• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

-------------------------------------------------------

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrrr kociş nöbette bende burada. keyifler nasıl bakalım?

iyiydir canım senden.. gizli hayranları kışkışlıyoruz:52: :61:

benim kociş te nöbette:59:

zaman geçirmeye çalışıyorum canımcım sabah gelince uyuruz beraber :) evleneli 9 ay oldu hala alışamadım uyumaya oofffff offffff ne korkağım ben yaaaaaa

zonguldaktayız cnm alışamadım malesef genelde oturuyorum böyle çok nadirdir uyuduğum yada uyursam sabaha karşı uyuyorum.

zonguldakta uyunur ama doğuya gelirsen uyumamayı düşün bence:34: ben safranboludayken mışil mişil uyuyordum üstelik siteye ilk taşınanlar bizdik we yeni ewliydim..neyse alışırsın elbet

slm iyi geceler kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bende asker eşiyim ve eşim görevde bende ailemin yanındayım çok zor ya günler geçmiyor ofof şimdi keşke nöbette olsaydı razıydım :14:

slm iyi geceler kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bende asker eşiyim ve eşim görevde bende ailemin yanındayım çok zor ya günler geçmiyor ofof şimdi keşke nöbette olsaydı razıydım :14:

slm canım
Rabbim eşine en kısa zamanda kavuştursun seni inşallah ve tüm ayrı olanları.Eşin ne zaman gitti göreve

selam canım hoşgeldin:42: allah yardımcın olsun kavuştursun eşine..ne kadardır ayrısnız..nerde görev yapıyor

canım yaaaa kıyamam Allah yardımcınız olsun bugünlerde geçecek sağsalim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

Back
X