kızlar bu arada bugünlerde ekonomi bölümündeki çeyrek topiğine takılmış durumdayımözellikle benim gibi savruklar için süper başlık tavsiye ederim insanın biriktiresi geliyo....önümüzdeki ayın 11inde 4.evlilik yıldönümümüz..ama elde var sıfır...ben de çalışmadım ve ankara gibi yerde geçinmek kolay değil ama çok fuzuli harcamalar yaptık çooooooookkkkkk şimdiki aklım olsa eve girerdik ya da ne bilim sürekli araba değiştirip onca zarar etmezdik...eşimin para hususunda gözü de ilgisi de yoktur....maaşının ne kadar olduğu kaç tl zam aldığını bile bilmez......pahalı demez gider borç yapar bana değerli hediyeler alır vs keşke ben daha tutumlu davransaydım.........yıılar önce çektiğimiz araba kredisini ödüyos hala ortada araba maraba yok ama . altınların da çopçoğunu benim sayemde yedik zaten :26:
sizde durumlar nasıl kızlar?..hele ki bebiş olduktan sonra masraflar artıyor daha zor.....
merhaba kızlar bende asker eşiyim nete girdikçe yazdıklarınızı okuyorum kayınvalidelerden falan bahsetmişsiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun. bizimde bikaç gün sonra 20 günlük izin var şimdiden nerede kaç gün kalınacak düşüncesi sardı ooofff offfff. neyse hayırlısı olsun bakalım. hepinize hayırlı cumalar dualarımızın kabul olması dileğiyle...
hoşgeldin aramıza tatlım nerede görev yapıyor eşin bahsedermisin biraz kendinden
hoşbulduk canım zonguldaktayız. çalışmıyorum evdeyim ama kpss hazırlanıyorum. nete girdikçe topiği okuyorum
memnun oldum canım tanıştığımıza sık sık uğra artık burayabende 3 ay sonra evleniyorum nasipse bizde çanakkalede oturucaz bir yıl benim memleketimde
kızlar bu arada bugünlerde ekonomi bölümündeki çeyrek topiğine takılmış durumdayımözellikle benim gibi savruklar için süper başlık tavsiye ederim insanın biriktiresi geliyo....önümüzdeki ayın 11inde 4.evlilik yıldönümümüz..ama elde var sıfır...ben de çalışmadım ve ankara gibi yerde geçinmek kolay değil ama çok fuzuli harcamalar yaptık çooooooookkkkkk şimdiki aklım olsa eve girerdik ya da ne bilim sürekli araba değiştirip onca zarar etmezdik...eşimin para hususunda gözü de ilgisi de yoktur....maaşının ne kadar olduğu kaç tl zam aldığını bile bilmez......pahalı demez gider borç yapar bana değerli hediyeler alır vs keşke ben daha tutumlu davransaydım.........yıılar önce çektiğimiz araba kredisini ödüyos hala ortada araba maraba yok ama . altınların da çopçoğunu benim sayemde yedik zaten :26:
sizde durumlar nasıl kızlar?..hele ki bebiş olduktan sonra masraflar artıyor daha zor.....
hoşbulduk canım zonguldaktayız. çalışmıyorum evdeyim ama kpss hazırlanıyorum. nete girdikçe topiği okuyorum
kizlar selamunhellonaber
oo kimler gelmiş
kızlar iyi kaynatmışsınız,tamamını okuyamadım:26:ayy sıcaktan bayılacak yeminle
naber ciciş:82: hiç bir yer burası kadar sıcak olamaz zannımca ew içi 35 derece.. pat diye patlamak üzereyim kendimi boğasım war
Hoşgeldin, yarınki sınavında da başarılar...
hımm, neden seneye diye sorsam ayıp olur mu? Mezun mu değilsin? Branşın ne peki, ne için gireceksinhoşbulduk cnm seneye gireceğim kpss ye ama yinede teşekkür ederim...
hımm, neden seneye diye sorsam ayıp olur mu? Mezun mu değilsin? Branşın ne peki, ne için gireceksin
evet cnm malesef daha mezun değilim okul uzadı. martta mezun olcam nasipse. o yüzden iktisat okuyorum
selam kızlar,
naz hoşgeldin aramıza canım,
kasvetliciğim seni çok iyi anlıyorum...pazar günü kaynım da geliyormuş yeni öğrendim, sinirlerim zıpladı cuma cuma. eşim gittikten sonra de kalıcaklar bi iki gün kesin. öldürmem inşallah o üzüntüyle bir de hiç çekemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?