• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

estağfurullah canım ne baş ağrıtması...düğünden sonra mona,sweet,ben,derin,made,ayeser,bitane,matarani,vaveyla vs vs hepimiz geliriz sen de bize pastalar börekler yaparsın ödeşiriz :1::1::1: bu arada okyanuscuğum baza almanı şiddetle tavsiye ederim ayrıca ben halılarımı royalden aldım akrilik olanlardan çok çok memnunum halıda royali tek geçerim yumuşacık ve sıcacık oluyo ev....şagi alan arkadaşlarım pek memnun değil iyiki almamışım diyorum çok şık duruyor çok seviyorum ama sürekli çırpmak gerekiyormuş tabi kullananların yorumları daha önemli

hahahha buna koparım işte:60::60:

boschdan şaşma canım fırınımdan çok memnunm çok güzel kabarıyor kekler börekler. özellikle ızgara modu harika, fazla elektrik de yakmıyor. geçen ay misafirm olmasına rağmen kaç kere çalışmasına rağmen elektronik aletler, elektrik faturası bile düzenlenmemiş bu ay bize. :1:

evet canım A sınıfı olanlar az elektrik harcıyor tabi şimdi A plus plus lar çıkmış onlar daha az elektrik harcıyor

estağfurullah canım ne baş ağrıtması...düğünden sonra mona,sweet,ben,derin,made,ayeser,bitane,matarani,vaveyla vs vs hepimiz geliriz sen de bize pastalar börekler yaparsın ödeşiriz :1::1::1: bu arada okyanuscuğum baza almanı şiddetle tavsiye ederim ayrıca ben halılarımı royalden aldım akrilik olanlardan çok çok memnunum halıda royali tek geçerim yumuşacık ve sıcacık oluyo ev....şagi alan arkadaşlarım pek memnun değil iyiki almamışım diyorum çok şık duruyor çok seviyorum ama sürekli çırpmak gerekiyormuş tabi kullananların yorumları daha önemli

yaparım tabi ne kekler börekler pastalar gelin buyrun kk asker eşi dostlarım :21:düğünümede bekliyorum hamileler gelemicek onlara naklen yayın yapıcaz ama :60: balayından sonra hepinizi bekliyorum evime hayırlısıyla bir evleneyimde :65:

yatağımı bazalı alıcam tatlım halı daha hiç bakmadım araştırmadımda mobilyada bakmadık çnkü ağustosta bakıcaz eylülde alırız diye düşünüyoruz nasip bakalım mobilyaya uygun halı araştırıcam sonra :44:

yaparım tabi ne kekler börekler pastalar gelin buyrun kk asker eşi dostlarım :21:düğünümede bekliyorum hamileler gelemicek onlara naklen yayın yapıcaz ama :60: balayından sonra hepinizi bekliyorum evime hayırlısıyla bir evleneyimde :65:

yatağımı bazalı alıcam tatlım halı daha hiç bakmadım araştırmadımda mobilyada bakmadık çnkü ağustosta bakıcaz eylülde alırız diye düşünüyoruz nasip bakalım mobilyaya uygun halı araştırıcam sonra :44:

ayyy tatlişkom çok isterdim ama ben 15 gün sonra yurt dışına çıkacam ailemin yanına uzun bi süre kalacam gibi en azından hakkari biraz durulana kadar :59::59::59: sen bize fotolarını atarsın artık :34::34:

selam millet:)gel bakam okyanus sana öğüt verem....

birincisi ocaklı fırın al balım mikrodalga olunca koycek yer kalmaz..

çamaşır makineni ben gibi sakın 5 kiloluk alma kamuflajlar zor sığıyor..şu kışlıkları olunca orlanıyorum....

