Asker Eşleri

uzak olmasa hemen gelirim valla hatta ağrıya giderik:)seneye bu zamanlar bize ağrıdan bağlanırsın mata:)

evet kuzu demin ağrıdan eşim bağlandı da fena soğuyor akşamları diyor...bu arada saat 7.30 du hala işteydi((orası öyleymiş gece 11 e kadar bile kalabiliyorlarmışneyse yarın kavuşuyorsun eşine hadi bakalımo geliyor değilmi artık

ayy allah yardımcısı olsun ya hepsinin...nasıl karışıkmıymış orada?evet eşim geliyo artık ama cumartesi eskişehire gidicez kontrolümüz var:26:

söylemiyorki tatlım:Sama halkı genelde kendi dillerini konuşuyormuş....amin tatlım amin.hepsinin...

sweet izleyici olmuşcidden kimsecikler yokmu ne
kız cumartesi gidecekseniz eskişehire nie geliyo eşin yazık adama

vayy anasını sayın seyirciler...olum haraca bağlıyom sizi kişi başı 1000 tl vermezseniz kocalarınızı bulur kaynanalarınızı nasıl çekiştirdiğinizi anlatırım

söylemiyorki tatlım:Sama halkı genelde kendi dillerini konuşuyormuş....amin tatlım amin.hepsinin...

sweet izleyici olmuşcidden kimsecikler yokmu ne
kız cumartesi gidecekseniz eskişehire nie geliyo eşin yazık adama

bak çekirge erkek milletine yazık denmezpazar nöbetçi cumarteside doktorda kontrolümüz var sabah,birgün daha fazla görüşmüş olucaz işte

selam kızlar,
eşimle görüştüm msnde.şimdi de kayınvalidem aradı.
bu arada eşim zayıflamamı istemiyomuş, böyle iyiymişim.:78:

ee emir büyük yerden sweet:)bundan sonra etli ve butlusun

hemen başlıyorum yemeye. bu arada katılıyorum burdakiler eşlere anlatılmamalı, valla kadınlardan fena dedikodu yapan erkekler var.dertsiz arkadaşımız paylaşım yapmaya bile çekinir olmuş başına neler geldiyse artık. gelin bacım bizim topik başkaaa

kızlar o değil de şu misafirlere kapattıramaz myıız konuyu? nasıl olcak? ben konu sahibimize mesaj atmıştım ama görmedi sanırım. ne yapsak?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…