgaristanda annemin babasıda orda doğmuş iki tarafımdada var göçmenlik :97:
belli canım maşallah, göçmen güzelliği var. benim anne tarafım selanik göçmeni, eşim laz uşağı![]()
belli canım maşallah, göçmen güzelliği var. benim anne tarafım selanik göçmeni, eşim laz uşağı![]()
güzeldir çanakkale canım benim memleketim orası aşığım çanakkaleye :97: merkezde değiliz canım ilçedeyiz ama yakınız merkeze bir saat
aaa sweetcim benim annem de babam da selanik göçmeni
rahmetli dedelerim,anneannem ve babaannem sürekli rumca konuşurlardı alışmışlardı
ve sülalede annem ve ben hariç herkes sarışın mavi gözlü
inşallah benim bebeğimin'de gözleri renkli olur![]()
arkadaşlar ya sabahtan beri öğrenci kimlik kartımı arıyoru yok yok kafayı sıyırdım iyice.sanki yer yarıldı içine girdi.ben şimdi üniv. kaydımı sildiricem ama kimliksiz siliceklermi acaba?bir sorun çıkarmı öğrenci işlerinde sizce???
arkadaşlar ya sabahtan beri öğrenci kimlik kartımı arıyoru yok yok kafayı sıyırdım iyice.sanki yer yarıldı içine girdi.ben şimdi üniv. kaydımı sildiricem ama kimliksiz siliceklermi acaba?bir sorun çıkarmı öğrenci işlerinde sizce???
bizdede herkez renkli gölü ablam hariç o kahverengi gözlü ben annem babam yeşil dedem ananem fln mavi nişanlımda yeşil gözlüinş. senin bebişte renkli gözlü olur eşin renkli gözlümü cnm
canım ben diplomamı alırken kişmliğimide almışlardı bir arkadaşımda kaydını sildirmişti onunda alcakalrdı kimliğini kaybetmişti oda para yatırdı bir yerlere birde gazeteye ilan vericeksin kaybettim diye demişlerdi ama sonra noldu bilmiyorum![]()
yok tatlım kaybettim dersin olur biter, bizim bazı arkadaşlar hatıra olsun diye kimliklerini vermemişlerdi, kayıp dediler.![]()
saolun ızlar ya en iyisi birde öğrenci işleriyle görüşmek.zaten içim el vermyo kaydımı sildirmeye birde ha bire aksilik çıkıp çıkıp duruyo![]()