Asker Eşleri

allah bozmasın canım k.validenle aranı ayy keske banada ölee biri denk gelseydı çok istemişimdir iyi bi kaynanam olsun diee ama nerdeeee yaa bzen dıyorum acaba gorucu usulu olsaydı-yine eşimle- ve benı kaynanam beyenseydı acaba bu hali yerine melek gibi bi kadın mı olurduki??

kasvetli sende de cadı görümce var anlaşılan bi evlenseydi de kurtulsaydık benimkinden

ayy iveeett yaaaa evli emme hala daha benle itişme gabiliyetini gösterme yeteneğine sahip

senınkısı daha bekar bekar sanırım? darısı senınkıne evlensin ve evlılık neymıs oğrensın dıcem ama işlerine nası gelıo oylee valla

yok canm oğlunu bana karşı kışkırttı ama oda gördü onların gerçek yüzünü.kastettiğim şimdi abim evlendi evde gelin var beni isteemz kaynanama gitsem anlaşamıyoruz onlarlada olmuyor.halbuki evimi onlar dağıttı.banada rica minnet gitmek düştü.yalvarmışlar eşime gelsin diye.herşeyini biz yapıcaz demişler.eşim bir gün aradı canım çekyatları kullanalım diyolar giderken yenisini alıcaklarmış ben tamam dedim ertesi gün aradı canım bulaşık makinesini kullanalım diyolar giderken alıcaklarmış onada peki şimdi bana dioki yenisine ne gerek var al bunları git.yani evimi yuvamı dağıttılar ben daha 1senelik evliydim kendi eşyalarımın hayrını görmeden onlar kullandılar sonuçtada beni ortada bıraktılar.git ne halin varsa gör dediler.kaynatamın ana avrat küfür ettiğini duydum ben dışardayken.ben şimdi mecburum o eve gitmeye.sakın benim yaptığım hatayı yapmayın diyorum.

sweet hoşgeldin

jelby aynı acıyı geçen hafta ben de yaşadım..1 yılımız kaldı..yarıyı geçmek üzereyiz gerisi daha çabuk bitecek eminim

inşallah çabuk biticek canım ya.bende hep seneye yapıcakalrımı hayal ederek avutuyorum kendimi.içimde kalan ne varsa acısını seneye çıkarıcam.bir sonraki yaz bizim yazmız olucak:)

konunun ne olduğunu tam anlayamadım geçmişede bakamadım çocuktan fırsat kaldıkça yazıyorum zaten pek inceleyemedim.ama ne olursa olsun söyleme öyle şöyler.boşanalım filan deme sakın.bunların çözümü vardır mutlaka.halledilmeyecek şeyler değil.otur konuş tartış gerekirse bir süre kendinden mahrum bırak değerini anlamasnı sağla.ama bu tarz konuşmalar evliliği çok yıpratıyor gerçekten.hem belkide kaynvalidenin istediği bu ona bu fırsatı kendi elinlemi vericeksin.valla kayınvalidem daha beni eşimle flört ederken istemedi.bende eşime dedimki anana söyle oğlu benim.boşuna yırtınmasın yorulmasın ben alıcam.sonunda o kaybedicek.herkesede demişimdir oğlunu ben alıcam elinden diye:)yaptımmı yaptım.artık oğlu benim.ama savaşı o başlattı.yoksa bu kadar da kötü değilim valla:))

ahh ahh görse bu zamana kadar çoktan görürdü gorumcem esımden 3yas buyuk yanı evlı -4yıllık- az çok bılıyor farkında aile işleri nedir ne değildir ama

nedense işine gelmıyor gormek istemıyor buda benım sinir kat sayılarımı fırlatıyorrrr haliyle.. bu işe en çok kaynanam sevıncek cunku hamıle oldugum

haberını duyunca sizin daha evlılınız oturmadı aldırcaksın demıstı bide belkı dusuk yaparsın kımseye deme demişti eşimde biliyor ve annenın soyledıklerını

hazmedemedim affedemıyorum onu gitmek istemıyorum dediğim halde zorla hala daha goturmeye calısıyor.. benı dınlemıyor bile...

ayy ınsallah darısı bana ozaman ahh keske esımde gorse gercek yüzlerini yaaa
kıyamam sana yaa çok zor gercekten allah sana daha guzellerini versın ınsallah.. gözleri sende g... kuru yerde kalsın ınsallah hıh..

aynen canım kaynanamın istediği bi kız varmıs hemsirymıs ve annesıde merhummus yanı tam kaynanama gore ..kaynanam hep annesı olmayan kızlara bakarmıs hep tek annesı ben olayım ıstermısss dusunun n ekadar bencil bi kadın buuu... hata esım demıstı bana flört zamanı bana git dedilerde gitmedim senın için falan filan..
k.validem hiç bi zaman istemedi beni ve bunuda surekli dile getırdi ama eşimin yanında benım gelımın bitane prenses vsvs cumler kullandı yanı ıkılı oynadı.. gectımız bayramda esımgördu bişiler diye sevınmıstım ama nerde hamıle kaldım kaynanamla gorumcem 3gunde bir aradılar dusuk yaptın mı demek için!!!!

konuda şu her izinli gunde anasının yanına gidiyor ve benıde peşinden surukluyor ve ben artık gitmek istemıyorrruuuummmmmm.... oğlunun bi şekılde aklına gırdı ve sımdı esımde cocuk ıstemıyor neymıs tokıden ev alcakmısız yatırım olcakmıs cocuk için daha erkenmiş... gorumcem gibi 35ındemi dogurayım ala ala yaaa...

