Asker Eşleri

ben daha evlenemdim ama nişanlım aaraba için kredi çekti tabi ozaman flört ediyorduk bir kaç yıl sonra doğuya gitçen bence alma dedim fln sonra ciddiyette olunca almadı 10 tl lik bilzeik aldı düğünde bana takılcak anneside şimdi kredi cekicek beyaz eşya ve mobilyayı peşin alıcaz benim ailemn vericek yarısını yarısınıda onun ailesi böyle atlatıcaz kalan ufak tefege borçlanıcaz 2 yıl daha krediyi ödüycez ben eşya taksidi istemiyorum birde onu düşünmeyelim ailesi küçük altınları alıcak bende vericem aileme bilzikler kalıcak en az 15 bileziğimiz olur şimdi 10 bilezik almıştık parayla biz aldığımızda altında 64tü gramı şimdi tavan yaptı sayemde karda yaptık
seneye doğu tayini var orda para biriktirir gelince eve gireriz bu kredi ödenir biraz para çeker alırız dioruz ama nasip bakalım zaman göstericek düğünden sonra borç dert çok olmazsa birikim çabuk yaparız inş.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende asker eşiyim nete girdikçe yazdıklarınızı okuyorum kayınvalidelerden falan bahsetmişsiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun. bizimde bikaç gün sonra 20 günlük izin var şimdiden nerede kaç gün kalınacak düşüncesi sardı ooofff offfff. neyse hayırlısı olsun bakalım. hepinize hayırlı cumalar dualarımızın kabul olması dileğiyle...

hoşgeldin aramıza tatlım nerede görev yapıyor eşin bahsedermisin biraz kendinden

hoşbulduk canım zonguldaktayız. çalışmıyorum evdeyim ama kpss hazırlanıyorum. nete girdikçe topiği okuyorum

memnun oldum canım tanıştığımıza sık sık uğra artık buraya bende 3 ay sonra evleniyorum nasipse bizde çanakkalede oturucaz bir yıl benim memleketimde

memnun oldum canım tanıştığımıza sık sık uğra artık buraya bende 3 ay sonra evleniyorum nasipse bizde çanakkalede oturucaz bir yıl benim memleketimde

hayırlı olsun canım Allah mesud etsin inşallah gelemeye çalışacağım. 20 günlük bi iznimiz var ama ramazanda daha sık girerim

selam kızlar,
naz hoşgeldin aramıza canım,
kasvetliciğim seni çok iyi anlıyorum...pazar günü kaynım da geliyormuş yeni öğrendim, sinirlerim zıpladı cuma cuma. eşim gittikten sonra de kalıcaklar bi iki gün kesin. öldürmem inşallah o üzüntüyle bir de hiç çekemicem.

Biz kavrulup gidiyoruz. Borcumuz yok, düğünü sadece benim ailemden çok biraz destek alarak yaptık. Onu da almazdık ama onların içi rahat etmedi. Haliyle düğünde borca girdik biraz. Çok lükse kaçmadık. Ama bütün borçlarımızı ödedik. Arabamız yok , eee evimiz de. En azından borcumuz yok diye avutuyorum kendimi. Ben her ay bir çeyrek alıyordum zaten. ama borca verdik işte. Şimdi yine başladım, bazen yarım bazen çeyrek atıyorum kenara. Öğretmenler odasında gün falan yapılınca da katılıyorum, yemeksiz çaysız sadece para günü , tabur günlerimiz de oluyor,öyle biriktirmesi daha kolay oluyor. Leventin eğitimi için biriktirmeye devam edeceğim. Kimbilir nerelerde olacağız o okula başlayınca. Gerekirse özel okula verebiliriz.
Aslında en iyisi bankada altın hesabı açtırmak, çünkü altın muhafaza etmek de güç oluyor. Ordan oraya çok gidiyoruz. Sanırım altın hesabı açtıracağım.

paşam hayırlısıyla bu gece 10 otobüsüyle dönüyor bende yarın yanında gidiyorum deniz kum güneş ve aşkkkk :78:evimizi tuttu geçen haftalarda kontrat yaptı assubay arkadaşıda boşaltmış evi taşındı evimi görücem aşk yuvamızı:118: çok özledim ya oda çok özlemiş yavrum benim

Son düzenleme:

selam tatlım seninde kayınvaliden yetmiyormuş gibi birde bu kaynın geliyor fırsattan istifade ediyor hep yokmu sevgilisi fln meşkaleside yok sanırım yapışıyor size inş. çok kalmazlar üzüntünü bile yaşayamıycaksın bunlardan ne fenalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…