Asker Eşleri

günaydınnn derinciğim , made ciğim geçmiş olsun . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. matarani çok geçmiş olsun. mide ağrısı en kötü ağrılardandır. dilerim geceyi rahat geçirmişsindir

günaydın kızlarrrr geçmiş olsun made canım üzülme telefi eder eşin sıkma sen canını

günaydınnn derinciğim , made ciğim geçmiş olsun . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. matarani çok geçmiş olsun. mide ağrısı en kötü ağrılardandır. dilerim geceyi rahat geçirmişsindir

lacey çok teşekkürler angelım sanada çok teşekkürler....iş yerinde olanlar nasıl belli oluyor kızlar

kızlarrr ya ben deniz havuz kum güneş istiyorum yaaaaa
ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm

canım bende deniz deniz diye deli olmuştum bir gittim kızarmış tavuk gibi oldum şimdi derilerim soyuluyor balayına ekimde gidicez hava pek sıcak olmaz diye umuyorum çokta soguk olmasında 17 ekimde

angelım bizde de face kilitli, kk da olmazsa tayin isterim valla
okyonuscum soğuk iyidir biz temmuzun ortasında evlenip balayına gittiğimiz için anltalyanın sıcağında odadan çıkamamıştık, klima güzeldi

bizde soğuktan çıkamıycaz galiba canım odadan ama antalya o mevsimde soğuk olmaz diye umuyorum

okyonuscum şu fritözü aldın mı? ne kadar verdiniz? fiyat aralığını bildiğim için gözüme çarptı evimo.com da şu anda 334 tl ye inmiş canım.

okyonuscum şu fritözü aldın mı? ne kadar verdiniz? fiyat aralığını bildiğim için gözüme çarptı evimo.com da şu anda 334 tl ye inmiş canım.

almadık daha canım önümüzdeki ay alıcaz 300 tl civarı dedi nişanlım onlar 3 boymuş biz orta boyu alcaz kocaman istemiyorum :13:

oo canım nişanlın senden meraklı valla çeyiz olaylarına

evet şu bir haftadır çok meraklı eşyaları nasıl alcaz nerden alcaz hep soruyor ekmek kızartma makinası alalım pazar güneleri sana ekmek kızartıcm diyor katı meyve sıkacağı istiyor benden meraklı paşam geçen gün arkadaşına gitti evliler çok özenmiş onlara hemen evlenelim agustosta başlatçm işlemleri diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…