Asker Eşleri

birtanecim allah kavuştursun, kıyamam oğluşuna yaa geçicek tatlım bugünler bi sene daha dayan, yarısı geçince çabuk bitermiş. benim daha iki yılım var gözümde nasıl büyüyor anlatamam.

seninde geçicek tatlım üzülme birdaha hiç ayrılıkta olmayacak inş. :85:

kaçın valla
iyiyim canım ben de eşim nöbetçiydi dün geldi kahvaltı yaptık
o yatağa koştu ben de kk'ya:)
tşkler canm ben de seninkilere bayıldım:)
selam tatlım kaçıcam gidicem birdahada bulamayacaklar beni
kaç bugün pazartesi hiçbişey olmamış gibi gidersin tekrar
hoşgeldin canım.. oy kıyamam ben ona yaaaa.geçecek canm sabır lazım....

Son düzenleme:
hoşgeldin canım özlemiştik seni :97:Allah kavuştursun inş. sağ sağlim kavuşursunuz birdaha böyle ayrılıklar yaşamazsınız

amin canımcım ya inşallah...hoşbuldum bu arada

birtanecim allah kavuştursun, kıyamam oğluşuna yaa geçicek tatlım bugünler bi sene daha dayan, yarısı geçince çabuk bitermiş. benim daha iki yılım var gözümde nasıl büyüyor anlatamam.

inan geçen yıl da dün gibi sweet...geriye dönüp bakınca zaman su gibi akmış diyosun..ama günün içindeyken pek de öyle olmuyor...

kızlar bugün yine kötü haberler var, okudum moralim bozuldu, allah kahretsin bunları şehidimiz var yine, allah ailesine sabır versin.

hakkari çukurcada şehit olmuş uzman çavuş.. ne diyeceğimi bilemiyorum allah belasını versin sosysuzların. allah sabır versin ailesine((

Son düzenleme:

saol canımcım inşallah

hakkari çukurcada şehit olmuş uzman çavuş.. ne diyeceğimi bilemiyorum allah belasını versin sosysuzların. allah sabır versin ailesine((

Allah yakınlarına sabır versin hergün şehit hbri çok üzülüyorum iyice azdılar yine köpekler kendi tuzaklarına düşsünler inş

selam kızlar sonunda tatil...

okulda ağla ağla bir hal oldum...çok zor arkadaşlardan ayrılmak...(gittiğim yerde arkadaş edinmicem..kimseden ayrılmak istemiyorum artık

eşimin zimmetiyle ilgili problem var canım çok sıkkın:S

üzülme tatlım çok şükür ordaki görevinizi tamamladınız bak hayırlısıyla:97:

inş. halledebilir zimmetleri canım ya oda bir dert benim nişanlımında üzerine kaldı birsürü eksik

üzülme tatlım çok şükür ordaki görevinizi tamamladınız bak hayırlısıyla:97:

inş. halledebilir zimmetleri canım ya oda bir dert benim nişanlımında üzerine kaldı birsürü eksik

inşallah bi diyebiliriz...işte sanırım eksiklikleri biz tamamlıcaz da koa alet nasıl yokolmuş çözemedim:shayırlısı ne diim...canı sağolsun ...

selaaammm kızlaaarrrr çok çok mutluyummm en yakın arkadaşım dün sabaha karşı doğum yaptı bütün geceyi hastanede geçirdik tombalacık bir kızı olduuuu,epidural normal doğum yaptı,ağrısız sancısız bi doğum valla süper bişeymiş yaa kesinlikler tavsiye edilir....angelcığım iş başvurun hayırlı olsun sonuçlanınca haber ver bize, bitane allahh en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsinnn...öpüyorum herkesiiiiii

bu arada hakkari'de şehidimiz mi varmış yine çok çok üzüldüm allah ailesine sabır versin....allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun....

Bayanlar merhaba aranızda edirne uzunköprü de görev yapan oldu mu?tayinimiz oraya çıktı merak ediyorum nasıl bir yer diye.Hatta oranın bir köyü

hayırlı olsun canımm...teyze oldun demek:)

Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben 2 gündür kötüyüm. Dün sabah bi öğrencim vedat etti...Bisikletle doalşırken bi arabanın altında kalmış. Çok üzgünüm...Daha küçücük meleğimdi benim...Allah hiç kimseye yaşatmasın,ailesi perişan,bizler de öyle...Çok acıymış

kızlaar öğlen çok fena bişey yaptım ben, eczanede ücretsiz cilt analizi vardı,bi sürü cilt bakım ürünü aldım, kociş beni eve sokmicak

Analizciler amaçlarına ulaşmışlar desene? Ben de geçen analizsiz ihtiyacım lanları aldım ama düzenli kullanmıyorum ya, birbirimize düzenli kullandıralım mı canım bu ürünleri? Hergün haber alalım , birbirimizi tetikleyelim. Bu ürünler kesinlikle kullanımda istikrar gerektiriyor.

hadi ya canım Allah rahmet eylesin Allah sabır versin ailesine yakınlarına çok üzüldüm

Kavuşmaya ne kadar kaldı canım? Benim 13 günüm kaldı. Şafak 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…