Asker Eşleri

ayy dualarıma yenisini ekleyeyimm sweet ve bitane_ çok çabuk kocasına kavuşsuuuuunnnnnn,hayırlısıya allahım hepsini korusun... tabi buğra da babasına kavuşsun

kızlar beyaz eşyalarınızı alırken fırınlı ocakta aldınızmı yoksa set üstüyle mini fırınmı aldınız ? ben karar veremiyorum çamaşır makinesini mutfaga koyuyorlarmış banyolar dar olabiliyormuş bu tuttuğumuz evi daha görmedim genişmiş ama şimdi çıkçak olan astsubayın eşi mutfağa koymuş set üstü varmış banyoda nem olur diye :44: nişanlımda sen bilirsin diyor ama karar veremedim

canım ben fırınlı aldım, set üstünü koyunca bu sefer tezgah alanı kalmayacak diye, tezgahlar çok dar zaten kısacık, bulaşık makinesi koyma yeri de olduğu için benim kiraladğım evde sorun olmadı. çamaşır makinesine de wclerden birinde yer yapmışlar baya geniş. eşimle birlikte tayin de olamadığımız için sorun olmadı yani

canım ben fırınlı ocak aldım pişman oldum aldığıma yer açısından..bi arkadaşım da set üstü ve mini fırın aldı o daha çok pişmanmış.çünkü tezgahı dar ve mini fırın o kadar da mini değil yani baya bi yer kaplıyo,misafiri gelceği zaman anca 2 tepsi sığdırıyo ve bi tepsi ancak 10 tane poğaça alıyomuş, ayrıca alt üst aynı anda pişmiyomuş ve devamlı altüst yapmak zorunda kalıyormuş,tepsileri çok küçük,çamaşır makinasını mutfağa koyduğuna da pişman çünkü kirli çamaşırları mutfağa taşımak güç oluyo ve misafir geldiğinde içinde çamaşır oluyomuş ve donlar cama yapışıyomuş yani ben bunları sadece bir kişiden değil pek çok kişiden duydum...şimdi iyiki fırınlı ocak almışım diyorum...setüstünün üstü çok dar oluyor büyük tencereler biraz zor sığıyor...ayrıca sana tavsiyem fırınlı ocak alacaksan bir gözü elektirikli olanlardan al çünkü ben çok yaşadım ani misafirim ya da acele işim olunca tüp bittiği zama elektirikli göz kurtarıcım oldu... tabi bu benim fikrim biraz uzun oldu ama idare et ha bide okyanuscuğum çamaşır makinanı 7 killuk al battaniye yorgan,yolluk vs rahat yyıkarsın...çamaşır makinanın nemlenmesinden korkma,biz banyoya çamaşır makinasının altı için mermer kestirdik böylece su deymemiş oluyo

tatlım bulaşık makinesininin üzerine koymuş nişanlımın arkadaşının eşi çamaşır makinesinide bulaşık makinesinin yerine koymuş ben kararsız kaldım napsam ki :44:senin iyiymiş çamaşır makinesine fln yer hazırmış

çok sağol canım baya uzun açıklama olmuş ama net bir açıklama fırınlı ocak alırsam elektirikli alıcaz baktığımız çamaşır makineside boshun 7 kilolluk gri deterjanı fln otomatik alan modellerden çok beğendim marka olarak boshta karar kıldım nişanlımda mecburen karar kılar onda öyle yapim madem yaa fırınlı ocak alayım annemde fırınlı ocağın fırını hiç birşeye benzemiyor çok kullanışlı al diyor bari ana sözü dinleyim dimi

evet canım annen çok doğru söylemiş benim bi arkadaşım da mini fırın aldığına çok pişman olup gidip bi de üstüne davul fırın aldı yaa tatlım çamaşır makinasından behsetmişsin yeni çıkanlar hakkında pek bilgim yok yani deterjanını felan kendi alıyo ya mesela ben beyazlara ayrı renklilere ayrı deterjan kullanıyorum bu makinada önceden depoluyosun sıkıntı olmaz mı bu konuda yine de iyi araştır teknolojinin her yeni ürünü de kullanışlı olacak diye bişey yok...şahsen ben olsam onu tercih etmezdim:))) bosh da karar kılman iyi olmuş canım herkes çok memnun

bence de özlem çok güzel açıklamış okyonuscum, mutfakta öyle bi sıkıntı olabilir çamaşırlar. fırına yer bulmak da zor, evlerin mutfakları genelde küçük oluyor kirada bekar evi gibi yapıyorlar.en çok da dolapların az olmasına gıcık oluyorum. fırınlı ocak alırsan hem fırın kısmına tepsilerini falan da saklayabilrisin kullanmadığın zamanlarda. elektrikli almayı ben hiç düşünmemiştim ama çok mantıklıymış, ankarada doğalgazlı diye hiç aklıma gelmemişti ama ilerde lazım olabilir gerçekten.

