slm canım
Rabbim eşine en kısa zamanda kavuştursun seni inşallah ve tüm ayrı olanları.Eşin ne zaman gitti göreve
Amin teşekkür ederim.2 ay 14 gün oldu son 1 haftamız izne gelicek inş haftaya cuma
canım yaaaa kıyamam Allah yardımcınız olsun bugünlerde geçecek sağsalim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
kızlar ben çıktım see you later
naz'cim sende hoşgeldin canım
Gözün aydın çok az kalmış,su gibi akıp gider umarım 1 hafta
tşk ederim evet çok şükür tükettik yine zamanı ve her zamanda böyle olacak hep bekliycez hep zamanı tüketicezHERŞEY VATAN İÇİN.....
kızlar ben çıktım see you later
hoşbulduk canım yarın sınavın varmış sanada başarılar diliyorum.
aynen öyle canım asker eşi olmak büyük sorumlulukmuş ben de yeni yeni öğreniyorum daha
evet hem büyük sorumluluk hemde büyük gurur... Ne kadarlık evlisin ve nerde görev yapıyosunuz.
teşekkür ederim,bir de sınav moduna geçebilsem ama hiç hazırlanamadığım için sanıyorumuykum da yok,bakalım nasıl olacak
keşke uyuyabilsen canım en azından daha rahat olurdun sabaha
biz daha 35 günlük evliyiz canım,eskişehirdeyiz
Pek keyfim yok uyku tutmuyor canım ya,ben az uyumaya alışığım dayanırım ama yine sınavda uyuyarak bir ilke imza atarım diye de korkuyorum
ay çok yeni ama allahtan eskişehirdesiniz şanslısın güzel yer bence benimde eşim eskişehirli havacımısınız. Bende şanslıyım aslında bizde istanbulda görev yapıyoruz eşim geçici görevde şuan bende ailemin yanında ankarada ya doğuda olsak allah ordaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun
hayırdır canım bi problemmi var canını sıkan
k.validemle problemlerimiz var,2 gündür de tavan yapmış durumda.
ahhh bu kayınvalideler ne isterlerki gelinlerden :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?