üç bulaşık makinende çok program olması vs önemli değil bence 2 program kullanıyorum mesela ben genelde...

dört baza alman şart...ben onuda almadım mesela lojmanda allahtan koca koca gömme dolaplar vardı gittiğim yerde olmazsa ne yapcem bilmiyorum:S

koltuk takımının altı mutlaka silinecek şekilde açık olsun...

ben almadım tavsiyede etmem gümüşlük vs alma tv ünitesi al derim ama hereri açık olmasın toz deli edebilir..
:
yatak odanı koyu enk alma ..her sabah kalkarken yatağa biri beni bağlıyor resmen:)

mikrodalganın pişirme özelliği olsun güzel brovni oluyor...

şarzlı süpürge şart...

küçük ev aletlerinde 3 lü set al bence ben çok memnunum...

benim gibi saçma sapan bir sürü takım alma...(kahvaltı takımı yemek takımı 5 çayı takımı sütlü kahve takımı ve diğerlerininde her birinin beş çayyı takımı:)

kesinlikle tefalin düdüklüsünü almalısın...aşkım o benim:)

arçeliğin semaveri var bende onuda öneririm misafirde süper oluyor...

sehpalarıda deri alma delirtebiliyor haa birde cam alma leke silmekten servis yapamazsın:D

halılardada özgür bıraktım hadi seni ama koyu renk alma...benimkiler koyu da başka olmazdı ama elimde süpürgeyle geziyorum....

mucukssss

selam millet:)gel bakam okyanus sana öğüt verem....

birincisi ocaklı fırın al balım mikrodalga olunca koycek yer kalmaz..

çamaşır makineni ben gibi sakın 5 kiloluk alma kamuflajlar zor sığıyor..şu kışlıkları olunca orlanıyorum....

üç bulaşık makinende çok program olması vs önemli değil bence 2 program kullanıyorum mesela ben genelde...

dört baza alman şart...ben onuda almadım mesela lojmanda allahtan koca koca gömme dolaplar vardı gittiğim yerde olmazsa ne yapcem bilmiyorum:S

koltuk takımının altı mutlaka silinecek şekilde açık olsun...

ben almadım tavsiyede etmem gümüşlük vs alma tv ünitesi al derim ama hereri açık olmasın toz deli edebilir..
:
yatak odanı koyu enk alma ..her sabah kalkarken yatağa biri beni bağlıyor resmen:)

mikrodalganın pişirme özelliği olsun güzel brovni oluyor...

şarzlı süpürge şart...

küçük ev aletlerinde 3 lü set al bence ben çok memnunum...

benim gibi saçma sapan bir sürü takım alma...(kahvaltı takımı yemek takımı 5 çayı takımı sütlü kahve takımı ve diğerlerininde her birinin beş çayyı takımı:)

kesinlikle tefalin düdüklüsünü almalısın...aşkım o benim:)

arçeliğin semaveri var bende onuda öneririm misafirde süper oluyor...

sehpalarıda deri alma delirtebiliyor haa birde cam alma leke silmekten servis yapamazsın:D

halılardada özgür bıraktım hadi seni ama koyu renk alma...benimkiler koyu da başka olmazdı ama elimde süpürgeyle geziyorum....

mucukssss

çok sağol canım :71:düdüklü tencerem tencere takımımın içinde var tatlım 3 ay önce aldım korkmaz marka kahvaltı takımı kristal takım fln hiç bişi almıcam gümüşlük flnda almıcam güzel bir tv ünitesi alıcam yatağımı bazalı alıcam bulaşık makinesinide çok programlı almıcam dediğin gibi hepsi kullnaılmıyor program sayısı arttıkça fiyat artıyor tek fark bu baktıklarımızda beyaz eşyalarımın hepsini gri alıcam iz bırakmayan modellerden çamaşır makinemide 7 veya 8 kg lık alıcam canım buzdolabında kombi diye bir model çıkmış duyan kullanan varmı acaba nasıl buzluk altta sebzelik üstte

