• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

şimdi çizilme olmuyormuş çelik kasa dediler boshtakiler ama nekadar doğru bilmiyorum canım beyaz nedense istemiyorum tavsiye edende var kararsızım parmak izi fln bırakmıyormuş baktığımız griler o yüzden düşündüm ama bilmiyorum yaa

yaa renk konusunda keyfine göre takıl gri çok asil duruyo bence de, beyaz da derli toplu temiz gösteriyor ikisi de güzel yani...

benm eşyalarda beyaz...griler mutfağı karanlık gösteriyor..ama sen neyi seviyorsan onu al canım

kızlar bu arada bizim evlilik yıl dönümümüz 2 temmuz ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum...alabilinecek her şeyi aldımm t-şort,kazak,parfüm,cüzdan,gömlek,pantolon,mont,fb forması ,ayakkabı vs vs.... aslında yeni evliyken evimize hırsız girmişti dedim ya onun alyansını da çalmışlar acaba alyans mı alsam diyorum ama bu sefer kediminkini de değiştirmem lazım o da şu taşınma arefesinde baya pahalıya patlicak:50::50::50::50: fikri olan var mı :59::59:

kızlar bu arada bizim evlilik yıl dönümümüz 2 temmuz ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum...alabilinecek her şeyi aldımm t-şort,kazak,parfüm,cüzdan,gömlek,pantolon,mont,fb forması ,ayakkabı vs vs.... aslında yeni evliyken evimize hırsız girmişti dedim ya onun alyansını da çalmışlar acaba alyans mı alsam diyorum ama bu sefer kediminkini de değiştirmem lazım o da şu taşınma arefesinde baya pahalıya patlicak:50::50::50::50: fikri olan var mı :59::59:

sigara içiyorsa zippo çakmak al canm

ya kızlar kayınvalide dediniz kopardınız beni harbiden:1::1: zaten kadın tutturdu ben oğluşumu yolculamaya gelicem diye deli olucam, eşimi yolculamak için gelicekler temmuzun 10unda fln damlarlar kesin. iki hafta önce burdaydınız be doymadınız mı demek istiyorum ama olmuyor. bi de diyorlar ki ben de izin alıyım da istanbula gidelim sülaleyi görelim. oldu yani kocişimle son iki haftam var onu da heba edemem :41: alamıorum izin dedim salladım bakalım eşim de sweet izin alamıcak dedi.

ya kızlar kayınvalide dediniz kopardınız beni harbiden:1::1: zaten kadın tutturdu ben oğluşumu yolculamaya gelicem diye deli olucam, eşimi yolculamak için gelicekler temmuzun 10unda fln damlarlar kesin. iki hafta önce burdaydınız be doymadınız mı demek istiyorum ama olmuyor. bi de diyorlar ki ben de izin alıyım da istanbula gidelim sülaleyi görelim. oldu yani kocişimle son iki haftam var onu da heba edemem :41: alamıorum izin dedim salladım bakalım eşim de sweet izin alamıcak dedi.

offf yaaa sorma o dert bizde de var kocamla nerdeyse 2 ay ayrı kalacam tutturdular meyil izninde memlekete gelin diyee eşim ordan gidecek hakkariyee...bi de eşim daha 3 hafta önce onların yanındaydı aile meseleleri bitmiyoki:50::50:yani benim tatil planları suya düştü parçlayasım var :47::47:

beyaz eşya konusunda ben de beyaz aldım kızlar ama aklım grilerde kaldı, o zamanlar 700 lira fln fark vardı her eşya için o yüzden almadık. ama memnunum beyazdan da, ferah duruyor mutfak. gri alıcaksan da okyonuscum iz bırakmayanlardan al çalışıyorsun adam deli ederler valla. beyazda da yağ lekeleri çok göze batıyor elimde cifle ve yağ çözle geziyorum ben de mutfağa girince. dolabın buzluğu altta olması çok rahat oluyor özellikle benim gibi boydan kısalar için.:1: ben mikrodalga da almadım gerek olmadı hiç canım, ama ilerde alırım belki çoluk çocuk olunca. mutfaklarda doğru dürüst eşya koycak yer yok malesef, mini tost makinesiyle cattle ı koyunca doldu benimki. :59:

selam kızlarrr:34:
benim beyaz eşyalarım gri ve memnunum ben zaten beyaz da olsa kirlenio silinio sık sık:)
diğer eşyalarım da dolaplar vs. açıkr renk olunca boğmadı şimdilik bakalım ev değişince ne olacak...

benim beyaz eşyalarım gri ve memnunum ben zaten beyaz da olsa kirlenio silinio sık sık:)
diğer eşyalarım da dolaplar vs. açıkr renk olunca boğmadı şimdilik bakalım ev değişince ne olacak...

benimkilerde gri sadece bulaşık makinem leke oluyo çünkü inox denenden onu neden öyle aldım bilmiyorum dokunduğum yer leke kalıyo:(aloha güzel ayrıca:7:

kandiliniz mübarek olsun:61:

off offf kandil olmasına rağmen ne kadar sıkıcı bigün yada ben sıkıcılaştırıyorum:31:

k.valide'mi ııyyyy ııyyy :47::47:
Bizde söz de yeni evliyiz hemen geldi k.validem 2 günlüğüne de olsa,eşim grip olmuştu da
bir tek ağzına emzik vermediği kaldı oğlunun:52::52:

Benim de gri çok şık duruyo,aşık olup aldım onlarııı zaten:69:
Halı ve perdeler açık renk olursa karanlık durmuyor

slm kızlar...
arada gelıyorum gidiyorum bi dengesizlik var farkındayım ;) :)))

bende sabah kocişimi yolladım seyre gitti yineeee yok..kaldım mı evde bi basımaaaa uyuyamıyorumda tek basıma alısmısım kocamın varlıgına(7gun yanımdaydı) yarın ınsallah annem gelecek ozaman uyurum sanırım.. gozumdende uyku akıyor ama yok bı cıtırdıda gozumu portleterek uyanıyorum ufff....

bende bugun dusukten sonra ilk adetımı olma sevıncındeyım :52: sanırım bende bi gariplık var herkes 35. yada 40.gunu buluyor ben 28.gunde oldum :53::53: sabahtan berı netmanyagı oldum valla acaba bende bi sorun mu var dıyeee... doktorada gitmeye usenıyorum acıkcası.. umarım bu kanama adet kanamasıdr dıye dua edıyorum napıyım..

bende bebegını kaybedenler diye topık var oraya abonman oldum gibi..sözde hiç gitmeyecektım o taraflara ama nerdeee kan cektı resmen kosa kosa yazdım hemen oraya :):) orda yazılanları okudukca halime sukrettım mızmızlanmak yerine acıkcası.. haa arada bölee biii bogazım dugum dugum oluyor elbet ozelıkle haftasına içgüdüsel bişey sanırım -bende ınsanlar nasıl hatırlıyorlar takvim işaretlemeden derdım ahanda buldum gerek kalmıyormus biyolojık saat gibi vucut hatırlıyor içlerden gelen derin bi sızıyla..

eskıye göre daha iyiyim ama o sinirli,gecımsız herseye bagırıp cagıran kasvetli gitti gibi oldu artık az sınırlıyımm :1: pekmez içiyorum kansızlıgım gecsın dıye sanırım onunda etkısı var..