çok kızgın ve kırgınım eşime karsı ( benım bu ıyı nıyetımı suistimal etmesınden bıktım artık.. bosanalım diyorum kabul etmıyor zaten senı bırakmam dıyor haklısın yıpratıyor da ilişkimizi ama ancak bosanacagım senden dedğim zaman benı ciddieye alıyor.. 6ay once esımın yıne bu tur davranısları yuzunden adamdan sogudum ama bunun farkında bile olmadı yaaa... daha ben ne dıyım..

aynen benim kayınvalidemde eşim benimle evlenmek istediğini söylediği zamanlarda 3 tane öğretmen bulmuş oğluna.bunlara bak beğenemzsen gider bakarız senin dediğin kıza demiş.eşimde bana söyledi.bakarsan hakkım sana helal değil sakın yanıma gelme dedim.yani hiç istenmedim ben o eve.ama Allahtan uzaktık bir sene.siz yakın oturuyorsunuz anlaşılan.valla bizde yakın olsak çok kavgalar olurdu.bende annemdeyken hiç boşanma lafı olmuyo ama onun annesine gidince ortalık kaynıyo resmen.annesine bile demişimdir boşucam oğlunu otur oğlunun yanında mutlu olun diye.yeminler bile etmiştim yanıma sokulamaz o oğlun boşucam ben onu nefret ettirdiniz beni kocamdan diye.çok kötü günlerdi.oğluma zarar verdim kendime zarar verdim derdim neymiş benjim ya daha 25 yaşındatyım.utanmaz kadın birde kalktı bana dediki benim kayınvalidemde beni sinir hastası etmişti senden beterdim ben dedi:)en son annemin yanına gelmeden önce ben kendimi asıcam dedim.sabah kalkıcaksın benim ölümü bulucaksın dedim.neden dedi.çünkü sen beni mahvettin dedim.anneme babama ne hesap vericeksin otur düşün dedim.korkudan yoladılar beni buraya hemde kavga dövüş.reziller bunlar gerçekten.Allah hepsini ıslah etsin.

oğluş uyandı mama saati iyi geceler hepinize.Allaha emanet olun.inşallah kocişi görürüm rüyamda bu akşamnasıl uyucaksam ben bu gece off...

Sağol tatlım, sen de bu ismi mi koymak istemiştin? Yoksa eşinin ismi mi?
Oğluşum bugünlerde çok yaramazlaştı, bazı günler iki kere gezmeye götürüyorum onu. Arabasında gezintiyi seviyor. Yemek yerken çok inatlaşıyor, ağzını açmıyor ama ağzına koyduğumu da diyor:26: Öyle enteresan birşey oldu. Dişi hala yok ama çok yakın çıkması öyle tahmin ediyorum. Diş çıkacak yerleri çok sıcak. Ateşli gibi.
Çabucak atlatsalar da gerisi kolayca gelse. Seninki ne alemde?

Canım eşinin adaletsiz davranması çok kötü.Anladığımkadarıyla empati yapamıyor. Kendi ailene gitmediğiniz için ne kadar üzgün olduğunu anlat ona, hem senin hem de ailenin. Bir şekilde empati kurmasını sağlamalısın, çözüm adına bir başlangıç olabilir bu. Zor bir durum gerçekten.
Ama kimsenin, hatta bizim burda yazdıklarımızın da dolduruşuna gelme. Yuva hiç kolay kurulmuyor hepimiz geçtik bu yollardan, ayrılık kolay olabilir belki ama sonrası eminim çok zordur. Sayılı günü olan ayrılıklara bile zor katlanırken tamamen ayrılmak , hele ki seviyorken mahveder insanı.

Canım ordu evi misafirhane gibi imkanlar yokmu bulunduğun yerde? Eşin gelene kadar onları deneseniz? Hadi eşyaydı maddi şeylerdi bırakırsın, yenisini alırsın çözülür de, (ki yaptıklarını da asla onaylamıyorum yanlış anlaşılmasın) küfür asla ve asla tahammül edilir unutulur birşey değil.

Ne demek oturmadı ya, "oturmuş işte , içine oturmuş" deseydin Nasıl insanlar var ya...

Canım merhaba. İsmi neydi o kan ilacının Ya balık sezonu değil ya alıyorum o yüzden balık hapı. Bi de kalsiyum ilacı var

Canım merhaba. İsmi neydi o kan ilacının Ya balık sezonu değil ya alıyorum o yüzden balık hapı. Bi de kalsiyum ilacı var

Adını hatırlamıyorum canım ya, ama evde ambalajı kalmışsa bulup yazarım hemen. Sanki dilimin ucunda ama yok hatırlamıyorum.
Ben ayrı ayrı vitamin mineral kullanmadım hiç. Multivitamin kullandım. İçinde herşey vardı. Hala da kullanıyorum.

canım sende cok zor gunler atlatmıssın sanırım benımde yasayacagım seylerın benzerini sen benden once yasamıssın.. haklısın insana cinnet gecırtır bunlar yaaa..eşimede dıyorum eger ben o eve gırersem benım cenazem çıkar ordan die.. şaka yaptıgımı sanıyor daha benımmkısı ama öyle cenazem cıkacak ordan en sonunda !!!
eşim aradı az önce hiç konusasım gelmedi bölee isteksiz isteksiz konustum hatta dedımkı bu evlılık benım beklentılerımı karsılamıooo ,yenı takvim yapıyorum sultanlıga gebe dıye dedım oda sen yıne kasınıyosun anlasılan gecımsız olmak için dedi.. bende korkma anlasmalı olcak dedim eşimde sacmalama kafanı ısısırım senın dedi hala işi şakaya vurmaya calısıo ama yok içimde en ufk bişi kalmadı yada suan aşırı sınırlılıkten yok dıyorum ..allah sonumu hayır etsınnn
oğluş uyandı mama saati iyi geceler hepinize.Allaha emanet olun.inşallah kocişi görürüm rüyamda bu akşamnasıl uyucaksam ben bu gece off...
iyi geceler tatlı ruyalar..oğluna sarıl uyumaya calıs

empati yapıyor ama işine gelmıyorkı oyle dusunmek dahı ıstemıyor daima o haklı...

haklısın yuva kolay kurlmuyor ama okadar yorgun ve yıpranmıs hıssedıyorumkı kendımı anlatamamm... eşime bi mektup yazmak istedım az önce eimede msj cekıcem gemının tam adresını yollasın dıye.. konusamadıklarımızı oraya yazayım barı okurmu illaki okur..en azından böleee iki arada bi derede değilde kesın bi sonuca baglarız işi.. ne olacaksa olsun artık..

Ne demek oturmadı ya, "oturmuş işte , içine oturmuş" deseydin Nasıl insanlar var ya...

aynen canım öyle guzel oturdukı içine emınım gece gunduz cocuk dusun dıye dua etmıstir... ben sussamda eşim gormemezlıge gelsede sukurkı allah var ve gun gelecek herkes kendıne dusen payın cesasını cekecek eşim dahil..bütün bunlara izin verdiği için..

günaydın kızlarr nasılsınız :82: dün gece baya kalabalıklaşmış topik kayınvalideleri anlatmışsınız evleneyim diye can atıyorum ama bu duyduklarım gözüm korktu

Son düzenleme:
inşallah çabuk biticek canım ya.bende hep seneye yapıcakalrımı hayal ederek avutuyorum kendimi.içimde kalan ne varsa acısını seneye çıkarıcam.bir sonraki yaz bizim yazmız olucak:)

aynen öyle..önce süper ötesi bi tatil yaparız sonra da bebişlerimizle evimizin kocişimizin tadını çıkarırız

kocişimin süper biz de her gün çıkıyoruz akşamüstü..ama kucakta arabayla çıkınca en fazla 10dk duruyo beyefendi..sonra hem araba hem oğluş taşımak zorunda kalıyorum canım demek ki dişi çıktı çıkacak..damakları acıdığı için yemek istemiyo daha doğrusu acıyacak diye düşünüp açmıyordur ağzını...

canım ben de söölim dedim..üç ay bittikten itibaren her gün elevit aldım...8.aydan sonra da artı ferro sanol çok şükür değerlerim hep normaldi..elevit çok güzel bir ilaç herşey var içinde..

günaydın kızlarr nasılsınız :82: dün gece baya kalabalıklaşmış topik kayınvalideleri anlatmışsınız evleneyim diye can atıyorum ama bu duyduklarım gözüm korktu

sorma ben bi de gittim gecenin 3ü mü 4ümüydü derdim varda gayganasıyla dertlileri okudum...sonra uyuyunca hep benim kvyi rüyamda gördüm durdum

kızlar bu arada bugünlerde ekonomi bölümündeki çeyrek topiğine takılmış durumdayım özellikle benim gibi savruklar için süper başlık tavsiye ederim insanın biriktiresi geliyo....önümüzdeki ayın 11inde 4.evlilik yıldönümümüz..ama elde var sıfır...ben de çalışmadım ve ankara gibi yerde geçinmek kolay değil ama çok fuzuli harcamalar yaptık çooooooookkkkkk şimdiki aklım olsa eve girerdik ya da ne bilim sürekli araba değiştirip onca zarar etmezdik...eşimin para hususunda gözü de ilgisi de yoktur....maaşının ne kadar olduğu kaç tl zam aldığını bile bilmez......pahalı demez gider borç yapar bana değerli hediyeler alır vs keşke ben daha tutumlu davransaydım.........yıılar önce çektiğimiz araba kredisini ödüyos hala ortada araba maraba yok ama. altınların da çopçoğunu benim sayemde yedik zaten :26:

sizde durumlar nasıl kızlar?..hele ki bebiş olduktan sonra masraflar artıyor daha zor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…