• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kızlar dün adanadan ayrıldık eşimin memleketindeyiz şuan çok canım sıkkın memleketimden ayrıldım:59::59::59:...siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli??

Özlemcim bu meslek'de ayrılıklar hep var malesef.Umarım zamanla alışacaksın
Benim de annemler hafta sonu buradaydı,dün akşam onları gönderdikten sonra çok ağır geldi :59::59:

Özlemcim bu meslek'de ayrılıklar hep var malesef.Umarım zamanla alışacaksın
Benim de annemler hafta sonu buradaydı,dün akşam onları gönderdikten sonra çok ağır geldi :59::59:

evet canım çok haklısın rabbim sağlık versin de insan her şeye alışıyor...işe kabul edilmene de çok çok sevindim canım hayırlı olsun...bizi unutma bari akşamdan akşama gel yine

Benim memleket tutkum yoktur ya, ben de bir gariplik mi var kızlar? Ben de istanbul tutkusu var :52:

evet canım çok haklısın rabbim sağlık versin de insan her şeye alışıyor...işe kabul edilmene de çok çok sevindim canım hayırlı olsun...bizi unutma bari akşamdan akşama gel yine

Öyle tatlım amin inşallah,
Çok teşekkür ederim tatlım,sizi unutmam mümkün mü kızlar 2 gün giremedim merak ettim hepinizi
Çok alıştım size:81::81:

slm kızlar :82:angelteacher yeni işin hayırlı olsun özlemcim inş. yeni hayatın dha güzel olur ayesercim inş. istanbula tayin olursunuz :71:
kocişinden ayrı olanlar inş. hemen kavuşur birdaha ayrılık yaşanmaz bende tez zamanda paşama kavuşurum inş. aminnn :91:

hoşgeldin tatlım iyi tatilerr :71:

Teşekkür ederim canım:34:

İyi akşamlar kızlar...:3:

iyi yapmışsın canım, Bebiş ne alemde? Belli ediyor mu kendini?

Merhaba canım,evet evet belli ediyor baya,artık büyümeyede başladık,göbek belli oluyor hafiften:emir_bebek::49:

Slm kızlar nasılsınız.Hafta sonu annemler geldi hiç uğrayamadım topiğe
Bugün de iş görüşmesi için gittim ve olduuuu kızlar işe alındım:66::66:
perşembe günü resmen başlıyorum,2 gün içinde evraklarımı hazırlayacağım:64::64:

aaa çok sevindim canım gözün aydın:65: Mübarek günde başvuru yapmıştın dimi?:1:

selam kızlar dün adanadan ayrıldık eşimin memleketindeyiz şuan çok canım sıkkın memleketimden ayrıldım:59::59::59:...siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli??

Canım benim ya...İnsan ister istemez hüzünleniyor,ama iyi tarafı eşinle olacaksın,ikiniz birliktesiziniz:61:

günaydı kıslar...kaç gündür deli gibi uykusuzum..iki gündür neredeyse hiç uyumuyorum pek uğrayamıyorum o yüzden..zamanımın büyük kısmı oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyo....şu diş bi patlasa da kurtulsak:emir_bebek:

geçen gün eşimin bulunduğu yerde bir askerimiz şehit oldu, bir yüzbaşı da yaralandı:14:...şehidimiz o kadar iyi bir çocukmuş ki..hepimiz çok üzülüyoruz diyor eşim:43:..yüzbaşı da ameliyat olmuş durumu iyiymiş...bu sabah da yüksekovadan geldi o kötü haber:43: iki uzman çavuş şehid.................. keşke elimizden bişe gelse....nasıl kurtulacağız bu beladan bilemiyorum:47: Allah hepsinin cezasını versin

günaydı kıslar...kaç gündür deli gibi uykusuzum..iki gündür neredeyse hiç uyumuyorum pek uğrayamıyorum o yüzden..zamanımın büyük kısmı oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyo....şu diş bi patlasa da kurtulsak:emir_bebek:

geçen gün eşimin bulunduğu yerde bir askerimiz şehit oldu, bir yüzbaşı da yaralandı:14:...şehidimiz o kadar iyi bir çocukmuş ki..hepimiz çok üzülüyoruz diyor eşim:43:..yüzbaşı da ameliyat olmuş durumu iyiymiş...bu sabah da yüksekovadan geldi o kötü haber:43: iki uzman çavuş şehid.................. keşke elimizden bişe gelse....nasıl kurtulacağız bu beladan bilemiyorum:47: Allah hepsinin cezasını versin

günaydın canım Allah ailesine yakınlarına sabır versin çok zor içim parçalanıyor duyduğumda :50: hergün şehit hbri geliyor yine azdılar sıcaktan kendi pisliklerinide boğulsunlar inş. Allah cezasının versin bu köpeklerin kökü kurusun :47: evlerinden işe gitmek için çıkmışlar öyle vurulmuşlar şehir içi bile güvenli değil artık :((

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım:34:

Merhaba canım,evet evet belli ediyor baya,artık büyümeyede başladık,göbek belli oluyor hafiften:emir_bebek::49:

aaa çok sevindim canım gözün aydın:65: Mübarek günde başvuru yapmıştın dimi?:1:

Canım benim ya...İnsan ister istemez hüzünleniyor,ama iyi tarafı eşinle olacaksın,ikiniz birliktesiziniz:61:

Çok teşekkür ederim canım:71:evet kandil'de başvuru yapmıştım çok şükür kabul oldu dualarım:32:sana da iyi tatiller Ankara'ya bizden selam,eşim de ankaralı
büyük bir bağım var yani:1:

günaydın kızlar..
üst üste olan olaylar canımı sıktı giresim gelmiyor nete..haberleri bile izleyesim yok..hayat dewam ediyor tabi ama bir süre normale dönme zamanı olmalı..allah eşlerimizi korusun..

Back
X