Asker Eşleri

hadi yaa ciddimisin eşin neden böyle birşey yaptı ki sonuçta o senin geleceğin ben olsaydım sanırım dinlemezdim böyle bir kıyaslama yapmasına izin vermezdim kötü bişi yapmıyorsun ki sen sonuçta böyle seçim yapmanı istiyor :20:

erkekler yönlendirmeyi severler hele bide kıskançlıkta varsa tamam 85 kiloyum bana ister 100 kilo ol ben kıskanç biriyim diyor emekli olunca çalışacağım dedim önceleri asla diyodu ama yavaş yavaş yumuşatıyorum içimde uhde kaldı çalışacağım o emekli olunca tabi bide kızım düzelirse

canım nişanlım öyle istiyor askeri kimlikler fln geç çıkıyormuş bir kaç evrak çıkıcak bana lazım dedi düğüne kadar halletmeliyiz dedi bir ay önce olması iyi dedi diye yapıcaz :26:

askeri kimlik çıkana kadar evlilik cüzdanını kullanıyorsun sorun olmuyo tatlım ya..neyse:69:

canım nişanlım öyle istiyor askeri kimlikler fln geç çıkıyormuş bir kaç evrak çıkıcak bana lazım dedi düğüne kadar halletmeliyiz dedi bir ay önce olması iyi dedi diye yapıcaz :26:

hmm canım askeri bi yere gidecekseniz sorun olabilir belki o yüzden kimliği erken çıkartmak istemiştir paşan. bi de lojman talebi için lazım oluyor sanırım.
nikahı biz ayrı yapmak zorunda kalmştık ama iyi ki yapmışız, ayrı bi mutluluk olmuştu, bi özel günümüz daha olmuştu. çok romantik bi gündü:69: yağmurlu bi gündü ve biz kocişimle babamın arabasını alıp gezmiştik başbaşa:77:

iyiyim saolun...iç güveyisinden halliceyim ya da:31: alışverişin etkisi kısa sürdü:37:
okyonus niye nikahı erken yaptırıyosunuz ki...memuriyet durumu yok sende dimi...bence düğünde olması daha güzel:69:
jelby niye sildiriyosun canım..hangi bölümdü...dondur bence devam edersin inşallah

canım bir daha ansıl gidip okucam oralara.pek mümkün gözükmüyor.seneye kimbilir hangi şehirde olucaz.gıda kazanmıştım canım.hemde en çok bu bölümü istemiştim olmuştu.ama hata yaptım gitmedim evlendim.bu yıl mezun olucaktım ne güzel.seneyede eşim doğudan dönücekti.

erkekler yönlendirmeyi severler hele bide kıskançlıkta varsa tamam 85 kiloyum bana ister 100 kilo ol ben kıskanç biriyim diyor emekli olunca çalışacağım dedim önceleri asla diyodu ama yavaş yavaş yumuşatıyorum içimde uhde kaldı çalışacağım o emekli olunca tabi bide kızım düzelirse

düzelir inş. meleğin çalışırsın sende içini ferak tut elifçim Allah yardımcın olsun :71:

canım bir daha ansıl gidip okucam oralara.pek mümkün gözükmüyor.seneye kimbilir hangi şehirde olucaz.gıda kazanmıştım canım.hemde en çok bu bölümü istemiştim olmuştu.ama hata yaptım gitmedim evlendim.bu yıl mezun olucaktım ne güzel.seneyede eşim doğudan dönücekti.

aflar falan çıkıyoda doğru nasıl gidip okuyacaksın bende düşünüm sonradan ama dönülmüyo ha o raya tayin çıksa neyse ama benim öyle bi şansım yok eşim zaten orda çalışmıştı

elifcim eşin kıskançlığı abartmış bence, yazık etmiş senin emeklerine.
baban da müdahele etmemiş. hayırlısı böyleymiş artık senin için canım.
benim babam asla izin vermezdi okulu bitirmeme, hiç dövmedi ama evlenmek için odtüyü bırakıcam deseydim döverdi.
işe girmeden evlenmeme bile izin vermedi.kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, kocana muhtaç olmayacaksın dedi hep.
okul bitmeden söz-nişan bile yaptırmadı.
canım babam, allah onu başımızdan eksik etmesin:nazar::nazar::31:

hmm canım askeri bi yere gidecekseniz sorun olabilir belki o yüzden kimliği erken çıkartmak istemiştir paşan. bi de lojman talebi için lazım oluyor sanırım.
nikahı biz ayrı yapmak zorunda kalmştık ama iyi ki yapmışız, ayrı bi mutluluk olmuştu, bi özel günümüz daha olmuştu. çok romantik bi gündü:69: yağmurlu bi gündü ve biz kocişimle babamın arabasını alıp gezmiştik başbaşa:77:

sweet tatlım biz lojman yazmıycaz lojmanlarla ev kirası arasında pek fark yok benim paşa puan düşüyormuş düşmesin boşuna puanı harcamayalım dedi bana onunla her yol paris bana uyar dedim yanında olayımda :66: bakalım bir bildiği var bende uyuyorum dediklerine gidiyorum izinden hayırlısı :82:

benim babam asla izin vermezdi okulu bitirmeme, hiç dövmedi ama evlenmek için odtüyü bırakıcam deseydim döverdi.
işe girmeden evlenmeme bile izin vermedi.kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, kocana muhtaç olmayacaksın dedi hep.

