Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eim başçavuş emekliliğe 3 yıl kaldı hayırlısıyla bir emekli olsaydı iple çekiyoruz emekliliği![]()
eim başçavuş emekliliğe 3 yıl kaldı hayırlısıyla bir emekli olsaydı iple çekiyoruz emekliliği![]()
..............selam..........
okyonus sürekli balayı malayı diyosun insanı özendirtiyosun yaaaben 2007 ağustosa dönmek istiyorum yeniden
çok güzeldi herşey ama rüya gibi geçti zaman..bazen harbiden şaka mı diyorum nasıl yani yıl 2011, oğlum var ve kocaman oldu, ben 27yim....biri beni çimciklesin yahuuuuuu:44:
canım napim kavuşmak için can atıyoruz yok böyle birşey yaaa aşkımdan ericem diye korkuyorumhepinizi götürürüm tatile sizde bizle gelirsiniz balayına ama orda görüşemeyiz bak söyleyim baştan gidiş dönüşte görüşürük
benimde safak 77 geçmiyor yaa su gelini itinde damadın kollarına gitsin bizimde gün gelsin evlenelimm
![]()
napıcam yavrum senle balayınızdaben kendi balayıma dönmek istiyorum
accık sabırlı ol..acele işe şeytan karışır derler bak sooora söylemedi deme zuzum:86:
Günaydın kızlar,
matarani ve derincim geçmiş olsun...
derin aynı günlerde sancılanmışız demekki benimde oldu bende acildeydim iş arkadaşlarımla dedim ya doğumhane görmüş oldum diye...magnezyum eksikliğinden de olabilir,hergün bir muz ye muhakkak belki magnezyum ilacıda verir,ben ilacı içtikten sonra rahatladım,doktor stresstende olur dedi ama dikkat dünürüm...
Teşekkür ederim canım.günaydınnnderinciğim , made ciğim geçmiş olsun . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. matarani çok geçmiş olsun. mide ağrısı en kötü ağrılardandır. dilerim geceyi rahat geçirmişsindir
![]()
iyi gecler ...eşimle tartıştım kaç gündür beni çok ihmal ediyorhep ben arıyorum kaç gündür.bugunde öle oldu arkadaşlarıylaydı bekledim 11.30 gibi aradım uyuyor
(çok sinirlendim
ülserim fena azdı ölüyorum ağrıdan
((nasıl geçecek bu gece bilmiyorum..Allahım kimseye bu illeti vermesin
selam kızlar, yemekten geldim. felaket sıcak bi ankara var,en güzel oda valla klimalı yoksa dayanamıcam bu sıcaklara
afiyet olsun canım....ama sıcak olsun ben çoooooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ankarayı yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
canım benim ev müsait beklerimbol bol sıcak var:97:
saol tatlıcımeviniz hangi semtteydi konuşmuştuk sanki ama unuttum....biz bir yıl etlikte oturduk sonra iki sene çayyolunda çağlayan lojmanlarındaydık..herşeyiyle çok güzeldi lojmanlar
......hayatımın en güzel 3 yılını geçirdiğim şehir orası
zaten emeklilikte de ankaraya yerleşmeyi planlıyoruz kısmet olursa
![]()
canım napim kavuşmak için can atıyoruz yok böyle birşey yaaa aşkımdan ericem diye korkuyorumhepinizi götürürüm tatile sizde bizle gelirsiniz balayına ama orda görüşemeyiz bak söyleyim baştan gidiş dönüşte görüşürük
benimde safak 77 geçmiyor yaa su gelini itinde damadın kollarına gitsin bizimde gün gelsin evlenelimm
![]()
bıcırık oykonus küsmedn dimi.....ay sonra pişman oldum..hevesini kırmaya çalışmış gibi:26: yanlış anlama bebişim lütfen şaka edasıyla söyledim ama işte yazıda ses tonu yok...ay ben çok korkarım kalp kırmaktan![]()
eryamandayız canım, ben de alıştım 3 yıl oldu. ailemin evi var biz de orda kiraya çıktık. ilerde kendi evimizi de eryamandan düşünüyoruz eşim dönsün de sağ salim![]()