Asker Eşleri

Evet tatlım,hepiniz sağ olun
Ayaklarım yerden kesik dolanıyorum evde

hadi gözün aydın balluşka:)allah atandığın günleride göstersin inşallah

kızlar eşim geldi dün akşam ondan giremedim muhtemelen bu akşamda giremem,gündüzde işleri yetiştirmeye çalışıyorum öperim hepinizi gıdıktan

gözün aydın tatlım benimde bugün nişanlım geliyor bende bir kaç gece uğrayamam buraya sabahları mesai bitimine kadar burdayım ama

Çok sağol canım benim
Aminnn inşallah,o kadar mail'den sonra atasınlar artık beni

Gözün aydın tatlım

Son düzenleme:
kızlaar öğlen çok fena bişey yaptım ben, eczanede ücretsiz cilt analizi vardı,bi sürü cilt bakım ürünü aldım, kociş beni eve sokmicak

selam kızlarrrr

sweetcim iyi yapmışsın oh ne güzel, alışkın eşlerimiz artık tepki vermiyorlar boşver

okyonuscum kaç kız işyerinden

selam kızlarrrr

sweetcim iyi yapmışsın oh ne güzel, alışkın eşlerimiz artık tepki vermiyorlar boşver

okyonuscum kaç kız işyerinden

evet canım iyi oldu sivilcelerim çıkıyo yazın,leke olcak diye korkuyorum ben de.
okyonusla beraber kaçalım işten bugün, hatta made kaçtı galiba kocişi evde diye
sen nasılsın tatlım, resimlerini çok beğendim bu arada.

slm tatlışlar..
kocemi uğurladım az önce...oğlumun arkasından bir ağlaşıyı vardı ki...offf yüreğim burkuldu............geçecek zaman çabuk geçecek..................
bol bol çikolata aldım yanıma.yiyip yiyip geçmişi okuyım bari pöffff

hoşgeldin canım özlemiştik seni :97:Allah kavuştursun inş. sağ sağlim kavuşursunuz birdaha böyle ayrılıklar yaşamazsınız

birtanecim allah kavuştursun, kıyamam oğluşuna yaa geçicek tatlım bugünler bi sene daha dayan, yarısı geçince çabuk bitermiş. benim daha iki yılım var gözümde nasıl büyüyor anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…