birtanecim allah kavuştursun, kıyamam oğluşuna yaageçicek tatlım bugünler bi sene daha dayan, yarısı geçince çabuk bitermiş. benim daha iki yılım var gözümde nasıl büyüyor anlatamam.
evet canım iyi oldu sivilcelerim çıkıyo yazın,leke olcak diye korkuyorum ben de.
okyonusla beraber kaçalım işten bugün, hatta made kaçtı galiba kocişi evde diye
sen nasılsın tatlım, resimlerini çok beğendim bu arada.
kaç bugün pazartesi hiçbişey olmamış gibi gidersin tekrarselam tatlım kaçıcam gidicem birdahada bulamayacaklar beni
slm tatlışlar..
kocemi uğurladım az önce...oğlumun arkasından bir ağlaşıyı vardı ki...offf yüreğim burkuldu............geçecek zaman çabuk geçecek..................
bol bol çikolata aldım yanıma.yiyip yiyip geçmişi okuyım bari pöffff
hoşgeldin canım özlemiştik seni :97:Allah kavuştursun inş. sağ sağlim kavuşursunuz birdaha böyle ayrılıklar yaşamazsınız
birtanecim allah kavuştursun, kıyamam oğluşuna yaageçicek tatlım bugünler bi sene daha dayan, yarısı geçince çabuk bitermiş. benim daha iki yılım var gözümde nasıl büyüyor anlatamam.
kızlar bugün yine kötü haberler var, okudum moralim bozuldu, allah kahretsin bunlarışehidimiz var yine, allah ailesine sabır versin.
kaçın valla
iyiyim canım ben de eşim nöbetçiydi dün geldi kahvaltı yaptık
o yatağa koştu ben de kk'ya:)
tşkler canm ben de seninkilere bayıldım:)
kaç bugün pazartesi hiçbişey olmamış gibi gidersin tekrar
hoşgeldin canım.. oy kıyamam ben ona yaaaa.geçecek canm sabır lazım....
hakkari çukurcada şehit olmuş uzman çavuş.. ne diyeceğimi bilemiyorum allah belasını versin sosysuzların. allah sabır versin ailesine((
selam kızlar sonunda tatil...
okulda ağla ağla bir hal oldum...çok zor arkadaşlardan ayrılmak...(gittiğim yerde arkadaş edinmicem..kimseden ayrılmak istemiyorum artık
eşimin zimmetiyle ilgili problem var canım çok sıkkın:S
üzülme tatlım çok şükür ordaki görevinizi tamamladınız bak hayırlısıyla:97:
inş. halledebilir zimmetleri canım ya oda bir dert benim nişanlımında üzerine kaldı birsürü eksik
selaaammm kızlaaarrrr çok çok mutluyummm en yakın arkadaşım dün sabaha karşı doğum yaptı bütün geceyi hastanede geçirdik tombalacık bir kızı olduuuu,epidural normal doğum yaptı,ağrısız sancısız bi doğum valla süper bişeymiş yaa kesinlikler tavsiye edilir....angelcığım iş başvurun hayırlı olsun sonuçlanınca haber ver bize, bitane allahh en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsinnn...öpüyorum herkesiiiiii
Kızlarrrrr günaydınnnnn
İş başvurum kabul edilmiş,az önce aradılar,pazartesi günü görüşmeye çağırdılar
Çokkkk çokkk mutluyumm
kızlaar öğlen çok fena bişey yaptım ben, eczanede ücretsiz cilt analizi vardı,bi sürü cilt bakım ürünü aldım, kociş beni eve sokmicak
Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben 2 gündür kötüyüm. Dün sabah bi öğrencim vedat etti...Bisikletle doalşırken bi arabanın altında kalmış. Çok üzgünüm...Daha küçücük meleğimdi benim...Allah hiç kimseye yaşatmasın,ailesi perişan,bizler de öyle...Çok acıymış
slm tatlışlar..
kocemi uğurladım az önce...oğlumun arkasından bir ağlaşıyı vardı ki...offf yüreğim burkuldu............geçecek zaman çabuk geçecek..................
bol bol çikolata aldım yanıma.yiyip yiyip geçmişi okuyım bari pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?