• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

uzak olmasa hemen gelirim valla hatta ağrıya giderik:)seneye bu zamanlar bize ağrıdan bağlanırsın mata:)

evet kuzu demin ağrıdan eşim bağlandı da fena soğuyor akşamları diyor...bu arada saat 7.30 du hala işteydi:(((orası öyleymiş gece 11 e kadar bile kalabiliyorlarmış:(neyse yarın kavuşuyorsun eşine hadi bakalım:Do geliyor değilmi artık

evet kuzu demin ağrıdan eşim bağlandı da fena soğuyor akşamları diyor...bu arada saat 7.30 du hala işteydi:(((orası öyleymiş gece 11 e kadar bile kalabiliyorlarmış:(neyse yarın kavuşuyorsun eşine hadi bakalım:Do geliyor değilmi artık

ayy allah yardımcısı olsun ya hepsinin...nasıl karışıkmıymış orada?evet eşim geliyo artık ama cumartesi eskişehire gidicez kontrolümüz var:26:

söylemiyorki tatlım:Sama halkı genelde kendi dillerini konuşuyormuş....amin tatlım amin.hepsinin...

sweet izleyici olmuş:Dcidden kimsecikler yokmu ne:D
kız cumartesi gidecekseniz eskişehire nie geliyo eşin yazık adama

merhaba canım iyiyim teşekkür ederim. allah kavuştursun, eşin hayırlısıyla gidip gelsin inşallah...

daha önce de yazmıştım. bu topiğin çoooooooook eski müdavimlerindenim aslında. ama burda ben de sizler gibi herşeyimi anlattım. daha sonra tanıdık kişilerle karşılaşınca hoş şeyler yaşamadım. eşimle ilgili anlattığım sorunlar, rütbeliler tarafından eşimin kulağına kadar gitti. o yüzden yazmaya korkuyorum.

vayy anasını sayın seyirciler...olum haraca bağlıyom sizi kişi başı 1000 tl vermezseniz kocalarınızı bulur kaynanalarınızı nasıl çekiştirdiğinizi anlatırım:27::27:

söylemiyorki tatlım:Sama halkı genelde kendi dillerini konuşuyormuş....amin tatlım amin.hepsinin...

sweet izleyici olmuş:Dcidden kimsecikler yokmu ne:D
kız cumartesi gidecekseniz eskişehire nie geliyo eşin yazık adama

bak çekirge erkek milletine yazık denmez:47:pazar nöbetçi cumarteside doktorda kontrolümüz var sabah,birgün daha fazla görüşmüş olucaz işte

selam kızlar,
eşimle görüştüm msnde.şimdi de kayınvalidem aradı.
bu arada eşim zayıflamamı istemiyomuş, böyle iyiymişim.:78:

ee emir büyük yerden sweet:)bundan sonra etli ve butlusun:7:

:56: hemen başlıyorum yemeye. bu arada katılıyorum burdakiler eşlere anlatılmamalı, valla kadınlardan fena dedikodu yapan erkekler var.:63:dertsiz arkadaşımız paylaşım yapmaya bile çekinir olmuş başına neler geldiyse artık. gelin bacım bizim topik başkaaa :nazar::nazar:

kızlar o değil de şu misafirlere kapattıramaz myıız konuyu? nasıl olcak? ben konu sahibimize mesaj atmıştım ama görmedi sanırım. ne yapsak?:26:

Back