derincim, okyonuscum ikinize de çok geçmiş olsun. allah sevdiklerinize kavuştursun tez zamanda
ben de iyiyim okyonucsum eşimi msnde görmeye çalışıyorum işte
Canım teşekkürler. AminSenide tatlim senide kavuştursun...Eşin nerde şimdi geçti mi yerine yoksa benim ki gibi dağ tepe dolaşıyor mu?
geçmiş olsun kızlar size ne oldu ya(
Teşekkürler canım. Bebiş yordu beni biraz sancılarım vardı şu an iyiyim şükür. Sen nasılsın?
sağol canım. benimki zaten sabit görevli değilmiş, geziciymiş hep. ne yaptığını da anlatmıyor, sadece iyyim merak etme diyor.
noldu tatlım sana ya neden sancılanmışsın, sıcaklardan stresten falan mı ne dedi doktor?
kızlarrr ya ben deniz havuz kum güneş istiyorum yaaaaa
ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm[/QUOT
Canım yaa...Sıcaklarda insan çok özeniyor dimi. Burda çocuklar meydandaki havuza anadan doğma giriyorlar bende onlara özeniyorumBizim tatilde yarıda kaldı 2 güncük yaptık
İyiyim canım
şimdi yemekten geldim ne bulduysam yedim psikolojik mi yoksa iştahım mı açıldı bilemedim
böyle gidersem son ayımda ne olurum bilemedim
B .!.:kızlarrr ya ben deniz havuz kum güneş istiyorum yaaaaa
ablamla konuşuyorum şimdi msnden foto gönderio çookk kıskandımmmmmmm[/B][/QUOT
Canım yaa...Sıcaklarda insan çok özeniyor dimi. Burda çocuklar meydandaki havuza anadan doğma giriyorlar bende onlara özeniyorumBizim tatilde yarıda kaldı 2 güncük yaptık
off sorma 2 gündür çok sıcak burası da..
hahaha urfa plaj camping
ben de özendim şimdi düşün yani durumumu
yorma kendini canım bu cehennem sıcağında. hem eşlerimizi iyi merak etme sen, ben hepsi için dua ediyorum sürekli. için ferah tutmaya çalış. geçici bu günler.
iyi geceler kızlar ben de yatışa geçiyorum,
derincim geçmiş olsun yorma sakın kendini amaaan sizden kıymetli değil hiçbirşey...
ye ye yeay keşke şunu da yeseydim demeyesin ben walla bir kere bile tutmadım kendimi..hoop hoop ikişer üçer porsiyon götürdüm herşeylerden..aman kaç kere hamile olucaz ki dimi yarasın pirinç tanemize
:))) özenilmeyecek gibi değilki. Durumumuzda ortada zaten:))))off sorma 2 gündür çok sıcak burası da..
hahaha urfa plaj camping
ben de özendim şimdi düşün yani durumumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?