Asker Eşleri

canım allah nazarlardan saklasın sizi, tez zamanda kavuşun inşallah paşanla bayılıyorum valla ben bu konuşmalarına, kız kardeşim gibi geliyosun artık

amain canımm Allah hepimizi nazarda saklasın bende seni kardeşim gibi görüyorum hepiniz çok seviyorum topiğin fıstıkları

çıkıp yolsaydın kız, o ne saçmalıkmış öyle inşallah canım, yeni evlenen arkadaşlarımız da hep bizim civardan ev alıyorlar, komşu oluyoruz. sakin düzenli bi yer. okul,kreş hepsi var.

Kızlarrrrrr ben geldim
bebeğim 6+3 haftalık yani embriyom
keseyi gördük,kalp atışlarını duyamadık ama doktor haftaya duyabiliriz dedi
Allahım bu nasıl bir his,nasıl birşey
keseyi gördüğümüz anda eşim de ben de tutamadık göz yaşlarımızı
eşim dışarı çıktı hemen
nasıl istememişim ben bu mucizeyi nasıl tereddüt etmişim kendime çok kızıyorum şimdi
buraya gelene kadar ağladım
eşim herkesi aramış gördük diye o kadar heyecanlı ve mutlu ki belki benden daha fazla
dün gece çok bulantım oldu o duruma bile çok sevindi
eşimi bu kadar mutlu ve heyecanlı gördüğüm için daha çok duygulandım
yolda hep dua ettim
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşalllaaaaahh
o kadar içten istiyorum ki bunu herkes tatsın bu duyguyu
bekleyen ve isteyen herkesin bebeği hemen gelsin

çıkıp yolsaydın kız, o ne saçmalıkmış öyle inşallah canım, yeni evlenen arkadaşlarımız da hep bizim civardan ev alıyorlar, komşu oluyoruz. sakin düzenli bi yer. okul,kreş hepsi var.

cancağızım nereye çıkıp yolayım...anca tlfnda cırlıyodum...ayrıydık biz yani farklı şehirlerde farklı şehirlerdeyken tanıştık ve evlenene kadar ayrıydık hep...ayda bir iki ayda bir üç beş gün bazen 1 gün bazen günübirlik görüşürdük öööyle işte zor aşkım benim

canım çok sevindim sağlıkla gelsin... bu mutluluk ne ki....hele bir kucağına al....hele bir gözlerinin içine bakarak gülsün.......tarifi yok....

angel aynen bunları yazacağını biliyordum sen bugün gideceğim dediğinde, çok duygulandım canım benim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok tatlı bi anne olacaksın canım sen, eşin de harika bi baba olacak .allah nazarlardan korusun sizi

ayy canım benim gözünüz aydınnn,çok sevindimm...allah tamamına erdirsin,kime gittin?

canım öyle iyi anlıyorum ki seni. biz de 2 yılı böyle geçirdik eşim tayin olunca harbiyeden sonra. harbiyedeyken de sadece haftasonlarımız vardı. eşimi bi de trakyaya tayin ettiler,çıldırdım tabi. hemen olaya el attım, kayınvalide kayınpeder (daha nişanlı bile değildik) beraber gittiler kaldılar eşimle. annesi benden sıkıydı, herkese gider gitmez oğlumuz bu sene nişanlancak seneye de evlencek diye duyurmuştu, kısmeti çıkmasın diye

Sweetim çok sağol canım
amin inşallah
Allah size de nasip etsin inşallah

kayınvalidene laf söyleme sakın o zaman bizim de 3 yıldan fazla böyle geçti gerçi eşime kalsa hemen evlenecektik ya neyse Allah bizleri ve tüm sevenleri ayırmasın....birlikte verelim son nefeslerimizi ve sonsuzluk hayatımıza yine birlikte başlayalım

ayy canım benim gözünüz aydınnn,çok sevindimm...allah tamamına erdirsin,kime gittin?

çok teşekkür ederim canım
amin inşallah seninkini de inşallah
canım eşimin arkadaşının eşi onvak hastanesinde sebahattin akyıl'a gidiyormuş
çok memnunlarmış mutlaka gidin demişler
eşim de turgay'a değil ona randevu almış kızdım akşam bu yüzden ama bir deneyelim dedik
memnun kalmazsam turgay'a alırız dedik

angelciğim yeniden kutlarım canım, duygularını ne güzel yazmışsın. 16 yıl önce ilk bebeğimizin olacağını öğrendiğim geldi aklıma gözlerim doldu. eşim beni kucağına alıp tıpkı filmlerdeki gibi döndürmüştü . çok şanslıyız ki eşlerimizz çok iyi birer baba oluyorlar. doğduğunda da göreceksin.sankii evde ben baba eşim anne dilerim bebeğin sağlıkla doğar.

ayy inşallah 16 yıl sonra bizde böyle anlatırız...

Çok teşekkür ederim canım
eşim benden daha iyi olacak sanıyorum sezdim bugün onu
amin inşallah çok şükür rabbime

ne güzel ne mutlu size.....biz ayrı düştük eşimle ve ben bebeğimize hem anne hem baba oldum seneye kavuştuğumuzda oğlumuz 19 aylık olacak..babasız geçen onca zaman..umarım yokluğunun eksikliklerinii çabuk telafi edebiliriz:87:...umarım

amiin canım inşallah, dünyaya bir daha gelsem arar bulur yine kocişimi severim
canım kayınvalidem sağolsun çok sever beni, eğitim-iş-aile yapımı sevdiği için beni kaçırmak istemedi sanırım

canım benim,kıyamam ben size yaa telafi ediceksiniz tabi ki tatlım, kardeş yapıcaksınız inşallah kocişin de yanında olacak o zaman daha büyük bi aile olacaksınız. hem asker çocuklarının çoğu babalarını ayda yılda bir görüyo.
küçükken bi arkadaşım vardı babası özel harekatçıydı. 6 ayda bir gelirmiş eve. çocuk annesine bi akşam babası gelince seslenmiş kapıdan, "anneee yine o adam geldiii"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…