araştırcam canım zaten agustosta fln alıcaz temmuzda evi ayarlıcaz marka olarak karar verdim modeller arasında gelip gidiyorum ya daha gelinlik için hiç bir icrat yok bende agustosta seçsem ekimin ilk haftasına yetişirmi ki acaba yaa hazır dikilmişlerin üzerinbde oynama yaptırıcam istediğim gibi dikemezler yetişmez diye korkuyorum :44:

ben de sweete katılıyorum dolap sıkıntısı çok oluyo hele ki tayinci olunca mesela ben de borcamlarımı felan ya da küçük tepsilerimi hep kullanmadığım zaman fırının içinde saklıyorum

okyonus ben de otomatik deterjan alanları önermem canım, deterjansız yıkaman gereken durumlar olabilir. mesela benim mutfak halım makinede yıkanabiliyor, ama deterjan kullanmamak gerekiyor.sadece durulama modunu seçince de soğuk suyla yıkayacağı için deterjansız 30 derecelik programa atıorum. 8 kg luk almanı tavsiye ederim, askeri kıyafet atınca iki tane doluyor zaten. eski makinalar gibi değil artık yeni nesil olanlar.

okyonus bence de fırınlı ocak al ben almadım şimdi zor oluyor.
davul fırında börek poğaçadan başka bişey iyi pişmiyo kekin bi tarafı anyaya bi tarafı konyaya bakıyor
ben de mikrodalgada browni yapıorum hep napıyım
bak ben fırınlı ocak almadım yeni fırın almayı düşünüyorum mini fırınlar da iyi olmuomuş hem koyacak yer problem.
napcam bilmiyorum...

Son düzenleme:

baktıklarım hep 7 kg lıktı canım ama 8 kg lıklarada bakarım daha zamanım var araştırma yapıyorum deterjanı otomatik olanlardan arkadaşım kullanıyor çok memnunmuş ama iyice bir araştırırım ben bu fırınlı ocağa takıldım bugün ama almaya karar verdim çok saolun yaa

ben kek yapmayıda yemeğide çok seviyorum nişanlım hayelide mesaiden geldiğinde yemekten sonra çay ile kek fırın iyi pişirmiyormuş bak bu yüzdende kaybetti karar verdim fırınlık ocak alıyorum

reca ederim bebişim takıldığın konular varsa seve seve yardımcı oluruz..kesinlikle fırınlı ocak al...ya zaten evlendikten sonra gözün mutlaka diğerlerinde kalıyo acaba onu mu alsaydım diyosun yaniii ama sen boşver deneyimli insanlara mutlaka sor..ben kafamın dikine gittim şimdi pek çok şeyden çok pişmanım

ben kek yapmayıda yemeğide çok seviyorum nişanlım hayelide mesaiden geldiğinde yemekten sonra çay ile kek fırın iyi pişirmiyormuş bak bu yüzdende kaybetti karar verdim fırınlık ocak alıyorum
ben de çok severim yemek yapmayı pasta kek börek hepsini iyi de yaparım hani:) kekin bi tarafı kabarmıo bi tarafı kabarıo bnim fırında ama diğer şeyler iyi pişirio.kabarmasa da bi tarafı yapıorum ben gene kabaran tarafıyla idare ediyoruz

soruyorum burda hep takıldığım kararsız kaldığım konuşarı düğüne kadar baya başınızı ağrıtıcam tecrübeleriniz benim için bir ışık öyle ilerliyorum

soruyorum burda hep takıldığım kararsız kaldığım konuşarı düğüne kadar baya başınızı ağrıtıcam tecrübeleriniz benim için bir ışık öyle ilerliyorum

estağfurullah canım ne baş ağrıtması...düğünden sonra mona,sweet,ben,derin,made,ayeser,bitane,matarani,vaveyla vs vs hepimiz geliriz sen de bize pastalar börekler yaparsın ödeşiriz bu arada okyanuscuğum baza almanı şiddetle tavsiye ederim ayrıca ben halılarımı royalden aldım akrilik olanlardan çok çok memnunum halıda royali tek geçerim yumuşacık ve sıcacık oluyo ev....şagi alan arkadaşlarım pek memnun değil iyiki almamışım diyorum çok şık duruyor çok seviyorum ama sürekli çırpmak gerekiyormuş tabi kullananların yorumları daha önemli

boschdan şaşma canım fırınımdan çok memnunm çok güzel kabarıyor kekler börekler. özellikle ızgara modu harika, fazla elektrik de yakmıyor. geçen ay misafirm olmasına rağmen kaç kere çalışmasına rağmen elektronik aletler, elektrik faturası bile düzenlenmemiş bu ay bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…