Son düzenleme:
çok sağol canım :71:düdüklü tencerem tencere takımımın içinde var tatlım 3 ay önce aldım korkmaz marka kahvaltı takımı kristal takım fln hiç bişi almıcam gümüşlük flnda almıcam güzel bir tv ünitesi alıcam yatağımı bazalı alıcam bulaşık makinesinide çok programlı almıcam dediğin gibi hepsi kullnaılmıyor program sayısı arttıkça fiyat artıyor tek fark bu baktıklarımızda beyaz eşyalarımın hepsini gri alıcam iz bırakmayan modellerden çamaşır makinemide 7 veya 8 kg lık alıcam canım buzdolabında kombi diye bir model çıkmış duyan kullanan varmı acaba nasıl

canım buz dolabını hani buzluk kısmı altta olanlar var ya ondan al annemde vardı çok kullanışlı oluyo...benim kaynana pahalı diye aldırmamıştı bana hlbuki 200-300 farkı vardı yani :47::47::47::47:

canım buz dolabını hani buzluk kısmı altta olanlar var ya ondan al annemde vardı çok kullanışlı oluyo...benim kaynana pahalı diye aldırmamıştı bana hlbuki 200-300 farkı vardı yani :47::47::47::47:

öyle düşündüm bnde bakıcam yine tam netleşmedi kafamda gri renkmi aldın sen beyaz al diyen çok var bana :44:

çok sağol canım :71:düdüklü tencerem tencere takımımın içinde var tatlım 3 ay önce aldım korkmaz marka kahvaltı takımı kristal takım fln hiç bişi almıcam gümüşlük flnda almıcam güzel bir tv ünitesi alıcam yatağımı bazalı alıcam bulaşık makinesinide çok programlı almıcam dediğin gibi hepsi kullnaılmıyor program sayısı arttıkça fiyat artıyor tek fark bu baktıklarımızda beyaz eşyalarımın hepsini gri alıcam iz bırakmayan modellerden çamaşır makinemide 7 veya 8 kg lık alıcam canım buzdolabında kombi diye bir model çıkmış duyan kullanan varmı acaba nasıl buzluk altta sebzelik üstte

duymadım maalesef canım ama tutacak kısmı gömmeli olanlardan alma tutacaklı olanlardan al temizlik yönünden rahat olur..herşeyin pratik ve kullanışlı olması önemli...çalışacakmısın bilmiyorum ama özellikle çalışacaksan görünüm ikinci planda kalmalı...çalışmayacaksanda öyle bence...bir de aldığın hiçbir şeyin kutusunu sakın atma...ben tuzlukların bardakların bile kutularını atmamıştım...çok rahat oldu toplarken....

öyle düşündüm bnde bakıcam yine tam netleşmedi kafamda gri renkmi aldın sen beyaz al diyen çok var bana :44:

kuzum evet beyaz aldım,,gri de çok güzel ama evi daha doğrusu mutfağı biraz karanlık gösteriyor çizilince çok belli oluyomuş.arkadaşım bi gün geldi bana mutfağıma baktı(onun gri eşyaları) "bence beyaz eşya dediğin beyaz olmalı çok hoş görünüyo ben pişmanım" demişti..

kuzum evet beyaz aldım,,gri de çok güzel ama evi daha doğrusu mutfağı biraz karanlık gösteriyor çizilince çok belli oluyomuş.arkadaşım bi gün geldi bana mutfağıma baktı(onun gri eşyaları) "bence beyaz eşya dediğin beyaz olmalı çok hoş görünüyo ben pişmanım" demişti..

şimdi çizilme olmuyormuş çelik kasa dediler boshtakiler ama nekadar doğru bilmiyorum canım beyaz nedense istemiyorum tavsiye edende var kararsızım parmak izi fln bırakmıyormuş baktığımız griler o yüzden düşündüm ama bilmiyorum yaa

canım evet büyük eşyaların kutuları neyse de özellikle yemek takımın kutusunu ben de atmadım,kutuların üstüne de hep yazdım servis tabakları,kahve fincanları vs diye,hatta içindeki patpatları bile atmadım rahat topladım böylece...çok fazla kutu saklama çünkü böcek barındırabiliyor.

Back
X