- 1 Eylül 2023
- 18
- 1
-
- Konu Sahibi theotherwoman
Pişmanlığına inansaydım o gün affederdim. Belki de yazım şeklim sizi öyle düşündürdü. Cehennemin dibine kadar yolu var, gitsin gidebildiği kadar...Gebersin
Bir anlık hata diye bir şey yok. Aldatmak uzun soluklu bir şey. Yakın arkadaşınla flört et, gruptan ayrı buluş, her gün konuştuğun sevgiline defalarca yalan söyle, yeni flortunu mutlu et, güzel sözler soyle, onunla öpüş,koklas,seviş. Belki onun yanındayken arayan sevgiline 'calisiyorum hayatim' de, ikili oyna , yeni kizin sevgiline ağır laflar söylemesine gül geç, birinin kucağından ötekinin kucağına git.
Bu zaman hiç pişmanlık yok, dünyada kral o.
Ama duyulunca
İşkim binim çik pişminim
Sen de inan pişmanlığına. Aferin
Dünyada çok insan var, benzer şeyler yaşanmış olabilir.Bu yazdıklariniz hikâye, aynısının benzeri daha önce yazılmıştı burda yine aynı satirlari okudum
Neden erkekler ağlamaz mı? Neyse madem roman girişine benziyor ilerleteyim de tam roman olsunYeni romanınızın giriş bölümü müydü bu?
Aldatan erkek ağladı ha, bir de göz yaşları omuzlarınıza döküldü, son kez öptüğünü biliyordu falan ayyy çok cringe devam edemeyeceğim
Top patlasa uyanmamAğlayarak uyuyakaldınız, böyle bir durumda sizi yatağa taşıdı ve uyanmadınız?
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim... O kadar yorum geldi, düzgün bir cevap gelmedi sizinki hariç.Bunu "gurur" şeklinde adlandırmak kendinize haksızlık olur.
Bu; özsaygı, benlik bilinci ve kendinize verdiğiniz sağlıklı değerin hayatınıza yansıması.
Kendini geliştirmiş ve ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız siz.
Yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda "Çok iyi yapmışım" diye düşüneceksiniz, kendinizle gurur duyacaksınız. Kimse için kendinizi küçültmediğiniz, özsaygınızdan ödün vermediğiniz, üzerinize basılmasına izin vermediğiniz için aynada gözlerinizin içine korkmadan bakabileceksiniz. "Helal kızım sana!" diyebileceksiniz.
Çok benzerini yaşadım, oradan biliyorum.
Sizinle gurur duydum bir kadın olarak okurken.
Hiç pişman olmayın...
Umarım iyi not da verir hocan, bizim zamanımızda öyle kolay kolay not yoktu kimseye.Lise öğretmenim hikaye ödevi vermiştir. Çoook dizi izleyen benim yazdığım hikayem ektedir:
Hayatta nasıl insanlar bilmiyorsunuz sanırım. Herkesin huyu bir olsaydı dünyada Allah bilir neler olurdu.Ailesiz büyüyen kişinin insan bile sayılmayacağını savunan gerçek olamayacak kadar güzel kızda inandırıcılığını yitirdi maalesef.Denemelerinizde biraz daha hayatın içinden karakterlere yönelmeniz inandırıcılığı arttıracaktır.Başarılar dilerim.
Hay ağzınıza sağlık.Dramatize etmeye gerek yok.
Aldatılmışsın ve bitmiş.
Bu ne böyle ?
Yok yagmurda fazla ıslanma hastalanırsın, yok cam kırıgıyla totonu silme kestirirsin.
Gebersin it oglusu.
Tabi ki hayır, ağır dram senaryosu çünkü. SjsjsjAğlayarak uyuyakaldınız, böyle bir durumda sizi yatağa taşıdı ve uyanmadınız?
Tamam oldugu yerde üzerini örtse anlayacagım da hem yataga tasıyor adam hem de güzelce üzerini örtüyor hadi örtme işini hissedemez de yataga tasıma mevzusu nedir ?Tabi ki hayır, ağır dram senaryosu çünkü. Sjsjsj