canım çok sıkkın adanaya bugun veda ettikdünden beri ağlamaktan gözlerim şişti başım bir kazan....yoldayız şimdi allahtan şu vınn denen zımpırtı var kafam azda olsa dağılıyor...en yakın arkadaşımdan dostumdan kardeşimden ayrıldık...dün sabahladık zaten.geçecekm içimin yanması....
selam hatunlar bugün adanada son günüm kendi memleketimden,ailemden,arkadaşlarımdan ayrılmak çok kötü,acayip psikolojim bozuk,günlerdir ev topluyoruz,toplarken resmen her köşesinde anılarımızı hatırlayıp ağlıyorum...bundan sonraki tayin yerlerinde kimseyle samimi olmicam,kimseye bu kadar bağlanmicam çünkü çok üzülüyorumm...biz hep bunları mı yaşicaz resmen sürgün hayatı bizimki
selam kızlarr...
eşim yine nöbetçi bugün çok kötü bir pazar bugün((
Günaydın kızlar,bugün topiği ben açayım dedim
hafta sonu kociş vardı giremedim malesef
günaydın kızlarr açılışı yapmışsın madeofhonor hemen bende dahil olayım dedimnasıl keyifler bugün
pazartesi sendromu yaşıyorum okyonusum:)sende ne var ne yok?
benimde baş dönmelerim devam ediyor ilaçları kullanıyorum ama inş. gecer şiddeti azaldı gibi ama yattığım gibi başlıyor sersem gibiyim :85:
baş dönmesi süreklimi oluyodu okyonus sende?ilk kezmi yaşıyosun?vertigomu yoksa diyecemde
2 gündür var canım vertigo sanırım ilaç verdi doktor 10 gün kullanıcam sonra tekrar gitçem çok kötü yaa dengem kaydı çok dönüyordu başım şimdi şiddeti azaldı ama yine yattığımda dönüyor 5 sn fln sersem gibiyim gün içindede:84:
kıyamam ya geçmiş olsun stresste tetikliyo o hastalığı düğün zamanı dikkat et kendine
Ankara'dan selamlar kızlarNasılsınız? Seminer bittiği gibi kaçtım Urfa'dan
Ankara'dan selamlar kızlarNasılsınız? Seminer bittiği gibi kaçtım Urfa'dan
Slm kızlar nasılsınız.Hafta sonu annemler geldi hiç uğrayamadım topiğe
Bugün de iş görüşmesi için gittim ve olduuuu kızlar işe alındım
perşembe günü resmen başlıyorum,2 gün içinde evraklarımı hazırlayacağım
gözün aydın angelım,okyonus yok canım ya ama hastalığın ismini çok duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?