• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

derincim, okyonuscum ikinize de çok geçmiş olsun. allah sevdiklerinize kavuştursun tez zamanda:nazar:
ben de iyiyim okyonucsum eşimi msnde görmeye çalışıyorum işte

Canım teşekkürler. Amin:61: Senide tatlim senide kavuştursun...Eşin nerde şimdi geçti mi yerine yoksa benim ki gibi dağ tepe dolaşıyor mu?

sağol canım. benimki zaten sabit görevli değilmiş, geziciymiş hep. ne yaptığını da anlatmıyor, sadece iyyim merak etme diyor. :59:
noldu tatlım sana ya neden sancılanmışsın, sıcaklardan stresten falan mı ne dedi doktor?

kızlarrr ya ben deniz havuz kum güneş istiyorum yaaaaa
ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm:63::63:

Teşekkürler canım. Bebiş yordu beni biraz sancılarım vardı şu an iyiyim şükür. Sen nasılsın?

dikkat et canım kendine.bende iyiyim ayaz yordu bneide bugün.sabahtan beri baya mızmızlandı.her gün biraz daha büyüyoruz ama her geçen gün şımarıklığımızda artıyo:(onu yatırdım şimdisütünü hazırlayıp bende yatıcam.

sağol canım. benimki zaten sabit görevli değilmiş, geziciymiş hep. ne yaptığını da anlatmıyor, sadece iyyim merak etme diyor. :59:
noldu tatlım sana ya neden sancılanmışsın, sıcaklardan stresten falan mı ne dedi doktor?

Allahım yardımcıları olsun canım. Sıcak bi etken ,bi de temizlik yeptım ben akıllı,sanki ne varsa yordum kendimi galiba. Eşimlede konuşamayınca teli kapalıydı çok canım sıkıldı. Acildeki doktordu canım geçici bi sancı korkulcak bi şey yok dedi ama yarın kendi doktoruma gidicem iyice bi baksın.

ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm:63::63:
[/QUOT

Canım yaa...Sıcaklarda insan çok özeniyor dimi. Burda çocuklar meydandaki havuza anadan doğma giriyorlar bende onlara özeniyorum:1::1::1: Bizim tatilde yarıda kaldı 2 güncük yaptık:50:

yorma kendini canım bu cehennem sıcağında. hem eşlerimizi iyi merak etme sen, ben hepsi için dua ediyorum sürekli. için ferah tutmaya çalış. geçici bu günler.:71:
iyi geceler kızlar ben de yatışa geçiyorum,:71:

derincim geçmiş olsun yorma sakın kendini amaaan sizden kıymetli değil hiçbirşey...

İyiyim canım
şimdi yemekten geldim ne bulduysam yedim psikolojik mi yoksa iştahım mı açıldı bilemedim
böyle gidersem son ayımda ne olurum bilemedim

ye ye ye:56: ay keşke şunu da yeseydim demeyesin:1: ben walla bir kere bile tutmadım kendimi..hoop hoop ikişer üçer porsiyon götürdüm herşeylerden..aman kaç kere hamile olucaz ki dimi:33: yarasın pirinç tanemize:emir_bebek:

B .!.:
ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm:63::63:[/B][/QUOT

Canım yaa...Sıcaklarda insan çok özeniyor dimi. Burda çocuklar meydandaki havuza anadan doğma giriyorlar bende onlara özeniyorum:1::1::1: Bizim tatilde yarıda kaldı 2 güncük yaptık:50:

off sorma 2 gündür çok sıcak burası da..

hahaha urfa plaj camping:60::60:

ben de özendim şimdi düşün yani durumumu:27:

Son düzenleme:
yorma kendini canım bu cehennem sıcağında. hem eşlerimizi iyi merak etme sen, ben hepsi için dua ediyorum sürekli. için ferah tutmaya çalış. geçici bu günler.:71:
iyi geceler kızlar ben de yatışa geçiyorum,:71:

Et canım et...Artık daha dikkatli olcam söz:) İyi geceler canım bu arada.

derincim geçmiş olsun yorma sakın kendini amaaan sizden kıymetli değil hiçbirşey...

ye ye ye:56: ay keşke şunu da yeseydim demeyesin:1: ben walla bir kere bile tutmadım kendimi..hoop hoop ikişer üçer porsiyon götürdüm herşeylerden..aman kaç kere hamile olucaz ki dimi:33: yarasın pirinç tanemize:emir_bebek:

Haklısın canım evet dikkat edicem artık:)

off sorma 2 gündür çok sıcak burası da..

hahaha urfa plaj camping:60::60:

ben de özendim şimdi düşün yani durumumu:27:
:))) özenilmeyecek gibi değilki. Durumumuzda ortada zaten:))))

herkeşlere iyi geceler tatlı rüyalar:93: gece sürekli yat kalk yapıyorum minnoşumla:emir_bebek:..ama bir kere bile akşam erken yatmayı beceremedim..huyum kurusun:57:
bu arada uyumadan evvel benim kaynak saçı, yüzünün badanası boyası, takısı tukusu süsü bol ama aklı kıt görümceme seslenmek istiyorum: salak mı sanıyon la beni :10: la için kusura bakmayın behsat sorumlu:76: öptm sevgiler:71:

iyi gecler ...eşimle tartıştım kaç gündür beni çok ihmal ediyor:(hep ben arıyorum kaç gündür.bugunde öle oldu arkadaşlarıylaydı bekledim 11.30 gibi aradım uyuyor:((çok sinirlendim:(ülserim fena azdı ölüyorum ağrıdan:(((nasıl geçecek bu gece bilmiyorum..Allahım kimseye bu illeti vermesin

Günaydın kızlar,
matarani ve derincim geçmiş olsun...

derin aynı günlerde sancılanmışız demekki benimde oldu bende acildeydim iş arkadaşlarımla dedim ya doğumhane görmüş oldum diye...magnezyum eksikliğinden de olabilir,hergün bir muz ye muhakkak belki magnezyum ilacıda verir,ben ilacı içtikten sonra rahatladım,doktor stresstende olur dedi ama dikkat dünürüm...

günaydın hanımlar,
matarini geçmiş olsun. eşin de ayıp etmiş doğrusu seni aramadan uyuması iyi olmamış ama yorulmuştur demekki,üzme kendini bu kadar.telafi edecektir muhakkak

Back