özlemcim eşin de parise gelseydi bak hemen oluverirdi, aşk ülkesi ne de olsa, ama made in dediği gibi sen de hakkarinin soğuğunu bekliyosun güzelim
Kızlar ben günde 1 pakete yakın sigara içiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günde aynı şekilde devam ettimo bocalamayla.2 gündür hiç içmedim ama şimdi ilk gün içtiğim sigaraların pişmanlığını yaşıyorum.İçim hiç rahat değil
birşey olmaz değil mi bir gün de
bişe olmaz bacım bi daha içme yeter..ayrıca sigara içilen ortamda da durma hatta eşin içiyosa ona da bıraktırmak için iyi bi fırsat rahatsız oluyom felan de...
selam taburrrsoyisim konuşulmuş,bende kızlık soyadımı kullanmayanlardanım çünkü iki ismin ve uzun bir soyadım vardı bide eşiminkiyle birleşince meksikalılar gibi olacaktım:)
fernando jose altamiano del castro gibi mi
angelcığım misafirimiz çok
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim. allah kavuştursun, eşin hayırlısıyla gidip gelsin inşallah...
daha önce de yazmıştım. bu topiğin çoooooooook eski müdavimlerindenim aslında. ama burda ben de sizler gibi herşeyimi anlattım. daha sonra tanıdık kişilerle karşılaşınca hoş şeyler yaşamadım. eşimle ilgili anlattığım sorunlar, rütbeliler tarafından eşimin kulağına kadar gitti. o yüzden yazmaya korkuyorum.
heyy nerelerdesinizzzzz
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiii:)bacım saçlarına bayıldım harika olmuş
hoşbulduk canım...ay kızlar nasıl sıcak anlatamam bi tarafımda boza pişiyo inan olsun
sivasa gel kuzuu...ohhh miss gibi
bebişi ferahlat az yazık onaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?