ne güzel canım ama herkes senin kadar şanslı değil malesef.ben okulu 3.olarak biterdim sınıftada 2. oldum çok az farkla.ama üniversite sınavına bile girememiştim o sene.çok iyi hatırlıyorum durumumuz çok kötüydü ve ben forumu yatıracak para bile bulamamışım.o gün iş yerimde çalışıyordum.sınavsız geçiş hakkından yararlanabildim sadece çok cüzi bir rakamdı o.tabiki kazandım ama babam okutamıcam dedi.bende hırs yapmadım sanki kaderime boyun eğer gibi hiç okucam demedim.bir daha sınavada girmedim hiç.bir kerede eşim beni teşvik eti gir kazanırsın belki diye.ama tabi kaç yıl geçmişti aradan kazandım ama myo.olsun istediğim bölümdü gıda.ordanda gıda müh. geçiş yapmaktı planım.olmadı.bu defada evlenesimiz tuttu.o konuda eşimin hakkını yiyemem çünkü okula bile o yaptırdı kaydımı.olmadı ama işte.keşke imkanlarımız olsaydı bende çok iyi bir üni. okur çok iyi yerlere gelirdim çok eminim.birazda hırs tabi.

canım belki hemen devletten eş yardımı almak içindir:44:, yoksa seni mi kandırıo kız bu paşacığın:77:

eş yardımımı varr bunuda bilmiyordum dilekçeler veriyorum dedi :44: beni kaçırmasın diyemi hemen olsun nikah diyor acaba:1: kayınvalidem hep diyor sıkı tut kızı bak kapmasınlar herkezde kuyruk oluyor benim için peh :27:

canım aynen..bizimkiler de işe girmeden evlemezsin dediler..ama aşk galip geldi:69::69::69:

ne güzel canım ama herkes senin kadar şanslı değil malesef.ben okulu 3.olarak biterdim sınıftada 2. oldum çok az farkla.ama üniversite sınavına bile girememiştim o sene.çok iyi hatırlıyorum durumumuz çok kötüydü ve ben forumu yatıracak para bile bulamamışım.o gün iş yerimde çalışıyordum.sınavsız geçiş hakkından yararlanabildim sadece çok cüzi bir rakamdı o.tabiki kazandım ama babam okutamıcam dedi.bende hırs yapmadım sanki kaderime boyun eğer gibi hiç okucam demedim.bir daha sınavada girmedim hiç.bir kerede eşim beni teşvik eti gir kazanırsın belki diye.ama tabi kaç yıl geçmişti aradan kazandım ama myo.olsun istediğim bölümdü gıda.ordanda gıda müh. geçiş yapmaktı planım.olmadı.bu defada evlenesimiz tuttu.o konuda eşimin hakkını yiyemem çünkü okula bile o yaptırdı kaydımı.olmadı ama işte.keşke imkanlarımız olsaydı bende çok iyi bir üni. okur çok iyi yerlere gelirdim çok eminim.birazda hırs tabi.

evet canım en azından kendi ailemden yana şanslıyım. canım ya çok üzüldüm, :59: ama eşin çok iyi biriymiş, sana destek olması bile yeterli. sen de elinden geleni yapmışsın zaten, evlilik çocuk derken zor tabi. üzme kendini canım, hakkında hayırlısı olsun. belki başka fırsatlar çıkar.:71:

canım benim..malesef bazı durumlarda insan kendi dönüm noktalarını seçemiyor..sende de öyle olmuş...üzülme..hayat sadece okul ve işten ibaret değil..bak huzurlu bir evliliğin sağlıklı bir bebeğin var...bence en güzel kariyer annelik...daha üstü yok...hem herşey bitmiş değil...daha güzel bir yer kazanırsın bence:34:

selamm kızlarrr beni tebrik edebilirsiniz eşime lojman çıkmamış:50::50::50::50: bugün ev bulmuş 2+1 ev büyükmüş ama yerle mozaik dökülmüş betonmuş ayrıca evin içi de mavi renkte boyalıymış ve kira da 600 düşünün yaa ben 600 kira adanada versem en kral evde otururdum :50::50::50: neyse çok şükür yan yanayız ya o yeter. kızlar bu arada ev mavi boyalıymış eşim diyoki boyası kötü değil boyatmicam diyo,ev sahibi boya size ait demiş.eşimde diyoki seneye belki lojman çıkar boşuna eve masraf yapmayalım zaten herşey ateş pahasıymış.. ama mavi evde eşyalarım çok kötü olur....allahımmmm hakkaride ev bulmuş daha boya derdinde diye düşünebilirsiniz:1::1::1::1: sizce çok mu büyütüyorum

özlemcim hayırlı olsun eviniz, seneye çıkar belki eşinin dediği gibi üzülme. hem bi aradasınız ya önemli olan o.
bana şu anda gel samanlıkta yaşa eşinle deseler giderim valla:69:
maviş maviş oturursunuz canım, hem o rengi kapatmak için 3 kat falan boya attırmanız lazım. yazık günah uğraştığına. 600 de abartıymış gerçekten, biz ankarada 500 verioruz. ama napıcaksın işte koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.:71:

Back