- 31 Mayıs 2009
- 2.303
- 812
- 248
uzak olmasa hemen gelirim valla hatta ağrıya giderik:)seneye bu zamanlar bize ağrıdan bağlanırsın mata:)
evet kuzu demin ağrıdan eşim bağlandı da fena soğuyor akşamları diyor...bu arada saat 7.30 du hala işteydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzak olmasa hemen gelirim valla hatta ağrıya giderik:)seneye bu zamanlar bize ağrıdan bağlanırsın mata:)
evet kuzu demin ağrıdan eşim bağlandı da fena soğuyor akşamları diyor...bu arada saat 7.30 du hala işteydi((orası öyleymiş gece 11 e kadar bile kalabiliyorlarmış
neyse yarın kavuşuyorsun eşine hadi bakalım
o geliyor değilmi artık
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim. allah kavuştursun, eşin hayırlısıyla gidip gelsin inşallah...
daha önce de yazmıştım. bu topiğin çoooooooook eski müdavimlerindenim aslında. ama burda ben de sizler gibi herşeyimi anlattım. daha sonra tanıdık kişilerle karşılaşınca hoş şeyler yaşamadım. eşimle ilgili anlattığım sorunlar, rütbeliler tarafından eşimin kulağına kadar gitti. o yüzden yazmaya korkuyorum.
söylemiyorki tatlım:Sama halkı genelde kendi dillerini konuşuyormuş....amin tatlım amin.hepsinin...
sweet izleyici olmuşcidden kimsecikler yokmu ne
kız cumartesi gidecekseniz eskişehire nie geliyo eşin yazık adama
vayy anasını sayın seyirciler...olum haraca bağlıyom sizi kişi başı 1000 tl vermezseniz kocalarınızı bulur kaynanalarınızı nasıl çekiştirdiğinizi anlatırım![]()
selam kızlar,
eşimle görüştüm msnde.şimdi de kayınvalidem aradı.
bu arada eşim zayıflamamı istemiyomuş, böyle iyiymişim.:78:
ee emir büyük yerden sweet:)bundan sonra etli ve butlusun![]()
hemen başlıyorum yemeye. bu arada katılıyorum burdakiler eşlere anlatılmamalı, valla kadınlardan fena dedikodu yapan erkekler var.
dertsiz arkadaşımız paylaşım yapmaya bile çekinir olmuş başına neler geldiyse artık. gelin bacım bizim topik başkaaa
![]()
vayy anasını sayın seyirciler...olum haraca bağlıyom sizi kişi başı 1000 tl vermezseniz kocalarınızı bulur kaynanalarınızı nasıl çekiştirdiğinizi anlatırım![]()
ben burda konuştuklarını eşlerine anlatan kadınlara şaşırıyorum![]()
:60:
ben kendisine de sölüorum zaten benden yana zarar ettin özloşum![]()
çok çirkin bişe yaaa...ben bunlara hayatta meşgalesi olmayan başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu olan embesiller diyorum![]()
bundan sonra bidaha bu topiğe gelmem arkadaş bitmiştr benim için![]()
monaaaa gitmeee
bundan sonra bidaha bu topiğe gelmem arkadaş bitmiştr benim için![]()