selam tatlım seninde kayınvaliden yetmiyormuş gibi birde bu kaynın geliyor fırsattan istifade ediyor hep yokmu sevgilisi fln meşkaleside yok sanırım yapışıyor sizeinş. çok kalmazlar üzüntünü bile yaşayamıycaksın bunlardan ne fenalar ya
paşam hayırlısıyla bu gece 10 otobüsüyle dönüyor bende yarın yanında gidiyorum deniz kum güneş ve aşkkkk :78:evimizi tuttu geçen haftalarda kontrat yaptı assubay arkadaşıda boşaltmış evi taşındı evimi görücem aşk yuvamızı:118: çok özledim ya oda çok özlemiş yavrum benim
gözünaydın canım allah kavuştursun, tadını çıkarın valla denizin kumun tam zamanı
sorma tatlım ne sevgilisi kim ne yapsın onu, kayınvalidem kız arıyor işte ancak öyle evlenir gider. tahammül etmek çok zor olacak benim için en sıkıntılı günlerimde bi de onun salaklıklarıyla uğraşmak...her an patlayabilirim yani salak salak konuşunca,hadi hayırlısı bakalım...
bebişim aileni nasıl atlatıyosun..gerçi sorana bak ne dolaplar çevirirdim benyoksa haberleri var mı bu ön balayından şimdiden gözün aydın diyeyim zuzum
Yarın KPSS'ye girecek olan herkese başarılar...Allah yardımcınız olsun.
iyi akşamlar.. hoşgeldin canım
hoşbulduk canım ne yapıyorsunuz bakalım...
ne olsun canm yarın kpss sınavı var ama bende bir gram heyecan yok hazırlanmayınca rahat olunuo işte
sen nasılsın kocan gitti dimi? inşallah tez zamanda kavuşursunuz...
Birtane ve ayeser teşekkürler ilaç tavsiyeleri için şekerlerKontrole gidince doktoruma soracağım uygun görürüse alırım onları
Sweet yavrum senin kayında size abone oldu,onun başını bağlamak lazım bence
Altın almak çok iyi ya, ne kadar yükseliyor altın. Biz düğündeki altınlara dokunmadık üstünede her ay eklemeye çalışıyoruz. Okul günleri de süper oluyor sadece para topluyoruzBebek olunca masraflar da artacak ne biriktirdiysek biriktircez şu ara
naz hoş geldin canım
Sağol canım benim.Herkese başarılar,inşallah kolay atlatırız ve atanırız
Senin iş hayatı nasıl gidiyor şeker?
ne olsun canm yarın kpss sınavı var ama bende bir gram heyecan yok hazırlanmayınca rahat olunuo işte
sen nasılsın kocan gitti dimi? inşallah tez zamanda kavuşursunuz...
KPSS ile atanırsan boşa gidecek oryantasyonçok oryante olma
Bem çıktım iyi geceler
mona, senin ne işin var burda sınavın yok mu senin bakıyımve tabi sen angel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?