sizlerde ne var ne yok?? tayıncıler yenı yerlerıne yerlestılermi?? derincim cinsiyeti belli oldumu senınkinin :49: :69: :nazar::nazar:

bizde şeker bayramında evi tasıcaz sanırım -gercı esım bayramda kısme calısmaz dıyor ama yanılıyor herkes ekmek parasının derdınde eskıdenmıs o bayramdı seyranda tatıl yapmak ;) :))) arefe günü lojman toplantısı olcakmıss yuhhh dıyorum baska bişi demıyorummm yaaa.... bayrama kadar gölcükte çakılı kaldık mecburen..eşim 1agustosta işe baslıcak ama ben ne halt edıcem bılmıyorum eşimin yanında kalabilirsem mısafırhanede durcam yanında olmaz annemlerde kalırım sanırım tek basıma evde durcagıma :(

Merhaba canım, toparlandığına çok sevindim. Oyalanacak birşeyler bulman da iyi olmuş senin için, kendini yorma ama sakın, moralini bozabilecek şeylerden uzak dur.

hoşbulduk canımm :16::16: ooo eşin yanındAa ne mutlu sana :70: bu gunlerın kıymetini bil bakem :34: benım kocemde dun sabah evden cıkarken salı aksamı goruszz nerdeee gelemıyorlar denız muhalefetrınden denızler kotuymus yani.. 20 gun yok kocecımle vedalasamamıstım içime oturdu resmenn :5::5: sukur daha iyiyim yaa.. bugun tam 1ay oldu :( ama zaman cabuk gecıyor neyseki nede cabuk 1ay gecmıs yaa diyorum bazen.. yenısı ıcınde korkuyorum yaa yıne dusuk yaparsam dıye ilk zamanlar cok ıstıyordum bu ıstek yerını korku kaygıya bıraktı :(( bakalım hayırlısı olsun yinede..

canım benım hakkında hayırlısı olsun..5ay dıyorsun ama kımbılır ne streslı zamanlarda denemelere basladınız :34: canım gec olsunda guc olmasın bosver.. bak bana sewvıncım kursagımda kaldı :(:(:( sımdı ıkıncısı içinde korkuyorum yıne dusuk olursa dıye cesaret edemıyorum :( herhalde ben 1yıl beklıcem bide aklıma gelmısken kecıboynuzu pekmezi sperm hareketlerını arttırıp hızlandırıyormus ben hamıle kalmak istediğim zamn eşime sabahları yarım cay bardagı kecıboynuzu-harnup-pekmezi içircem..bide ilişkiden 2saat once sade türk kahvesı içmesi gerekıyormus erkeklerin.. dur bakayım sanada bi karısım vereyım pcme kaydetmıstım :)
'' çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.
3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.
işinde uzman bir baharatçıya gitti,
civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.
mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.
doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için.''
bide sıcak havalarda yada kaplıca gibi dogal termal yerlerde ilişkide hamıle kalmak daha kolay-bi kaç akrabamız bu yolla hamıle kaldı-
>> hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

not: Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir <<

bi dusuk yaptım neler neler oğrendım baksana ;)

gecmıs olsun canım Allah beterınden saklasın :( annemlerde hissetmemısler -annem balkonu topluyomus gerci anlamamıstır kesın-

aboooo, biz de hem tatil hem de ikinci balayımız için sonbaharda kaplıcası olan bir yerlere gitmeyi düşünüyorduk. :10:

selamm kızlarrr kandilimiz mübarek olsun...angelin iş başvurusu kabul olsun,monarosa kpss yi kazansın ve kocasından ayrı düşmesin,kasvetlinin,benim ve mataraninin bebikoları olsunnn, madenin ve derinin bebişi sağlıkla doğsun, ayşeceylin,ayeserin ve vaveylanın ve tüm herkesin evlatları sağlıkla büyüsün,okynus en kısa zamanda paşasına kavuşsun....şimdilik bunlar geldi aklıma siz ilave edin eksik kalanları....

amin amin amin. Bir de zaman isteyenleri için çabuk aksın, ayeserin ve sweetin paşaları görevlerini bitirip sağsalim gelsinler. ayeserin paşasının izni ertelenmesin, çünkü uçak biletlerini bile aldılar :27:

Back
X