- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
kızlar bu arada bugünlerde ekonomi bölümündeki çeyrek topiğine takılmış durumdayımözellikle benim gibi savruklar için süper başlık tavsiye ederim
insanın biriktiresi geliyo....önümüzdeki ayın 11inde 4.evlilik yıldönümümüz..ama elde var sıfır...ben de çalışmadım ve ankara gibi yerde geçinmek kolay değil ama çok fuzuli harcamalar yaptık çooooooookkkkkk
şimdiki aklım olsa eve girerdik ya da ne bilim sürekli araba değiştirip onca zarar etmezdik...eşimin para hususunda gözü de ilgisi de yoktur....maaşının ne kadar olduğu kaç tl zam aldığını bile bilmez......pahalı demez gider borç yapar bana değerli hediyeler alır vs
keşke ben daha tutumlu davransaydım.........yıılar önce çektiğimiz araba kredisini ödüyos hala ortada araba maraba yok ama
. altınların da çopçoğunu benim sayemde yedik zaten :26:
sizde durumlar nasıl kızlar?..hele ki bebiş olduktan sonra masraflar artıyor daha zor.....
ben daha evlenemdim ama nişanlım aaraba için kredi çekti tabi ozaman flört ediyorduk bir kaç yıl sonra doğuya gitçen bence alma dedim fln sonra ciddiyette olunca almadı 10 tl lik bilzeik aldı düğünde bana takılcak

seneye doğu tayini var orda para biriktirir gelince eve gireriz bu kredi ödenir biraz para çeker alırız dioruz ama nasip bakalım zaman göstericek düğünden sonra borç dert çok olmazsa birikim çabuk yaparız inş.

Son düzenleme: