allah bozmasın canım k.validenle aranıkasvetli üzüldüm ne biçim kaynanalar var öyle aranızın bozulmasına sebep oluyo resmencanım gayganam asla ve asla bizim aile hayatımıza düzenimize planımıza karışmadı karışmaz da yeeeavrum menim
r
kasvetli sende de cadı görümce var anlaşılanbi evlenseydi de kurtulsaydık benimkinden
nasıl yanı canımcım neden ortada kaldın kaynanan oğlunu sana karsımı kıskırttı yanı ne oyle ne böyle hem eşine hemde kaynanana yaranamadın mı onu mu demek istiyorsun??
bende suan gitmemekle hem esıme hemde kaynanama yaranamıyorumhaa bıde aklıma geldi bi ara tmm dedım iyi gecınem su karıylaa aaa adım ne oldu bılıomusun sırf yalakalık için sevımlı rolu yapıyormusum esıme bunu dedirttiler dusunebılıyormusun sen mısın bunu dedirten eskı halime hasret kaldılar sımdı...
ben oraya gitsem kavga çıkartırım kesın yaa kesınnn gebertırım ıkısınıde -kaynanam ve gorumcem-
eşim simdi dicekki eskı cıktıgı bi kız varmıs ee sımdı esım onun karsısında tek mı durcakmıs ben gelmeliymişim yani..
okadar cok sua edıyorumkı ınsallah bı aksılık cıkar bişey olurda gidemesin eşim benıde bu konuda zorlayıp durmasın artık yoksa çok fena seyler olucak artık dayanma gucu sabır dıye bısey kalmadı bende..
sweet hoşgeldin
jelby aynı acıyı geçen hafta ben de yaşadım..1 yılımız kaldı..yarıyı geçmek üzereyiz gerisi daha çabuk bitecek eminim
konunun ne olduğunu tam anlayamadım geçmişede bakamadım çocuktan fırsat kaldıkça yazıyorum zaten pek inceleyemedim.ama ne olursa olsun söyleme öyle şöyler.boşanalım filan deme sakın.bunların çözümü vardır mutlaka.halledilmeyecek şeyler değil.otur konuş tartış gerekirse bir süre kendinden mahrum bırak değerini anlamasnı sağla.ama bu tarz konuşmalar evliliği çok yıpratıyor gerçekten.hem belkide kaynvalidenin istediği bu ona bu fırsatı kendi elinlemi vericeksin.valla kayınvalidem daha beni eşimle flört ederken istemedi.bende eşime dedimki anana söyle oğlu benim.boşuna yırtınmasın yorulmasın ben alıcam.sonunda o kaybedicek.herkesede demişimdir oğlunu ben alıcam elinden diye:)yaptımmı yaptım.artık oğlu benim.ama savaşı o başlattı.yoksa bu kadar da kötü değilim valla:))hiç gelmıyor benım aileme.. bayramlarda bile kaynanamlardayız yaa dusunebiliyormusun hadi kendı gıtmıyor benıde bırakmıyor adaletsizlik dizboyuuu...
bundan sonra o izin vermesede ben annemlere gidicem bayramlasmaya ama.. aman esım uzulmesın kırılmasın ben çok asıgım dedım dedım ne oldu.. ya benım duygularım gururum ne olacak..
babam kanser oldu aramadı bilee.. benım aileme deger biçmiyorkı ben onunkıne niye biçeyimanneme anne demez babama baba demez hep siz diye hitap eder.. ama ben aynı seyı onunkılere yapsam kıyametı kopartır ee bu hak mı sımdı.. canım okadar doluyumkı anlıcan..ben daha fazla bu haksızlıga bu benden giden somuruye dayanamıcam dayanamıyorumda zaten.. ama yıne hata bende vaktınde herseye kıstasa kıstas deseydım şimdi bunların hiçbirini yasamayacaktım çok asıgım dedım olsun dedım bana yapılanları gormezlıkten geldım ama eşim oyle değilki daha aaa demeden baslıyor savunmaya yahu bi dınle bakalım ne dıcem ben.. hep ben fesatım hep ben kötüyüm alınganım vsvs bu uzar gider... 2.yılımızı doldurmadan bosanıcaz belkide kımbılır cunku tek taraflı fedakarlıkta bıyere kadar işliyor.. daha yolun basındayım ama ben yoruldum artık
böyle giderse sanırım eşime 2.kez dicem olmuyor yurumuyor gormuyormusun bosalım diye -gecen sene bu zamanlar demıstım sanırım yine deprestimi duygularım ne-yine kötü oldum evlılımıze aşkımıza ağlıyorum çaresizlik ne kadar kötü bişey yaaa ..hem terkedesım gelıyor hemde bunun acısı içimi yakıyor çok zor gercekten
canım kv dedim ama aaaaaa eşinin yaptıkları da bini aşmışhayır hemen öyle boşanma falan getirme aklına...bak buraya yazdığın gibi açık açık eşini karşına al konuş...her insan hata yapabilir..önemli olan bunları görmesi....
ayy ınsallah darısı bana ozaman ahh keske esımde gorse gercek yüzlerini yaaayok canm oğlunu bana karşı kışkırttı ama oda gördü onların gerçek yüzünü.kastettiğim şimdi abim evlendi evde gelin var beni isteemz kaynanama gitsem anlaşamıyoruz onlarlada olmuyor.halbuki evimi onlar dağıttı.banada rica minnet gitmek düştü.yalvarmışlar eşime gelsin diye.herşeyini biz yapıcaz demişler.eşim bir gün aradı canım çekyatları kullanalım diyolar giderken yenisini alıcaklarmış ben tamam dedim ertesi gün aradı canım bulaşık makinesini kullanalım diyolar giderken alıcaklarmış onada peki şimdi bana dioki yenisine ne gerek var al bunları git.yani evimi yuvamı dağıttılar ben daha 1senelik evliydim kendi eşyalarımın hayrını görmeden onlar kullandılar sonuçtada beni ortada bıraktılar.git ne halin varsa gör dediler.kaynatamın ana avrat küfür ettiğini duydum ben dışardayken.ben şimdi mecburum o eve gitmeye.sakın benim yaptığım hatayı yapmayın diyorum.
konunun ne olduğunu tam anlayamadım geçmişede bakamadım çocuktan fırsat kaldıkça yazıyorum zaten pek inceleyemedim.ama ne olursa olsun söyleme öyle şöyler.boşanalım filan deme sakın.bunların çözümü vardır mutlaka.halledilmeyecek şeyler değil.otur konuş tartış gerekirse bir süre kendinden mahrum bırak değerini anlamasnı sağla.ama bu tarz konuşmalar evliliği çok yıpratıyor gerçekten.hem belkide kaynvalidenin istediği bu ona bu fırsatı kendi elinlemi vericeksin.valla kayınvalidem daha beni eşimle flört ederken istemedi.bende eşime dedimki anana söyle oğlu benim.boşuna yırtınmasın yorulmasın ben alıcam.sonunda o kaybedicek.herkesede demişimdir oğlunu ben alıcam elinden diye:)yaptımmı yaptım.artık oğlu benim.ama savaşı o başlattı.yoksa bu kadar da kötü değilim valla:))
aynen canım kaynanamın istediği bi kız varmıs hemsirymıs ve annesıde merhummus yanı tam kaynanama gore ..kaynanam hep annesı olmayan kızlara bakarmıs hep tek annesı ben olayım ıstermısss dusunun n ekadar bencil bi kadın buuu... hata esım demıstı bana flört zamanı bana git dedilerde gitmedim senın için falan filan..
k.validem hiç bi zaman istemedi beni ve bunuda surekli dile getırdi ama eşimin yanında benım gelımın bitane prenses vsvs cumler kullandı yanı ıkılı oynadı.. gectımız bayramda esımgördu bişiler diye sevınmıstım ama nerde hamıle kaldım kaynanamla gorumcem 3gunde bir aradılar dusuk yaptın mı demek için!!!!
konuda şu her izinli gunde anasının yanına gidiyor ve benıde peşinden surukluyor ve ben artık gitmek istemıyorrruuuummmmmm.... oğlunun bi şekılde aklına gırdı ve sımdı esımde cocuk ıstemıyor neymıs tokıden ev alcakmısız yatırım olcakmıs cocuk için daha erkenmiş... gorumcem gibi 35ındemi dogurayım ala ala yaaa...
çok kızgın ve kırgınım eşime karsı( benım bu ıyı nıyetımı suistimal etmesınden bıktım artık.. bosanalım diyorum kabul etmıyor zaten senı bırakmam dıyor haklısın yıpratıyor da ilişkimizi ama ancak bosanacagım senden dedğim zaman benı ciddieye alıyor.. 6ay once esımın yıne bu tur davranısları yuzunden adamdan sogudum ama bunun farkında bile olmadı yaaa... daha ben ne dıyım..
sweet hoşgeldinyavv daha geçen geldilerdi ne yaaaa hüznünüzü de bıraksınlar barim..canım yerinde olsam onlar geleceğine hadi biz gelelim derdim..gidince de bir gün kalıp bi bahane vııınnn
jelby aynı acıyı geçen hafta ben de yaşadım..1 yılımız kaldı..yarıyı geçmek üzereyiz gerisi daha çabuk bitecek eminim
kasvetli üzüldüm ne biçim kaynanalar var öyle aranızın bozulmasına sebep oluyo resmencanım gayganam asla ve asla bizim aile hayatımıza düzenimize planımıza karışmadı karışmaz da yeeeavrum menim
ayeser oğluş nasılgörmesem de bilmesem de isminden dolayı sempatim var ona bizimki iki üç gün çok kötüydü ateş huzursuzluk ve had safhada huysuzluk ah işte sonunda diş dedim ama yok tık yok gelmedi
oooh ya şu suratlarımı doya doya bi kullanıyım:82::82::82::82: bunlar en sevdiklerim ama en çok da buuuuu bayılıyom la örgü ören gacı sana........üzgünleri de çok kullanıyom malesef ama şimdik olmasınlar
hiç gelmıyor benım aileme.. bayramlarda bile kaynanamlardayız yaa dusunebiliyormusun hadi kendı gıtmıyor benıde bırakmıyor adaletsizlik dizboyuuu...
bundan sonra o izin vermesede ben annemlere gidicem bayramlasmaya ama.. aman esım uzulmesın kırılmasın ben çok asıgım dedım dedım ne oldu.. ya benım duygularım gururum ne olacak..
babam kanser oldu aramadı bilee.. benım aileme deger biçmiyorkı ben onunkıne niye biçeyimanneme anne demez babama baba demez hep siz diye hitap eder.. ama ben aynı seyı onunkılere yapsam kıyametı kopartır ee bu hak mı sımdı.. canım okadar doluyumkı anlıcan..ben daha fazla bu haksızlıga bu benden giden somuruye dayanamıcam dayanamıyorumda zaten.. ama yıne hata bende vaktınde herseye kıstasa kıstas deseydım şimdi bunların hiçbirini yasamayacaktım çok asıgım dedım olsun dedım bana yapılanları gormezlıkten geldım ama eşim oyle değilki daha aaa demeden baslıyor savunmaya yahu bi dınle bakalım ne dıcem ben.. hep ben fesatım hep ben kötüyüm alınganım vsvs bu uzar gider... 2.yılımızı doldurmadan bosanıcaz belkide kımbılır cunku tek taraflı fedakarlıkta bıyere kadar işliyor.. daha yolun basındayım ama ben yoruldum artık
böyle giderse sanırım eşime 2.kez dicem olmuyor yurumuyor gormuyormusun bosalım diye -gecen sene bu zamanlar demıstım sanırım yine deprestimi duygularım ne-yine kötü oldum evlılımıze aşkımıza ağlıyorum çaresizlik ne kadar kötü bişey yaaa ..hem terkedesım gelıyor hemde bunun acısı içimi yakıyor çok zor gercekten
yok canm oğlunu bana karşı kışkırttı ama oda gördü onların gerçek yüzünü.kastettiğim şimdi abim evlendi evde gelin var beni isteemz kaynanama gitsem anlaşamıyoruz onlarlada olmuyor.halbuki evimi onlar dağıttı.banada rica minnet gitmek düştü.yalvarmışlar eşime gelsin diye.herşeyini biz yapıcaz demişler.eşim bir gün aradı canım çekyatları kullanalım diyolar giderken yenisini alıcaklarmış ben tamam dedim ertesi gün aradı canım bulaşık makinesini kullanalım diyolar giderken alıcaklarmış onada peki şimdi bana dioki yenisine ne gerek var al bunları git.yani evimi yuvamı dağıttılar ben daha 1senelik evliydim kendi eşyalarımın hayrını görmeden onlar kullandılar sonuçtada beni ortada bıraktılar.git ne halin varsa gör dediler.kaynatamın ana avrat küfür ettiğini duydum ben dışardayken.ben şimdi mecburum o eve gitmeye.sakın benim yaptığım hatayı yapmayın diyorum.
ahh ahh görse bu zamana kadar çoktan görürdü gorumcem esımden 3yas buyuk yanı evlı -4yıllık- az çok bılıyor farkında aile işleri nedir ne değildir ama
nedense işine gelmıyor gormek istemıyor buda benım sinir kat sayılarımı fırlatıyorrrr haliyle.. bu işe en çok kaynanam sevıncek cunku hamıle oldugum
haberını duyunca sizin daha evlılınız oturmadı aldırcaksın demıstı bide belkı dusuk yaparsın kımseye deme demişti eşimde biliyor ve annenın soyledıklerını
hazmedemedim affedemıyorum onu gitmek istemıyorum dediğim halde zorla hala daha goturmeye calısıyor..benı dınlemıyor bile...
Merhaba canım, doktorun bana yazdığı kan ilacı çok güzeldi, seve seve içmiştim.
Balık yağı hapı da hiç içmedim. Benim hamileliğimin birçoğu kış mevsiminde geçtiği için bol bol balık yedim.
Canım merhaba. İsmi neydi o kan ilacınınYa balık sezonu değil ya alıyorum o yüzden balık hapı. Bi de kalsiyum ilacı var
canım sende cok zor gunler atlatmıssın sanırım benımde yasayacagım seylerın benzerini sen benden once yasamıssın.. haklısın insana cinnet gecırtır bunlar yaaa..eşimede dıyorum eger ben o eve gırersem benım cenazem çıkar ordan die.. şaka yaptıgımı sanıyor daha benımmkısı ama öyle cenazem cıkacak ordan en sonunda !!!aynen benim kayınvalidemde eşim benimle evlenmek istediğini söylediği zamanlarda 3 tane öğretmen bulmuş oğluna.bunlara bak beğenemzsen gider bakarız senin dediğin kıza demiş.eşimde bana söyledi.bakarsan hakkım sana helal değil sakın yanıma gelme dedim.yani hiç istenmedim ben o eve.ama Allahtan uzaktık bir sene.siz yakın oturuyorsunuz anlaşılan.valla bizde yakın olsak çok kavgalar olurdu.bende annemdeyken hiç boşanma lafı olmuyo ama onun annesine gidince ortalık kaynıyo resmen.annesine bile demişimdir boşucam oğlunu otur oğlunun yanında mutlu olun diye.yeminler bile etmiştim yanıma sokulamaz o oğlun boşucam ben onu nefret ettirdiniz beni kocamdan diye.çok kötü günlerdi.oğluma zarar verdim kendime zarar verdim derdim neymiş benjim ya daha 25 yaşındatyım.utanmaz kadın birde kalktı bana dediki benim kayınvalidemde beni sinir hastası etmişti senden beterdim ben dedi:)en son annemin yanına gelmeden önce ben kendimi asıcam dedim.sabah kalkıcaksın benim ölümü bulucaksın dedim.neden dedi.çünkü sen beni mahvettin dedim.anneme babama ne hesap vericeksin otur düşün dedim.korkudan yoladılar beni buraya hemde kavga dövüş.reziller bunlar gerçekten.Allah hepsini ıslah etsin.
iyi geceler tatlı ruyalar..oğluna sarıl uyumaya calısoğluş uyandı mama saati iyi geceler hepinize.Allaha emanet olun.inşallah kocişi görürüm rüyamda bu akşamnasıl uyucaksam ben bu gece off...
empati yapıyor ama işine gelmıyorkı oyle dusunmek dahı ıstemıyorCanım eşinin adaletsiz davranması çok kötü.Anladığımkadarıyla empati yapamıyor. Kendi ailene gitmediğiniz için ne kadar üzgün olduğunu anlat ona, hem senin hem de ailenin. Bir şekilde empati kurmasını sağlamalısın, çözüm adına bir başlangıç olabilir bu. Zor bir durum gerçekten.
Ama kimsenin, hatta bizim burda yazdıklarımızın da dolduruşuna gelme. Yuva hiç kolay kurulmuyor hepimiz geçtik bu yollardan, ayrılık kolay olabilir belki ama sonrası eminim çok zordur. Sayılı günü olan ayrılıklara bile zor katlanırken tamamen ayrılmak , hele ki seviyorken mahveder insanı.
Ne demek oturmadı ya, "oturmuş işte , içine oturmuş" deseydinNasıl insanlar var ya...
inşallah çabuk biticek canım ya.bende hep seneye yapıcakalrımı hayal ederek avutuyorum kendimi.içimde kalan ne varsa acısını seneye çıkarıcam.bir sonraki yaz bizim yazmız olucak:)
Sağol tatlım, sen de bu ismi mi koymak istemiştin? Yoksa eşinin ismi mi?
Oğluşum bugünlerde çok yaramazlaştı, bazı günler iki kere gezmeye götürüyorum onu. Arabasında gezintiyi seviyor. Yemek yerken çok inatlaşıyor, ağzını açmıyor ama ağzına koyduğumu da diyor:26: Öyle enteresan birşey oldu. Dişi hala yok ama çok yakın çıkması öyle tahmin ediyorum. Diş çıkacak yerleri çok sıcak. Ateşli gibi.
Çabucak atlatsalar da gerisi kolayca gelse. Seninki ne alemde?
Canım merhaba. İsmi neydi o kan ilacınınYa balık sezonu değil ya alıyorum o yüzden balık hapı. Bi de kalsiyum ilacı var
günaydın kızlarr nasılsınız :82: dün gece baya kalabalıklaşmış topik kayınvalideleri anlatmışsınız evleneyim diye can atıyorum ama bu duyduklarım gözüm korktu
bu arada o saatte iki ziyaretçi okuyodu:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?