hoşbulduk canımm

ooo eşin yanındAa ne mutlu sana

bu gunlerın kıymetini bil bakem

benım kocemde dun sabah evden cıkarken salı aksamı goruszz nerdeee gelemıyorlar denız muhalefetrınden denızler kotuymus yani.. 20 gun yok kocecımle vedalasamamıstım içime oturdu resmenn

sukur daha iyiyim yaa.. bugun tam 1ay oldu

ama zaman cabuk gecıyor neyseki nede cabuk 1ay gecmıs yaa diyorum bazen.. yenısı ıcınde korkuyorum yaa yıne dusuk yaparsam dıye ilk zamanlar cok ıstıyordum bu ıstek yerını korku kaygıya bıraktı

( bakalım hayırlısı olsun yinede..
canım benım hakkında hayırlısı olsun..5ay dıyorsun ama kımbılır ne streslı zamanlarda denemelere basladınız

canım gec olsunda guc olmasın bosver.. bak bana sewvıncım kursagımda kaldı

sımdı ıkıncısı içinde korkuyorum yıne dusuk olursa dıye cesaret edemıyorum

herhalde ben 1yıl beklıcem bide aklıma gelmısken kecıboynuzu pekmezi sperm hareketlerını arttırıp hızlandırıyormus ben hamıle kalmak istediğim zamn eşime sabahları yarım cay bardagı kecıboynuzu-harnup-pekmezi içircem..bide ilişkiden 2saat once sade türk kahvesı içmesi gerekıyormus erkeklerin.. dur bakayım sanada bi karısım vereyım pcme kaydetmıstım :)
'' çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.
3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.
işinde uzman bir baharatçıya gitti,
civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.
mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.
doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için.''
bide
sıcak havalarda yada kaplıca gibi dogal termal yerlerde ilişkide hamıle kalmak daha kolay-bi kaç akrabamız bu yolla hamıle kaldı-
>>
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10
yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1
yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla
hamile kalma ihtimalini yükseltir.
not: Çörek otu
hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için
hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir <<
bi dusuk yaptım neler neler oğrendım baksana
gecmıs olsun canım Allah beterınden saklasın

annemlerde hissetmemısler -annem balkonu topluyomus gerci anlamamıstır kesın-