canım allah nazarlardan saklasın sizi, tez zamanda kavuşun inşallah paşanlabayılıyorum valla ben bu konuşmalarına, kız kardeşim gibi geliyosun artık
yok canım küsermiyim ben sana hiç şaka yaptığını biliyorum
eryaman da güzel..eşimin bekarlık evi ordaydı..1+1..5.etap mıydı neydi..ay aklıma geldi üst katında azıtık salak ünv öğrencisi kızlar vardı..eşimin balkonuna yanlışlıkla(!) sutyen düşürmeler mi dersin bilmem neler mi......evet canım fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun ve yapılar yeni...Allah gönlünüze göre versin hepimizin inşallah amin
çıkıp yolsaydın kız, o ne saçmalıkmış öyleinşallah canım, yeni evlenen arkadaşlarımız da hep bizim civardan ev alıyorlar, komşu oluyoruz. sakin düzenli bi yer. okul,kreş hepsi var.
Kızlarrrrrr ben geldim
bebeğim 6+3 haftalık yani embriyom
keseyi gördük,kalp atışlarını duyamadık ama doktor haftaya duyabiliriz dedi
Allahım bu nasıl bir his,nasıl birşey
keseyi gördüğümüz anda eşim de ben de tutamadık göz yaşlarımızı
eşim dışarı çıktı hemen
nasıl istememişim ben bu mucizeyi nasıl tereddüt etmişim kendime çok kızıyorum şimdi
buraya gelene kadar ağladım
eşim herkesi aramış gördük diye o kadar heyecanlı ve mutlu ki belki benden daha fazla
dün gece çok bulantım oldu o duruma bile çok sevindi
eşimi bu kadar mutlu ve heyecanlı gördüğüm için daha çok duygulandım
yolda hep dua ettim
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşalllaaaaahh
o kadar içten istiyorum ki bunu herkes tatsın bu duyguyu
bekleyen ve isteyen herkesin bebeği hemen gelsin
Kızlarrrrrr ben geldim
bebeğim 6+3 haftalık yani embriyom
keseyi gördük,kalp atışlarını duyamadık ama doktor haftaya duyabiliriz dedi
Allahım bu nasıl bir his,nasıl birşey
keseyi gördüğümüz anda eşim de ben de tutamadık göz yaşlarımızı
eşim dışarı çıktı hemen
nasıl istememişim ben bu mucizeyi nasıl tereddüt etmişim kendime çok kızıyorum şimdi
buraya gelene kadar ağladım
eşim herkesi aramış gördük diye o kadar heyecanlı ve mutlu ki belki benden daha fazla
dün gece çok bulantım oldu o duruma bile çok sevindi
eşimi bu kadar mutlu ve heyecanlı gördüğüm için daha çok duygulandım
yolda hep dua ettim
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşalllaaaaahh
o kadar içten istiyorum ki bunu herkes tatsın bu duyguyu
bekleyen ve isteyen herkesin bebeği hemen gelsin
canım çok sevindimsağlıkla gelsin... bu mutluluk ne ki....hele bir kucağına al....hele bir gözlerinin içine bakarak gülsün.......tarifi yok....
cancağızım nereye çıkıp yolayım...anca tlfnda cırlıyodum...ayrıydık biz yani farklı şehirlerdefarklı şehirlerdeyken tanıştık ve evlenene kadar ayrıydık hep...ayda bir iki ayda bir üç beş gün bazen 1 gün bazen günübirlik görüşürdük öööyle işte zor aşkım benim
angel aynen bunları yazacağını biliyordum sen bugün gideceğim dediğinde, çok duygulandım canım benim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok tatlı bi anne olacaksın canım sen, eşin de harika bi baba olacak .allah nazarlardan korusun sizi
canım öyle iyi anlıyorum ki seni. biz de 2 yılı böyle geçirdik eşim tayin olunca harbiyeden sonra. harbiyedeyken de sadece haftasonlarımız vardı. eşimi bi de trakyaya tayin ettiler,çıldırdım tabi.hemen olaya el attım, kayınvalide kayınpeder (daha nişanlı bile değildik) beraber gittiler kaldılar eşimle. annesi benden sıkıydı, herkese gider gitmez oğlumuz bu sene nişanlancak seneye de evlencek diye duyurmuştu, kısmeti çıkmasın diye
ayy canım benim gözünüz aydınnn,çok sevindimm...allah tamamına erdirsin,kime gittin?
angelciğim yeniden kutlarım canım, duygularını ne güzel yazmışsın. 16 yıl önce ilk bebeğimizin olacağını öğrendiğim geldi aklıma gözlerim doldu. eşim beni kucağına alıp tıpkı filmlerdeki gibi döndürmüştü .çok şanslıyız ki eşlerimizz çok iyi birer baba oluyorlar. doğduğunda da göreceksin.sankii evde ben baba eşim anne dilerim bebeğin sağlıkla doğar.
angelciğim yeniden kutlarım canım, duygularını ne güzel yazmışsın. 16 yıl önce ilk bebeğimizin olacağını öğrendiğim geldi aklıma gözlerim doldu. eşim beni kucağına alıp tıpkı filmlerdeki gibi döndürmüştü .çok şanslıyız ki eşlerimizz çok iyi birer baba oluyorlar. doğduğunda da göreceksin.sankii evde ben baba eşim anne dilerim bebeğin sağlıkla doğar.
kayınvalidene laf söyleme sakın o zamanbizim de 3 yıldan fazla böyle geçti gerçi eşime kalsa hemen evlenecektik ya neyse Allah bizleri ve tüm sevenleri ayırmasın....birlikte verelim son nefeslerimizi ve sonsuzluk hayatımıza yine birlikte başlayalım
ne güzel ne mutlu size.....biz ayrı düştük eşimle ve ben bebeğimize hem anne hem baba oldumseneye kavuştuğumuzda oğlumuz 19 aylık olacak..babasız geçen onca zaman..umarım yokluğunun eksikliklerinii çabuk telafi edebiliriz:87:...umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?