Asker Eşleri

yavru kuşlarım ben kaçar gidip biraz yatayım balkonda sandalye tepesindeyim serin olsun diye şuan bi tarafımda sandalyenin deseni çıkmış durumda ve belim ağrıdı:84:

zıplayalım bacım başka türlü vakit geçmiyoor, bi haftada sıyırdım ben kızlar nolcak halim benim?

İyi akşamlar kızlar. Evet swetcim yakaladın beni Ben rahatsızdım bi kaç gündür uğramadım o yüzden. Eşimde hala gelmedi. O yokken gurbet ellerde hasta olmakda çok zormuş

İyi akşamlar kızlar. Evet swetcim yakaladın beni Ben rahatsızdım bi kaç gündür uğramadım o yüzden. Eşimde hala gelmedi. O yokken gurbet ellerde hasta olmakda çok zormuş

canım geçmiş olsuun iyi misin şimdi? kayınvaliden yanında sanırım dimi, biz de eşin gelmiştir sandık uğramayınca. :26: iboş nasıl? giitiniz mi doktora derincim

arkadaşlar, eşi subay olupta devlette çalışmayan bayan varmı?
öğretmen-hemşire vs. kadrolu devlette olmayıp da,özel sektörde çalışan?

canım benim iyi ki kayınvaliden varmış allah razı olsun binkere valla
yalnız olsaydın tek başına ne olcaktı.
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...

Son düzenleme:
derin ve sevgili oğluşu ibosu hoşgeldiniz

Hoşbulduk güzel teyzoşş

canım geçmiş olsuun iyi misin şimdi? kayınvaliden yanında sanırım dimi, biz de eşin gelmiştir sandık uğramayınca. :26: iboş nasıl? giitiniz mi doktora derincim

Ahh canımm nerde...Zaten 2 gün haber alamadık ondan çok meraklandık sıkıntı yaptım galiba ondan sancım oldu. Dün hastanedeydik canım. Şimdi ikimizde iyiyiz çok şükür. Eşimle de konuştuk. Evet canım kayınvalidem yanımda dün o olmasa ben doktora falan gidemezdim zaten. karşı komşum izinde arkadaşlarımda hep öğretmen memleketlerinde kimsemiz yok anlıycan.Eşim bi gelseydi

canım benim iyi ki kayınvaliden varmış allah razı olsun binkere valla
yalnız olsaydın tek başına ne olcaktı.
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...

Aminn kuzum amin...Evet her zaman söylerim en büyük şansım böyle bir kayınvalidem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…