Asker Eşleri

angel bol şans tatlım, çok duygulandım şimdi yaa, gelince güzel duygularını paylaşmanı bekliyoruz canım.

..............selam..........

okyonus sürekli balayı malayı diyosun insanı özendirtiyosun yaaa ben 2007 ağustosa dönmek istiyorum yeniden çok güzeldi herşey ama rüya gibi geçti zaman..bazen harbiden şaka mı diyorum nasıl yani yıl 2011, oğlum var ve kocaman oldu, ben 27yim....biri beni çimciklesin yahuuuuuu:44:

canım napim kavuşmak için can atıyoruz yok böyle birşey yaaa aşkımdan ericem diye korkuyorum hepinizi götürürüm tatile sizde bizle gelirsiniz balayına ama orda görüşemeyiz bak söyleyim baştan gidiş dönüşte görüşürük benimde safak 77 geçmiyor yaa su gelini itinde damadın kollarına gitsin bizimde gün gelsin evlenelimm

Son düzenleme:

napıcam yavrum senle balayınızda ben kendi balayıma dönmek istiyorum accık sabırlı ol..acele işe şeytan karışır derler bak sooora söylemedi deme zuzum:86:

ederim dünürümEvet canım hatırlıyorum senin yazdığını okdum cevap verdim sonra bende senin gibi sancılandım:44: Sabah doktoruma gittim canım, idrar testi istedi,3 gibi alıcaz sonucu sanırım idrar yolu enfeksiyonuymuş.

günaydınnn derinciğim , made ciğim geçmiş olsun . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. matarani çok geçmiş olsun. mide ağrısı en kötü ağrılardandır. dilerim geceyi rahat geçirmişsindir
Teşekkür ederim canım.

Demekki çok yorulmuş ve uyumuş canım eşin. Seni aramamış olmasına üzülmüşsün baya o da direk midene etki etti sanırım. Çok geçmiş olsun,canını sıkmamaya çalış. Bu arada eş durumunu ne yaptın okullar açılmadı dimi daha. Sanırım ilk aşama başvuru olacak.

selam kızlar, yemekten geldim. felaket sıcak bi ankara var, en güzel oda valla klimalı yoksa dayanamıcam bu sıcaklara

canım benim ev müsait beklerim bol bol sıcak var:97:

saol tatlıcım eviniz hangi semtteydi konuşmuştuk sanki ama unuttum....biz bir yıl etlikte oturduk sonra iki sene çayyolunda çağlayan lojmanlarındaydık..herşeyiyle çok güzeldi lojmanlar......hayatımın en güzel 3 yılını geçirdiğim şehir orası zaten emeklilikte de ankaraya yerleşmeyi planlıyoruz kısmet olursa

bıcırık oykonus küsmedn dimi.....ay sonra pişman oldum..hevesini kırmaya çalışmış gibi:26: yanlış anlama bebişim lütfen şaka edasıyla söyledim ama işte yazıda ses tonu yok...ay ben çok korkarım kalp kırmaktan

eryamandayız canım, ben de alıştım 3 yıl oldu. ailemin evi var biz de orda kiraya çıktık. ilerde kendi evimizi de eryamandan düşünüyoruz eşim dönsün de sağ salim

canım allah nazarlardan saklasın sizi, tez zamanda kavuşun inşallah paşanla bayılıyorum valla ben bu konuşmalarına, kız kardeşim gibi geliyosun artık

yok canım küsermiyim ben sana hiç şaka yaptığını biliyorum

eryamandayız canım, ben de alıştım 3 yıl oldu. ailemin evi var biz de orda kiraya çıktık. ilerde kendi evimizi de eryamandan düşünüyoruz eşim dönsün de sağ salim

eryaman da güzel..eşimin bekarlık evi ordaydı..1+1..5.etap mıydı neydi..ay aklıma geldi üst katında azıtık salak ünv öğrencisi kızlar vardı..eşimin balkonuna yanlışlıkla(!) sutyen düşürmeler mi dersin bilmem neler mi......evet canım fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun ve yapılar yeni...Allah gönlünüze göre versin hepimizin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…